Dermapen

Dermapen kollagén indukció

– teljes arcbőr megújítás –

Rövid időn belül látható eredmény!

Sokunk küzd a problémával, hogy az idő előrehaladtával a bőr veszít régi rugalmasságából, elveszíti fiatalkori élénk élettel teli ragyogását, a bőr megfakul, esetleg a kamaszkora pattanásinak nyomait hegek formájában arcán viseli. Ezekre a problémákra nyújt kozmetológiai, profi, magas színvonalú megoldást a Mesotica® DermaPen kezelés. A kezelés során a bőr olyan átalakuláson, megújuláson esik át, mely megújítja a keringést, frissen termelődött kollagénnel tölti meg az arcot. A kezelés hatására a bőr a saját gyógyító, regeneráló mechanizmusát használva javítjuk ki a bőrhibákat, akár mint mikor egy seb nyomtalanul begyógyul a kezünkön. A bőr kifeszül, a ráncok feltöltődnek és a korábbi ragyogó arcpír visszatér.

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Mi az a dermapen kezelés?

A kezelés egy konzultációval kezdődik, mikor szakemberünk felveszi az anamnézist. Részletesen kikérdezzük páciensünket; mikor keletkeztek a bőrhibák, korábban járt e már valamilyen kezelésen, betegségeikről és allergiájukról tájékozódunk.

A bőr alapos letisztítása és előkészítése után, a teljes kezelendő területet egy lidokain tartalmú krém segítségével elérzéstelenítjük.
A kezelés során a DermapPen segítségével apró, 1-2mm-es tűszúrásokat ejtünk a bőrön. A tűszúrások annyira aprók, hogy látható sebet nem ejtenek e bőrön és fájdalmat nem okoznak. De a bőrünk úgy érzékeli, hogy egy seb keletkezett a bőrön és beindítja saját gyógyító mechanizmusát, kollagént kezd el termelni. A kollagén bőrünk alapvető építő eleme, a kezelés hatására gyakorlatilag alapjaiban véve megújul a bőr. A frissen termelt kollagén kitölti a bőrhibákat, az érhálózat megfiatalodik. A kezelés során speciális orvosi tisztaságú MESOTICA® szárumokat használunk, hogy a bőr regenerációját serkentsük. A kezelés után bőrnyugtató pakolás segíti a bőr regenerálódását.

A kezelést 14-21 naponta, kúraszerűen 3-5 alkalommal kell ismételni.

A dermapen bőrre gyakorolt hatása

kiegyenlíti a hegedet, gödröcskéket, csökkenti a pórusok méretét 

kollagénnel tölti fel a ráncokat, erősen ránctalanít

javul a bőr keringése visszatér az rózsás arcpír

csökkenti a foltokat, feszesebb lesz a bőr, elhalványítja a pigment foltokat 

Klinikai eredmények

%

javulás az 2. kezelés után

%

javulás a 5. kezelés után

Neked való a dermapen kezelés?

Szalonunk minden bőrproblémára többféle megoldást nyújt:
Jelentkezz be hozzánk INGYENES KONZULTÁCIÓRA és kérj tőlünk egyedi személyre szabott kezelési tervet. 

 

Dermapen áraink

 

5 ALKALMAS BÉRLETBEN

15 200  / alkalom

ALKALMANKÉNT

19.000 / alkalom

Erre figyelj a kezelés során:

Pipa

Szoláriumozás, napozás kerülendő a kezelést követő kettő hétben

Pipa

A kezelést követő 48 órában nem szabad alapozót használni

Pipa

A kezelés napján erősen ki fogsz pirosodni, ami másnapra teljesen elmúlik

Pipa

A kezelést követően finom hámlást tapasztalhatsz, de ez nem olyan mértékű, hogy mások számára észrevehető lenne, hétköznapjaidat nem befolyásolja

A Dermapen mellékhatásai

A DermaPen egy teljesen biztonságos, kockázatmentes kezelés. A kezelést követően intenzív hámlás tapasztalhat, melyet a szalonunk által biztosított AloeVera tartalmú géllel könnyen csillapítani lehet.

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

INGYENES KONZULTÁCIÓRA VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

+36 30 7539404