GALÉRIA

 

SZAKEMBEREINK

Szépülj professzionális csapatunkkal, exkluzív körülmények között.

Szabó Nóra

sminktetováló szakember

Töreky Eszter

kozmetikus

Dragán-Nagy Réka

sminktetováló szakember

Sipeki Réka

kozmetikus és szempilla stylist

Kovács Gábor

fodrász
color stylist

Holdasi János

fodrász
color stylist

Tekintsd meg munkáinkat

SMINKTETOVÁLÁS

Dragán-Nagy Rékánál voltam microblading szemöldök tetováláson. Gyönyörű természetes hatású szemöldököt varázsolt nekem! Ügyes, segítőkész és kedves, ajánlom mindenkinek! 

Mezővári Edina

Imádom a szemhéj tetoválásom, amit Nóra készített nekem. Évekkel ezelőtt máshol már megcsináltattam ezt a területet, ami hatalmas fájdalommal járt, ezért úgy gondoltam, hogy soha többet szemhéj tetoválást! Aztán végül úgy döntöttem, hogy miután ebben a szalonban korábban már helyrehozták a máshol elrontott szemöldöktetoválásomat is, így mégis belevágok. Nem csalódtam, sőt! Gyakorlatilag semmilyen fájdalmat nem éreztem. A legapróbb csikiző érzés jelentkezésénél Nóra megállt, és kaptam újra érzéstelenítőt.Az eredmény pedig tökéletesen olyan lett, amit szerettem volna. Nóra egyébként nagyon kedves lány, és nagyon megnyugtató a művelet közben is

Tomor-Libor Zsani

Gyönyörű, természetes microblading szemöldök tetoválás boldog tulajdonosa lettem! Köszönöm Nóri! Végre nem kell folyton festenem… És végre egyforma a két szemöldököm! 

Dúró Szabina

Dragán-Nagy Rékánál jártam sminktetováláson, az eredmény pedig maga a csoda. Microblading típusú szemöldököt kaptam, alapvetően én csak meg szerettem volna picit erősíttetni, mert elég világos volt, de amit kaptam haaaat szavakkal nehéz leírni! Elképesztően szép lett, teljesen megváltozott tőle az arcom, de a természetesség keretein belül 😍🙈🎀 Hálás köszönet Rékának a profizmusáért, kedvességért és a Wings Beauty Salonnak a gyönyörű, barátságos, tökéletes helyszínért 🤗🎀

Katona Renáta

Szemhéj tetováláson voltam Nóránál, füstős szemet varázsolt. Rugalmas, türelmes, egy nagyon aranyos lányt ismertem meg benne és ami nagyon fontos szuper szépen dolgozik. 😊 Meg is beszéltem vele, hogy megyek szemöldök tetoválásra is hozzá. Már két barátnőm akar menni hozzá. 

Bernátné Böde Tünde

FODRÁSZAT

KOZMETIKA

Jelentkezz be hozzánk!

 

KÉRDÉSED VAN?

 

Bővebb információért keress minket bátran!

 

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

ÉVE A PIACON

PROFI SZAKÉRTŐ

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

8 + 12 =

 

Szalonunkban exkluzív környezetben szépülhetsz – a belváros szívében – prémium hatóanyagokkal és magas szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz a szalonból.

 

IDŐPONT FOGLALÁS

 

+36 30 7539404

H - P 9:00 - 17:00

 

Nyitvatartás

 

H - P 7:00 - 21:00