Fodrászat

Filozófiánk

Mi a Wings Beauty Szalonban kizárólag olyan termékekkel dolgozunk, amelyek ápolják és védik a hajat, így az elkészült frizura nemcsak gyönyörű, de egészséges is lesz. Olyan márkák segítségével készítjük a frizurákat, mint a Schwarzkopf, Kevin Murphy, Olaplex és Joico, és mindenből egyesével válogattuk össze a legjobb termékeket.

Budapest belvárosában, VII. kerületi fodrászatunkban exkluzív környezetben, szakértő fodrászaink várják szeretettel szépülni vágyó vendégeinket.

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Holdosi János

fodrász

Wings Beauty Zsido Kornél fodrász

Zsidó Kornél

fodrász

Wings Beauty Zsido Kornél fodrász

Nati

fodrász

Szolgáltatásaink

7. kerület kozmetika Budapest Wings Beauty Szalon

Ingyenes konzultáció

A Wings Beauty Szalon profi fodrászai minden új vendég esetében először egy konzultációs időpontra várnak, ahol az elképzeléseid alapján közösen álmodjuk meg a te egyedi stílusod. Nálunk fontos az egyediség, nem futószalagon készítjük a frizurákat, így garantáljuk, hogy pontosan olyan hajjal fogsz távozni tőlünk, amilyet megálmodtál. 

7. kerület sminktetoválás Budapest Wings Beauty Szalon

Hajszínváltoztatás

Legyen szó akár tőfestésről, vagy teljes festésről, natúr vagy egyedileg kikevert divatszínekről, fodrászaink olyan frizurát készítenek neked, amilyenről mindig is álmodtál. Ha úgy látjuk, hogy a kért hajszínváltoztató szolgáltatás nem végezhető el biztonsággal a hajszerkezet sérülései miatt, akkor először egy hajszerkezetépítő kezeléssel állítjuk vissza a haj egészségét. 

7. kerület sminktetoválás Budapest Wings Beauty Szalon
7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szőkítés

Fodrászatunkban kímélő és ápoló termékekkel készítjük el a tökéletes szőke frizurát, nem siettettjük a hatóidőt, épp ezért kizárt, hogy foltos, sárga hajjal távozz tőlünk. Akár hamvasabb, akár melegebb árnyalatot szeretnél, a hajszerkezet megóvása mellett biztosan azt kapod tőlünk, amiért jöttél.

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Balayage, Ombre

Vendégeink egyik legnagyobb kedvence máig a balayage frizura, amelyet maximális odafigyeléssel, és profizmussal készítenek el fodrászaink. A megfelelő szőkített alaphoz ápoló és kímélő anyagokat használunk, az árnyaláshoz pedig egyedi színeket keverünk vendégeinknek, melyek hűen tükrözik személyiségüket, és egyedi stílusukat.

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak
7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Airtouch, Babylights

Ha a balayage-nál is természetesebb hatású frizurát szeretnél, akkor airtouch és babylights technikával készített frizuráinkat neked ajánljuk. Az így elkészített hajak lágy, finom napszítta hatást keltenek, az összhatás pedig elképesztően természetes a tökéletesen kivitelezett átmeneteknek köszönhetően.

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Hajvágás

Ha valami egészen új fazont szeretnél kipróbálni, szeretnél egy kis játékosságot, életet adni a már megunt frizurádnak, vagy egyszerűen csak egészségügyi vágást szeretnél, VII. kerületi szalonunkban olyan frizurát készítünk neked, ami kiemeli arcod természetes szépségét, stílusos, és otthon is könnyen formázható. Várjuk szeretettel férfi és női vendégeinket egyaránt a Budapest belvárosában található Wings Beauty Szalonban.

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak
7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Kríziskezelés

Nem úgy sikerült frizurád, ahogy azt szeretted volna?

A szép szőke szín helyett sárgás árnyalatú, vagy foltos lett hajad? Minden tudásunkat bevetjük, hogy ezeket a „haj baleseteket” orvosolni tudjuk. Segítünk helyrehozni a károsodott hajat, és olyan frizurát készítünk, ami valóban olyan lesz, amilyet szeretnél, mindezt a haj károsítása nélkül.

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Hajszerkezetépítő kezelések

A nem megfelelő ápolás, a nem megfelelő anyagok használata, valamint a túlzásba vitt kémiai beavatkozások mind-mind károsítják a hajszerkezetet. Szalonunkban a haj egészsége az első, ezért olyan különleges hajszerkezetépítő kezelésekkel várunk, amelyek visszaadják hajad természetes egészségét, fényét, és ragyogását.

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak
7. kerület fodrászat Budapest

Számunkra a hajad egészsége az első,

ezért világosítást és festést csak előzetes konzultáció után vállalunk!

Akik már minket választottak:

2 év keresgélés és rengeteg elrontott haj után az instagrammon találtam a szalonra, azon belül is a Jani munkái nagyon tetszettek, szép és természetesek voltak. Kértem időpontot hozzá az ingyenes konzultációra és már akkor nagyon megtetszett a szalon. Világos, tiszta, jó a hangulata. Jani is szimpatikus volt, professzionálisan elmagyarázta a lépéseket hogyan lehet a hosszú festett fekete hajamból világosabbat kapni. 4hét múlva kellett mennem a megbeszélt időpontra, nem is kellett mondanom semmit újra. Elmondta mennyi idő lesz, minden lépésnél, hogy mi fog következni, mire számítsak. Végig biztonságban éreztem magam. Az eredmény is pont olyan lett mint amit megbeszéltünk. Mindenkinek ajánlom a szalont, nagyon kedvesek, fiatalosak, professzionálisak. Többé nem megyek máshoz 🙂

Papp Klaudia

Ez egy tökéletes hely! Egyszerűen imádom, itt mindenki rettentő cuki, közvetlen és figyelmes. Csak és kizárólag minőségi anyagokból dolgoznak és kifogástalanul. Én először szemöldöktetoválásra jöttem, de most már a hajamat és a szempillámat is itt szépítettem. Másra nem is merném rábízni magam, itt kérdés nélkül ülök a székbe, mert biztos vagyok benne, hogy csak jó munkát adnak ki a kezeik közül. De ha kérdés merül fel, arra is maradéktalanul válaszolnak. Én maximálisan elégedett vagyok!

Jóna Fruzsina

Két éve rendszeresen veszem igénybe a szalon szolgáltatásait. Nagyon meg vagyok elégedve. Profi összeszokott csapat. Mindig nagyon kedvesek és segítőkészek. Nagyon tiszta és ízléses a hely, minden alkalommal örömmel tölt el,hogy ilyen környezetben szépülhetek, egyszerűen lélekemelő. Az elmúlt két évben újabb és újabb szolgáltatásokkal rukkolnak elő, ami nagy öröm számomra. Hiszen így a már megszokott környezetben, próbálhatom ki a legújabb arckezeléseket, testkezeléseket vagy hamarosan a haj- és fejbőr diagnosztikát. A fodrászom, Kornél olyan szeretettel és figyelemmel ér a hajamhoz, amilyet még sohasem tapasztaltam máshol. A lányom ezért képes Szekszárdról ideutazni, mert egyedül az én fodrászom érhet a hajához. Laura a kozmetikusom is kíváló szakember szuper kezelésekkel tölti fel az arcomat. A 12 éves kisfiam is hozzá jár arc tisztításra. A tulajdonos rendkívül kedves és precíz, mindent megtesz a vendégek kényelme érdekében. Ezúton is köszönöm. És csak ajánlani tudom?!

Vörös Linda

A fodrászatukban nagyon megbizható és kívételes tehetséggel megáldott szakemberek dolgoznak. Valamint a sminktetoválásomat évekkel ezelőtt csináltattam és a mai napig szépen tart.

Sebők Hajnalka

Mindenki nagyon kedves a szalonban és a hajam is a legjobb kezekben van! Mindenkinek jó szívvel ajánlom a szalont! ?

Dankánics Luca

Nagyon szuper, prémium minőségű kiszolgálás! A hajam állapota gyökeresen megjavult amióta Nati kezeibe kerültem. Imádom a termékeket is és a szalon hangulata is egyedülálló. Bátran ajánlom mindenkinek aki szépülni szeretne. Fodrászatot és kozmetikát is rendszeresen használom és nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a szalont, ahol egyszerre több mindent is egy helyen tudok megoldani.

Bartos Beáta

Olaplex kezelésen jártam a szalonba. Nagyon jól éreztem magam a kezelés során. A hajam újjá született! Nati kedves hozzáértő szakember. Nyugodt szívvel ajánlom.

Büczkő Zita

Natinál voltam tő és balayage festésen. Egy rövid konzultáció során felmérte a hajam színét és állapotát majd együtt kitaláltuk, hogy mi lenne számomra a legideálisabb. Nati javaslatára a meleg színvilágú szőke hajam hamvas árnyalatot kapott, sötétítettünk a hajtövön is egy kicsit, ami így nagyobb kontrasztot adott a balayage által egyre világosodó hajhossznak. A hajvégek felfrissültek a minimálisan szükséges vágás során. A végeredmény egy csodálatosan szép, egészséges, finoman világosodó hajkorona lett, amit ő rendkívüli ügyeséggel és hozzáértéssel valósított meg. Maximálisan elégedett vagyok, nemcsak a szín és a forma tekintetében, hanem a szalonban kapott kedvesség és profizmus tekintetében is. Szívből ajánlom őket!

Zoltai Flóra

Nati nagyon kedves és közvetlen, profi munkát végzett a hajamon! Ha szeretnéd, hogy egy jó hangulatú, szép szalonban varázsolják gyönyörűvé a hajad, akkor mindenképp látogass el ide! ☺️ Elégedett vagyok, csak ajánlani tudom!

Lipcsei Viktória

Nagyon elégedett voltam Natival! Egy új fazont szerettem volna és bár kicsit félve mentem be , a végére nagyon elégedetten távoztam 🙂 Köszönöm még 1x. csak ajánlani tudom a Szalont.

Mihovics Szabrina

Fodrászat áraink

2023 július 1-től

-

Félhosszú haj piktogram árak, áraink

Félhosszú

hosszú haj piktogram árak áraink

Hosszú

Alap szolgáltatások

Konzultációs időpont 20′

ingyenes

ingyenes

Mosás + szárítás

4 900

6 700

Mosás + vágás + szárítás

13 800

13 800

+ göndörítés, sütés
mosás + szárítás vagy vágás esetén

+ 2 400

+ 3 600

Göndör haj vágása
mosás + vágás + göndör szárítás

  13 800

  14  800

  Tőfestés
  mosással, szárítással, 70g festékkel

  19 800

  Teljes festés
  mosással, szárítással, 110g festékkel

  22 500

  23 600

  + Szolgáltatásaink mellé kérhető vágás

  + 5 200

  + 5 200

  Férfi styling vágás

  6 200

  festés KEVIN MURPHY -vel

  +20% 

  fonás, feltűzés, alkalmi frizura

  4 000 - 10 000

  konty

  15 000

  + extra hossz felár

  + 20%

  Világosítás szolgáltatások

  – áraink a mosás és szárítás árát tartalmazzák –

  -

  Félhosszú

  Hosszú

  Balayage, ombre
  tőfestés nélkül, 150g szőkítővel, 70g festékkel

  32 600

  34 800

  Babylights / air touch

  10 000 /óra + anyag

  Szín frissítés
  Szalonunkban készült frizura árnyalása 10 héten belül + olaplex kezelés
  (balayage, ombre, babylights)

  17 000

  Tőszőkítés

  25 100

  27 800

  Világosítás teljes hajon

  10 000 /óra + anyag

  Színkorrekció

  + 8 000

  + 8 000

  Melír alap
  50 fóliáig

  24 700

  27 500

  Melír sűrű
  100 fóliáig

  29 250

  32 500

  + Tőfestés
  szőkítés során, 70g festékkel

  + 6 200

  + 6 200

  Hajápoló szolgáltatásaink

  JOICO hajszerkezet újraépítő kezelés

  11 800

  11 800

  OLAPLEX – hajkötés sokszorozó kezelés

  11 800

  11 800

  OLAPLEX – hajkötés sokszorozó kezelés
  festés / szőkítés során

  + 8 200

  + 8 200

  OLAPLEX – adalék szőkítés során

  + 4 600

  + 4 600

  L’OREAL SteamPod kezelés

  + 3 000

  + 3 000

  Anyagköltségek

  Festék

  + 62 /g

  Szőkítő

  + 35 /g

  Olaplex

  + 264 /3g

  SKP ColorRemover

  + 1555 /30g

  JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

  VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

  +36 30 7539404