Blog

Szempilla lifting – természetes, ívelt, dús hatású pillák

Szempilla lifting – természetes, ívelt, dús hatású pillák

A szempilla lifting egyre népszerűbb vendégeink körében, hiszen kiváló alternatívát nyújt azoknak is, akik valamiért idegenkednek a műszempillától, vagy egészségügyi okokból nem tetethetnek fel műszempillát. Kíváncsi vagy, mit is jelent a szempilla lifting, olvass tovább, és minden kérdésedre választ kapsz.

Púderes szemöldök tetoválás

Púderes szemöldök tetoválás

Kicsit elvesztél sminktetoválások világában? Nem vagy elégedett szemöldököd színével, formájával, mégis inkább valami természetes, kevésbé drasztikus tetoválásra vágysz? Válaszd púderes szemöldök tetoválás szolgáltatásunkat, amivel mindez egyszerre lehetséges.

Szálas szemöldök tetoválás

Szálas szemöldök tetoválás

Ha nem vagy elégedett a természetes szemöldököddel, hiányosnak, aszimmetrikusnak, vagy túl világosnak találod, a szálas szemöldök tetoválás segíthet neked, hogy olyan szemöldököd lehessen, amiért mindig szerettél volna viszont látni a tükörben.

Tartós megoldás korpásadás ellen

Tartós megoldás korpásadás ellen

A fejbőr sejtjeinek cserélődése teljesen természetes folyamat, a probléma akkor alakul ki, amikor a bőr egyensúlya felborul, és a felhám megújulási folyamatai megváltoznak. Ekkor alakul ki a szabad szemmel is jól látható korpásodás, ami sajnos nem csak esztétikai problémákat tud okozni. Következő cikkünkben elmondjuk mi is az a korpa, és mi hogyan tudunk segíteni a kezelésben.

Szakszerű segítség hajhullás ellen

Szakszerű segítség hajhullás ellen

A hajhullás bárkit érinthet korra, nemre való tekintet nélkül. Nem csupán esztétikai probléma, hanem sok esetben súlyos lelki gondokat is okozhat. Fontos tudni, hogy a hajhullás a legtöbb esetben kezelhető, visszafordítható folyamat, ehhez pontosan tudni kell a kiváltó okokat, és a megfelelő kezelést kell alkalmazni. Következő cikkünkben bemutatjuk a hajhullás lehetséges okait, és elmondjuk mi hogyan tudunk segíteni.

Balayage frizura – ahogy mi készítjük

Balayage frizura – ahogy mi készítjük

A balayage igazi üstökösként robbant be a divatba, és a népszerűsége máig töretlen. Rengeteg féle variáció létezik belőle, egyedi, divatos és stílusos., éppen ezért vendégeink egyik legnagyobb kedvence. De milyen a jó balayage frizura? Hogyan készül, és mik a buktatói? Következő cikkünkből minden kérdésedre választ kapsz.

Fodrász, akiben nem fogsz csalódni

Fodrász, akiben nem fogsz csalódni

Egy jó fodrász aranyat ér. Nagyon nehéz megtalálni az igazán jó szakembert, akihez aztán az évek múlásával is ragaszkodni fogunk. Aki odafigyel hajunk szépsége mellett az egészségére is, és mindig olyan frizurát kapunk tőle, amilyet megálmodtunk. Következő cikkünkben elmondjuk, mit jelent számunkra A fodrász, akiben nem fogsz csalódni.

Szülés utáni lógó has kezelése

Szülés utáni lógó has kezelése

 A megereszkedett, lógó has talán az egyik leglátványosabb és legzavaróbb velejárója a szülésnek. De van rá hatékony megoldás! A várandóság ideje és a kis jövevény megszületése egy csodás időszak egy anyuka életében. De egyben talán ez az időszak az, ami a legnagyobb...

Új testkezelések a Wings Beauty Szalonban

Új testkezelések a Wings Beauty Szalonban

Igazi önbizalom turbó Neked! Új testkezelés szolgáltatások a Wings Beauty Szalonban Miben tudnak Neked segíteni egy testkezelés során?KARCSÚSÍTÁSFESZESÍTÉSCELLULIT KEZELÉSSTRIÁK KEZELÉSELAZA BŐR KEZELÉSE Kivel fogsz találkozni, testkezelés alkalmával? Rácz Laura,...

Szabadúlj meg a striák okozta hegektől

Szabadúlj meg a striák okozta hegektől

Ha a te combodon, fenekeden vagy hasadon is ott vannak a vöröses-lilás vonalak a striák, más néven terhességi csíkok, akkor tudod, hogy milyen bosszantóak tudnak lenni. Ne aggódj, létezik hatékony kezelés a striák, hegek ellen! Nagyon jól tudjuk, hogy bár tehességi...

Minden amit tudnod kell a gyantázás szolgáltatásunkról

Minden amit tudnod kell a gyantázás szolgáltatásunkról

Összeszedtük Neked a legfontosabb tudnivalókat, amit a szőrtelenítésről, gyantázásról tudnod kell, ha szalonunkat választod Kivel fogsz találkozni, ki végzi a gyantázást? Rácz Laura, kozmetikus Laura, 2021 nyarán csatlakozott a csaptunkhoz, azóta töretlenül szépíti...

Az igéző vörös

Az igéző vörös

A vörös hajszínt mindig is egyfajta misztérium övezte. Az ókorban olyannyira féltek ettől a hajszíntől, hogy viselőjét gyakran feláldozták. Szerencsére ez ma már teljesen másképp van, és a legkedveltebb hajszínek egyike lett, ami azonban különleges törődést igényel. Legújabb írásunkban a vörös hajszín rejtelmeibe vezetünk be.

Minden, amit a szemhéj tetoválásról tudnod kell

Minden, amit a szemhéj tetoválásról tudnod kell

Ha unod, hogy minden reggel hosszú perceket kell a tükör előtt töltened, hogy a tökéletes sminket elkészítsd, és az is zavar, hogy napközben többször is korrigálni kell az elkenődött sminket, akkor ajánljuk figyelmedbe a szemhéj tetoválást, amelyen mindig tökéletes lehet a megjelenésed.

Vegán hajápolás a Wings Beauty Szalonban

Vegán hajápolás a Wings Beauty Szalonban

A környezettudatosság manapság az egyik legfontosabb téma, amiből a szépségipar sem maradhat ki. Egyre több olyan termékcsalád jelenik meg, melyek a környezet védelmét és a tudatos hajápolást helyezik előtérbe. De a vendégek körében is egyre nagyobb az igény a természetes alapanyagokra épülő termékek használatára. A Wings Beauty-nál mi hiszünk a természet erejében, ezért két környezettudatos, vegán márkát alkalmazunk szalonunkban: az Olaplex-et és az Authentic Beauty Concept-et.

Miért kopik ki a sminktetoválás?

Miért kopik ki a sminktetoválás?

Nem úgy van, hogy a tetoválás örökre megmarad? Ahhoz, hogy megértsük miért van szükség a smink tetoválás frissítésére, egy dolgot mindenképpen tisztáznunk kell: a sminktetoválás nem egyenlő a testtetoválással. Teljesen másképp és más pigmentekkel történik a tetoválás egy sminktetoválás esetében. Néhány éven belül szépen kikopik, és nem marad meg örökké mindenféle színben pompázva, mint a testtetoválás.

Miért fontos az otthoni hajápolás?

Miért fontos az otthoni hajápolás?

Hiába a fodrász által megalkotott szép frizura, ha nem ápolod megfelelően otthon. Rendkívül fontos az otthoni hajápolás, mivel így meghosszabbítható a fodrászati kezelés hatása. De nem mindegy, hogy ezt hogyan és mivel teszed.

Authentic Beauty Concept – Az autentikus szépség világa

Authentic Beauty Concept – Az autentikus szépség világa

Az Authentic Beauty Concept nem csak egyszerűen egy prémium hajápolási márka, hanem egy hitvallás, egy egyedülálló koncepció, melynek középpontjában a természetesség áll. Ismerd meg ezt az egyedülálló márkát, és lépj be Te is az autentikus szépség világába.

DermaPen kezelés – Heges arcbőr kezelése

DermaPen kezelés – Heges arcbőr kezelése

Az idő vasfoga sajnos bőrünket sem kíméli. Nyomot hagy rajta az idő, a rohanó életmódunk, a stressz, de még a környezeti hatások is meglátszanak rajta. Mi a teendő, ha szeretnéd egy kicsit visszaforgatni az idő kerekét? Mi tudjuk rá választ! Ez pedig nem más, mint a DermaPen kezelés.

Miért fontos a személyes konzultáció?

Miért fontos a személyes konzultáció?

Sokszor halljuk, hogy az első alkalmat egy személyes konzultáció előzi meg. De mit is jelent ez pontosan? Miért jó ez a vendégnek, és miért fontos a szakembernek? Következő cikkünkből kiderül.

Hogyan válassz sminktetováló szakembert?

Hogyan válassz sminktetováló szakembert?

A sminktetoválás egy maradandó dolog és rengeteg rémtörténetet lehet hallani, olvasni elrontott tetoválásokról, nem túl igényes szalonokról, kellemetlen légkörről... Manapság sajnos az ár nem minden esetben tükrözi a minőséget. Természetes, hogy a lehető legnagyobb...

Hiányos szemöldök pótlása

Hiányos szemöldök pótlása

Sajnos előfordul, hogy nem tökéletes szemöldökkel születünk. Sőt. Legyünk őszinték, ez elég gyakran megtörténik. De mit lehet tenni akkor, ha már eleged van a hiányos szemöldökből? Nem akarsz minden reggel hosszú-hosszú perceket eltölteni a tükör előtt a...

8 tipp amivel szőke frizurád györnyörű marad

Ha már viseltél korábban szőke frizurát vagy éppen most is szőke vagy biztosan tudod, hogy ez a hajszín igazán sok ápolást igényel. Mára már mindenki tudja, hogy a szürkének ötven árnyalat van, de azt kevesen, hogy a szőkének is legalább harminc.  De mind közül van...

MESOTICA® a jövő új kozmetikumai

MESOTICA® a jövő új kozmetikumai

Szénhidrátoktól, fehérjékről, zsírokról már mindenki nagyon sokat hallott, de a peptidekről már kevesebbet, pedig ők irányítanak mindent a szervezetünkben. A peptidek, olyan „rövid fehérje részletek”, molekulák melyek a szervezet működését négy féle képpen...

Mezoterápiával az öregedés jelei ellen

Mezoterápiával az öregedés jelei ellen

Szarkalábak? Ráncok? Fakó bőr? A mezoterápia a legmodernebb non-invazív eljárás az öregedés jelei ellen! HOGY ALAKULNAK KI A RÁNCOK?? A bőrünket, a "dermisz" rétegben (a bőr középső rétege) található kollagén és elasztin építi fel. Az idő előrehaladtával, a kollagén...

Új évszak, új bőrápolási szabályok!

Új évszak, új bőrápolási szabályok!

A WINGS mottónk: Új évszak, új bőrápolási szabályok! Eljött végre az idő, hogy a tavaszt nem csak a szívünkben, hanem bőrünkön is érezzük. Hamarosan itt a hosszú hétévége. Neked mik a terveid? Végre van egy kis időnk, kicsit pihenni, rendezni gondolatainkat vagy akár...

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

+36 30 7539404