Sminktetoválás eltávolítás

Szabadulj meg elrontott vagy megunt sminktetoválásodtól!  

Sminktetoválás eltávolítást szalonunkban Q-kapcsolt NdYag lézerrel végezzük. Ezért, hogy a legnagyobb biztonságban legyél a kezelés során, lézergépünk orvosi CE minősítéssel rendelkezik 

Sminktetoválások esetében vállaljuk az adott terület eltávolítás utáni korrekcióját, újratetoválását is!

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Mi az első lépés?

Ha úgy érzed, hogy sminktetoválásod nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna, esetleg megfolyt vagy csak az idő előrehaladtával szeretnél egy modernebb előnyösebb, szebb tetoválást, kérj ingyenes konzultációs időpontot.

Konzultáció

A konzultáció egy 30 perces alkalom, amikor személyesen találkozol szakembereinkkel és ők pontosan felmérik a tetoválásod állapotát. Pontosan kikérdezünk, milyen eredménnyel lennél elégedett és megmutatjuk, -pontosan felrajzoljuk- milyen lehet a tetoválásod a javítás után. Sokan döntenek a teljes eltávolítás mellet, de sokszor csak egy kis hibát kell javítani és egy szép és igényes tetoválás büszke viselője lehetsz.

A konzultáció során nem kell azonnal döntened, nincs nyomás rajtad. Döntésedre nyugodtan aludhatsz egyet.
Várlak sok szeretettel!

Torma Lilla

Bemutatkozás

Torma Lilla vagyok, sminktetoválóként dolgozom a Wings Beauty Szalonban.

2016-ban végeztem kozmetikusként és nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a szépségipar világába. Mindig bujkált bennem valahol egy művészi vonal, így már az iskola éveim alatt is nagyon érdeklődtem a sminktetoválás iránt. Egy álom vált valóra, amikor 2018-ban lehetőségem nyílt a svájci – osztrák Swiss Color Academy képzéseit elvégezni, és elkezdeni tetoválni. Igazi szerelem lett az évek során, amelyből sosem lehet elég tudást megszerezni, elegendő képzésen részt venni. Mindig törekszem személyreszabottan dolgozni, teljesíteni a vendégek kîvánságait, és az adott egyén karakteréhez, stílusához igazítani a tetoválást, hogy tökéletes harmóniában legyen az arccal, megjelenéssel. Hatalmas öröm a számomra, amikor vendégem elégedetten távozik és boldogan viseli az arcán a munkámat.

 

Szeretettel várlak a Wings Beauty Szalonban!

Torma Lilla

Banok Kamilla

Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Banok Kamilla vagyok sminktetováló szakember.  2018-ban sajátítottam el a sminktetoválás alapjait, majd azután Czupek Nóra sminktetováló mester mellett tökéletesítettem tudásomat.

Munkám során a soft-powder technika kerület hozzám a legközelebb. Ez a technika egy nagyon szép természetes eredményt biztosít, mely elkészíthető lágy vagy akár karakteresebb  formában is.

Ha egy szóval jellemezhetném a munkám, az a lelkiismeretesség lenne! Csakis a 100% az elég jó, hiszen a vendégeim arcáról van szó .

Célom az arc természetes harmóniájának megteremtése! A kevesebb néha több!

Várlak Szeretettel!

Hogyan működik a lézeres sminktetoválás eltávolítás?

A bőrben lévő pigmenteket célzottan, két különböző hullámhosszú lézersugár segítségével, egészen apró részecskékre “robbantjuk”, melyek így könnyedén távoznak a sejtek közül.
Az 532 NM hullámhosszú lézersugár a vörös és narancs, még az 1064 NM-es sugár a kék és fekete pigmentek eltávolításában vesz részt. A legmodernebb technológiáknak köszönhetően ezért fekete és színes tetoválásokat is maradéktalanul el tudunk távolítani. A nanosecundumos (ultrarövid) lézer villanások eredményeképpen, a tetoválás körülötti bőr szinte alig sérül.

A szalonunkban használt Q-kapcsolt NdYag lézer gép orvosi CE minősítéssel rendelkezik!

Sminktetoválás eltávolítás után, kollégáink a legmodernebb technikákkal újat varázsolnak Neked, ha szeretnéd!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz az ingyenes konzultációra!

7. kerület fodrászat Budapest

Sminktetoválás javítás

Mi nem engedjük el a kezedet! Kollégáink magasan képzett sminktetováló szakemberek, akik eltávolítás után, elkészítik számodra a tökéletes színű és formájú új sminktetoválásodat!

A legmodernebb technológiákkal, svájci SwissColor és amerikai PermaBlend pigmentekkel biztosítjuk, hogy soha többé ne legyen szükséged lézeres kezelésre!

Nézd meg sminktetoválás referencia munkáinkat:

Tetoválás eltávolítás áraink

Sminktetoválás eltávolítás

Lézeres szemöldök eltávolítás
1 alkalom

20 000

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

+36 30 7539404