SZOLGÁLTATÁSAINK

Szépülj velünk

A Wings Beauty Szalon széleskörű szolgáltatásai között biztosan megtalálod, amire szükséged van, akár a teljeskörű szépülésre, megújulásra vágysz, akár egy tartós megoldást keresel, vagy ha egy különleges alkalomra készülsz. Szalonunk tökéletességre és minőségre törekvő filozófiája, valamint csapatunk lelkes hozzáállása gondoskodik arról, hogy megvalósíthassuk elképzeléseidet, és Te maximális elégedettséggel távozhass tőlünk.

SZOLGÁLTATÁSAINK

KOZMETIKA

Kozmetikánkban az olasz VAGHEGGI – kiváló és ellenőrzött minőségű növényi hatóanyagokat tartalmazó – termékekkel, és modern szolgáltatásokkal várunk.

SMINKTETOVÁLÁS

Sminktetováló szakembereink magas szakértelmükkel és tapasztalatukkal kísérnek végig az általad megálmodott sminktetoválás megszületésének útján az első konzultációtól az utóápolásig.

FODRÁSZAT

Fodrászatunkban a professzionális JOICO termékeket használjuk. Kezeink alatt a hajad életre kel, és ha a legújabb trendek szerint szereted hordani, akkor is bátran ránk bízhatod magad, a Wings Beauty szalonban a legmodernebb technológiákkal várunk.

MŰSZEMPILLA

Kozmetikánkban selyem szempillákkal dolgozunk, melyek a klasszikus műszempilláknál puhábbak, rugalmasabbak és a természetes pillákkal együtt tudnak mozogni, így biztosítva a csodálatos, természetes hatást. Ezek a pillák sokkal ellenállóbban a külső hatásokkal szemben, így tovább hordhatóak. Ráadásul rugalmasságuk révén óvják a természetes szempillák épségét. Kozmetikánkban 1D, 2D valamint 4-6D volume műszempillákkal foglalkozunk. További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

SMINK

Szalonunkban nappali és alkalmi sminket is készítünk, valamint egyéni-személyre szabott, vagy kiscsoportos sminktanácsadás keretében segítünk, hogy elsajátítsd a sminkelés fortélyait.További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!

KIEMELT SZOLGÁLTATÁSAINK

HAIR AID

Kríziskezelés a hajadnak

Elrontották? Sárga? Száraz? Töredezik? 
Kérj konzultációs időpontot és 

VISSZAADJUK AZ ÖNBIZALMADAT!

 

Teljes megújulás

INTENSE manager kezelés

Exkluzív összetett kezelés irodai környezet és stressz hatásai ellen kifejlesztve

Emozioni Plus arckezelés

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK, VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

 

 

 

KÉRDÉSED VAN?

 

Bővebb információért keress minket bátran!

 

ÉVE A PIACON

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

PROFI SZAKÉRTŐ

 

Szalonunkban exkluzív környezetben szépülhetsz – a belváros szívében – prémium hatóanyagokkal és magas szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz a szalonból.

 

IDŐPONT FOGLALÁS

 

+36 30 7539404

H - P 9:00 - 17:00

 

Nyitvatartás

 

H - P 7:00 - 21:00