Dermapen

Dermapen kollagén indukció

heges arcbőr kezelésére

Rövid időn belül látható eredmény!

Sokunk küzd a problémával, hogy kamaszkora pattanásinak nyomait hegek formájában arcán viseli. Erre nyújt profi, magas színvonalú megoldást a DermaPen kezelés. A kezelés során a bőr egyenetlenségei akár nyomtalanul eltüntethetőek. A kezelés hatására a bőr a saját gyógyító, regeneráló mechanizmusát használva javítjuk ki a bőrhibákat, akár mint mikor egy seb nyomtalanul begyógyul a kezünkön. 

Mi az a dermapen kezelés?

A kezelés egy konzultációval kezdődik, mikor szakemberünk felveszi az anamnézist. Részletesen kikérdezzünk páciensünket; mikor keletkeztek a bőrhibák, korábban járt e már valamilyen kezelésen, betegségeikről és allergiájukról tájékozódunk.

A bőr alapos letisztítása és előkészítése után, a teljes kezelendő területet egy lidokain tartalmú krém segítségével elérzéstelenítjük. 
A kezelés során a DermapPen segítségével apró, 1-2mm-es tűszúrásokat ejtünk a bőrön. A tűszúrások annyira aprók, hogy látható sebet nem ejtenek e bőrön. De bőrünk úgy érzékeli, hogy a seb keletkezett a bőrön és beindítja saját gyógyító mechanizmusát, kollagént kezd el termelni. A kollagénrostok bőrünk alapvető építő eleme, melynek gyulladt pattanások okozta károsodása okozza a bőr egyenetlenségeket. A frissen termelt kollagén kitölti a bőrhibákat. A kezelés során speciális orvosi tisztaságú mezo-szérumokat használunk, hogy a bőr regenerációját serkentsük. A kezelés után bőrnyugtató pakolás segíti a bőr regenerálódását. 

A kezelést 14 naponta, kúraszerűen 3-5 alkalommal kell ismételni.

A dermapen bőrre gyakorolt hatása 

kiegyenlíti a hegedet, gödröcskéket

fokozódik a kollagén termelődés

javul a bőr keringése homogén élettel teli bőrképet alkot

feszesebb lesz a bőr

Klinikai eredmények

%

javulás az 2. kezelés után

%

javulás a 5. kezelés után

Neked való a DermaPen kezelés?

Szalonunk minden bőrproblémára többféle megoldást nyújt, jelentkezz be hozzánk

INGYENES KONZULTÁCIÓRA

és kérj tőlünk egyedi személyre szabott kezelési tervet. 

Erre figyelj a kezelés során:

Szoláriumozás, napozás kerülendő a kezelést követő kettő hétben

A kezelést követő 48 órában nem szabad alapozót használni

A DermaPen mellékhatásai

A DermaPen egy teljesen biztonságos, kockázatmentes kezelés. A kezelést követően intenzív hámlás tapasztalhat, melyet a szalonunk által biztosított  AloeVera tartalmú géllel könnyen csillapítani lehet. 

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK INGYENES KONZULTÁCIÓRA VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÓT!

 

KÉRDÉSED VAN?

 

Bővebb információért keress minket bátran!

 

ÉVE A PIACON

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

PROFI SZAKÉRTŐ

 

Szalonunkban exkluzív környezetben szépülhetsz – a belváros szívében – prémium hatóanyagokkal és magas szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz a szalonból.

 

IDŐPONT FOGLALÁS

 

+36 30 7539404

H - P 9:00 - 17:00

 

Nyitvatartás

 

H - P 7:00 - 21:00