GALÉRIA

 

SZAKEMBEREINK

Szépülj professzionális csapatunkkal, exkluzív körülmények között.

Tekintsd meg munkáinkat

SMINKTETOVÁLÁS 

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSOK

Dragán-Nagy Rékánál voltam microblading szemöldök tetováláson. Gyönyörű természetes hatású szemöldököt varázsolt nekem! Ügyes, segítőkész és kedves, ajánlom mindenkinek! 

Mezővári Edina

Tanuló tetováló által rontott szemöldök, szemhéj és ajak javítása 

Gyönyörű, természetes microblading szemöldök tetoválás boldog tulajdonosa lettem! Köszönöm Nóri! Végre nem kell folyton festenem... És végre egyforma a két szemöldököm! 

Dúró Szabina

Dragán-Nagy Rékánál jártam sminktetováláson, az eredmény pedig maga a csoda. Microblading típusú szemöldököt kaptam, alapvetően én csak meg szerettem volna picit erősíttetni, mert elég világos volt, de amit kaptam haaaat szavakkal nehéz leírni! Elképesztően szép lett, teljesen megváltozott tőle az arcom, de a természetesség keretein belül 😍🙈🎀 Hálás köszönet Rékának a profizmusáért, kedvességért és a Wings Beauty Salonnak a gyönyörű, barátságos, tökéletes helyszínért 🤗🎀

Katona Renáta

Szemhéj tetováláson voltam Nóránál, füstős szemet varázsolt. Rugalmas, türelmes, egy nagyon aranyos lányt ismertem meg benne és ami nagyon fontos szuper szépen dolgozik. 😊 Meg is beszéltem vele, hogy megyek szemöldök tetoválásra is hozzá. Már két barátnőm akar menni hozzá. 

Bernátné Böde Tünde

Nagyon szépen köszönöm a profi és csodás munkádat Nóri. Hónapokon át dolgoztál az arcomon és helyrehoztad a helyrehozhatatlant. Ezután csak hozzád fogok menni. Ja és nagyon jó a hangulat nálad. Köszönöm hogy a kiváló munkád szebbé tett és még hatalmasat is lehet nevetni veled.

Szincsák Klaudia

SZEMHÉJTETOVÁLÁS

Imádom a szemhéj tetoválásom, amit Nóra készített nekem. Évekkel ezelőtt máshol már megcsináltattam ezt a területet, ami hatalmas fájdalommal járt, ezért úgy gondoltam, hogy soha többet szemhéj tetoválást! Aztán végül úgy döntöttem, hogy miután ebben a szalonban korábban már helyrehozták a máshol elrontott szemöldöktetoválásomat is, így mégis belevágok. Nem csalódtam, sőt! Gyakorlatilag semmilyen fájdalmat nem éreztem. A legapróbb csikiző érzés jelentkezésénél Nóra megállt, és kaptam újra érzéstelenítőt.Az eredmény pedig tökéletesen olyan lett, amit szerettem volna. Nóra egyébként nagyon kedves lány, és nagyon megnyugtató a művelet közben is

Tomor-Libor Zsani

AJAKTETOVÁLÁS

SMINKTETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS

FODRÁSZAT

KOZMETIKA

Jelentkezz be hozzánk!

 

KÉRDÉSED VAN?

 

Bővebb információért keress minket bátran!

 

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

PROFI SZAKÉRTŐ

ÉVE A PIACON

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

 

Szalonunkban exkluzív környezetben szépülhetsz – a belváros szívében – prémium hatóanyagokkal és magas szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz a szalonból.

 

IDŐPONT FOGLALÁS

 

+36 30 7539404

H - P 9:00 - 17:00

 

Nyitvatartás

 

H - P 7:00 - 21:00