Hiányos szemöldök pótlása

Eleged van már a hiányos szemöldöködből?

Minden reggel egy küzdelem a szemöldököddel, és úgy érzed a semmiből kell csodát teremtened? Hiányos szemöldök pótlása szolgáltatásunkat Neked találtuk ki!

Megjelenésünk fontos része a szemöldökünk, hiszen ez ad keretet az arcnak, azonban sokunknak vagy eleve nem adatott meg a dús szemöldök, vagy a szőrzet túl világos, vagy bármilyen külső okból hiányossá vált. Pedig egy szép szemöldök kiemelheti előnyös vonásainkat. Ezért találtuk ki ezt a szolgáltatást, hogy Te is újra elégedett lehess a szemöldököddel!

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Torma Lilla

Wings Beauty Zsido Kornél fodrász

Banok Kamilla

A hiányos szemöldöknek több oka is lehet

A hiányos szemöldököt okozhatja:

Pipa

túlszedés

Pipa

betegség

Pipa

genetikai adottság

Pipa

vagy az évek során, a kor előrehaladtával is elkophat

Ilyen esetekben nem esztétikus megoldás sem a karakteres soft-powder vagy satír tetoválás, sem pedig a légies microblading szálas tetoválás. Előbbi a túl erős karaktere, utóbbi pedig pont a finomsága miatt.

A tökéletes megoldás a hiperrealisztikus – hibrid technika, mely során egy világosabb hátteret hozunk létre a szemödöknek, finom karaktert adva, majd ebbe helyezzük el a természetességet adó szálakat.

Miért a sminktetoválás a legjobb megoldás a hiányos szemöldökre?

a sminktetoválás hosszú távon nyújt megoldást a problémádra

s

az állandó festéssel ellentétben, nem árt a meglévő szemölökszálaknak

természetesebb hatást kelt, mint a smink, vagy a festés

Kíváncsi vagy hogyan állna a sminktetoválás?

Elkészítünk Neked egy élethű látványtervet.

Szalonunkban lehetőséged van egy félórás ingyenes konzultációs időpontot kérni.

Nagyon fontosnak tartjuk a szimpátia meglétét, ezért a konzultáció során lehetőséged adódik személyesen megismerni a szakembert, aki a sminktetoválásod fogja készíteni. Minden kérdésedre részletes választ adunk, bemutatjuk neked a különböző sminktetoválási technikákat, színeket, gyógyult eredményeket mutatunk Neked. Ami a legfontosabb, elkészítünk Neked egy élethű tárványtervet. A látványterv egy smink, így nem is kell letörölni, tehát nyugodtan megmutathatod otthon a párodnak, barátnődnek...

ElőtteUtána

A tervezésről

A tervezés igen speciális gyakorlatot igényel, hiszen a szemöldökvonalat és a tetovált szálakat úgy kell elhelyezni, hogy a meglévő szemöldök szálakkal együtt három dimenziós térbeli hatást eredményezzen, ezzel növelve a természetességet. Szerencsére a Wings Beauty sminktetováló szakemberei több éves tapasztalattal, és a legmodernebb sminktetováló technikák ismereteivel rendelkeznek.

Sminktetoválás áraink

Szemöldök

Konzultáció és élethű látványtervezés 30'

Megismerheted szakembereinket, választ adunk minden kérdésedre a tetoválással kapcsolatban. Megmutatjuk milyen technikák, lehetőségek, színek állnak rendelkezésre, sőt egy élethű látványtervet is elkészítünk, amit le is fotózunk a te saját telefonoddal. Vagy akár azzal a látványtervvel (sminkkel) engedünk el, amit így meg tudsz mutatni a párodnak, barátnődnek,...

ingyenes

Szemöldök tetoválás,
Torma Lilla senior PMU artist
korábban már tetovált szemöldök esetén

79 000

Szemöldök tetoválás -15%
Torma Lilla senior PMU artist
még tetoválatlan vagy erősen fakult tetoválás esetén

67 000

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz az ingyenes konzultációra!