A szempilla lifting egyre népszerűbb vendégeink körében, hiszen kiváló alternatívát nyújt azoknak is, akik valamiért idegenkednek a műszempillától, túl soknak tartják vagy egészségügyi okokból nem tetethetnek fel műszempillát. Kíváncsi vagy, mit is jelent a szempilla lifting, olvass tovább, és minden kérdésedre választ kapsz.
 

Ha te is mindig igéző tekintetre, gyönyörűen ívelt pillákra vágytál, de sosem szeretted, vagy éppen nem viselhettél műszempillát, akkor a szempilla lifting pont neked való. Gyors, egyszerű és fájdalommentes, az eredmény pedig elképesztően természetes hatású, és heteken át megmarad.

Mit is jelent a szempilla lifting?

A kezelés során egy szilikon lapot helyezünk a szempillák tövébe, erre simítjuk rá a pillákat. Egy speciális, kímélő göndörítő anyagot viszünk fel a pillákra, amit 10-15 perces hatóidő után gyengéden lemosunk, majd fixáljuk a pillákat. A kezelés kb. 25-30 percet vesz igénybe, teljesen fájdalommentes, az ezzel a technikával készített szempilla lifting nem roncsolja a pillákat, nem töri meg őket, és nem irritálja a szemet.

A szempilla lifting kezelés után ugyanúgy használhatsz szempillaspirált vagy különböző lemosókat a szempillákon, ez nem károsítja a pillákat, és nem befolyásolja a tartósságát sem.

Mi a különbség a műszempilla, és a szempilla lifting között?

Míg a műszempilla építésnél egy speciális ragasztó segítségével ragasztjuk fel a műszempillákat, addig a szempilla liftingnél kizárólag a saját pillákon dolgozunk. Az eljárás során olyan anyagokat használunk, amelyek nem okoznak irritációt, nem tartalmaznak allergén anyagokat. Tökéletes alternatíva azon vendégeinknek, akik allergiásak a műszempilla elkészítésénél használt ragasztóra, de mégsem szeretnének lemondani az igéző tekintetről. A szempilla lifting nem csak optikailag hat tekintetre, de extra összetevőinek köszönhetően ápolja, hidratálja, és fényesebbé teszi a szempillákat.

Mennyire látványos a szempilla lifting?

Ezzel a technikával képesek vagyunk optikailag megemelni a megereszkedett szemhéjat, és nyíltabbá tenni a tekintetet. A pillák dúsabbnak, hosszabbnak tűnnek, még akár a rövid, egyenes szempillák esetében is. Az így elkészített pillák valóban természetes hatást keltenek, így azok számára is tökéletes választás, akiknek nem érzik magukénak a hagyományos műszempillát. Ha szeretnél egy kis extrát a tökéletesen ívelt pilláid mellé, akkor érdemes szempilla festést is kérni a lifting mellé, így garantált a tökéletes sminkelt hatás.

Meddig tart a hatása?

Minden kezelés előtt elmondjuk vendégeinknek, hogy mire kell figyelni ahhoz, hogy a végeredmény a lehető legtovább tartson. Ha betartasz minden utasítást, akkor a kezelés hatása akár hat hétig is tart. A legfontosabb, hogy a kezelés után ne használj szempillaspirált, és ne érje víz a szempillákat 24 órán keresztül. Utána visszatérhetsz a megszokott napi smink, és arcápolási rutinodhoz. A kezelés után egy napig kerüld az intenzív sportot, ne szaunázz, és ne vegyél részt a szem környéket is érintő arckezelésen.

Kérdésed van? Várunk szeretettel egy ingyenes konzultációra!

Ha gyönyörű, ívelt, mégis természetes hatású pillákra vágysz, esetleg életmódod nem teszi lehetővé a műszempilla viselését, vagy allergiás vagy az ott használt anyagokra, akkor próbáld ki szempilla lifting szolgáltatásunkat!

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szép kártya elfogadóhely

– OTP / MKB / K&H –
minden alszámla (zseb)
Ha nem áll rendelkezésre a teljes fedezet a kártyán, a fizetés megbontható SZÉP kártyára és készpénzre vagy az alszámlák/zsebek között.

Jelentkezz be

és fedezd fel szolgáltatásainkat!

Tudj meg többet a
+36 30 753 9404 telefonszámon!

 

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL