Hiányos szemöldök pótlása

Eleged van már a hiányos szemöldöködből?

Minden reggel egy küzdelem a szemöldököddel, és úgy érzed a semmiből kell csodát teremtened? Hiányos szemöldök pótlása szolgáltatásunkat Neked találtuk ki!

Megjelenésünk fontos része a szemöldökünk, hiszen ez ad keretet az arcnak, azonban sokunknak vagy eleve nem adatott meg a dús szemöldök, vagy a szőrzet túl világos, vagy bármilyen külső okból hiányossá vált. Pedig egy szép szemöldök kiemelheti előnyös vonásainkat. Ezért találtuk ki ezt a szolgáltatást, hogy Te is újra elégedett lehess a szemöldököddel!

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Torma Lilla

Wings Beauty Zsido Kornél fodrász

Banok Kamilla

A hiányos szemöldöknek több oka is lehet

A hiányos szemöldököt okozhatja:

Pipa

túlszedés

Pipa

betegség

Pipa

genetikai adottság

Pipa

vagy az évek során, a kor előrehaladtával is elkophat

Ilyen esetekben nem esztétikus megoldás sem a karakteres soft-powder vagy satír tetoválás, sem pedig a légies microblading szálas tetoválás. Előbbi a túl erős karaktere, utóbbi pedig pont a finomsága miatt.

A tökéletes megoldás a hiperrealisztikus – hibrid technika, mely során egy világosabb hátteret hozunk létre a szemödöknek, finom karaktert adva, majd ebbe helyezzük el a természetességet adó szálakat.

Miért a sminktetoválás a legjobb megoldás a hiányos szemöldökre?

a sminktetoválás hosszú távon nyújt megoldást a problémádra

s

az állandó festéssel ellentétben, nem árt a meglévő szemölökszálaknak

természetesebb hatást kelt, mint a smink, vagy a festés

Kíváncsi vagy hogyan állna a sminktetoválás?

Elkészítünk Neked egy élethű látványtervet.

Szalonunkban lehetőséged van egy félórás ingyenes konzultációs időpontot kérni.

Nagyon fontosnak tartjuk a szimpátia meglétét, ezért a konzultáció során lehetőséged adódik személyesen megismerni a szakembert, aki a sminktetoválásod fogja készíteni. Minden kérdésedre részletes választ adunk, bemutatjuk neked a különböző sminktetoválási technikákat, színeket, gyógyult eredményeket mutatunk Neked. Ami a legfontosabb, elkészítünk Neked egy élethű tárványtervet. A látványterv egy smink, így nem is kell letörölni, tehát nyugodtan megmutathatod otthon a párodnak, barátnődnek...

ElőtteUtána

A tervezésről

A tervezés igen speciális gyakorlatot igényel, hiszen a szemöldökvonalat és a tetovált szálakat úgy kell elhelyezni, hogy a meglévő szemöldök szálakkal együtt három dimenziós térbeli hatást eredményezzen, ezzel növelve a természetességet. Szerencsére a Wings Beauty sminktetováló szakemberei több éves tapasztalattal, és a legmodernebb sminktetováló technikák ismereteivel rendelkeznek.

Sminktetoválás áraink

Szemöldök

Konzultáció és élethű látványtervezés 30'

Megismerheted szakembereinket, választ adunk minden kérdésedre a tetoválással kapcsolatban. Megmutatjuk milyen technikák, lehetőségek, színek állnak rendelkezésre, sőt egy élethű látványtervet is elkészítünk, amit le is fotózunk a te saját telefonoddal. Vagy akár azzal a látványtervvel (sminkkel) engedünk el, amit így meg tudsz mutatni a párodnak, barátnődnek,...

ingyenes

Szemöldök tetoválás,
Torma Lilla senior PMU artist
korábban már tetovált szemöldök esetén

Torma Lilla senior PMU artist

69 000

Szemöldök tetoválás -15%
Torma Lilla senior PMU artist
még tetoválatlan vagy erősen fakult tetoválás esetén

Torma Lilla senior PMU artist

58.600

Szemöldök tetoválás 
Banyák Evelin junior tetováló

Banyák Evelin junior tetováló

39 000

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz az ingyenes konzultációra!