VAGHEGGI Emozioni Plus arckezelés

Emozioni Plus az arckezelő termékcsalád, ami forradalmasította a bőr jólétét

Allergiás vendégeinknek is!

Egyre több és több ember bőre reagál érzékenyen az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra (szmog, légkondi, nagy hőmérséklet ingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás).

A bőr nagyon érzékeny szervünk, a leginkább kitett a külső hatásoknak, de pszichés stressz következtében is megjelenhetnek fizikai tünetek a bőrön. Kutatásokkal alátamasztott, hogy a stressz nagymértékben növeli a kortizol mennyiségét, ami nagymértékben befolyásolja a sejtek állapotát. A stresszen kívül néhány bőrtípus genetikailag is hajlamos érzékennyé, intoleránsá válni.

Ezért született meg az Emozioni Plus!

Az Emozioni Plus egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen. Kifejezetten az érzékeny bőrtípusokra lett kifejlesztve, megelőzi az irritáció és bőrszárazság okozta rosacea kialakulását. Modern technológiákkal a legjobbat nyerjük ki a természetből, speciális és ökológiailag fenntartható eljárás során egy innovatív molekulát állítanak elő a kurkumából, ami a bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Egy hatékony, de természetes kozmetikai megoldás bármilyen bőrérzékenység esetén.

A kezelést egy fagyasztott zselés eszközzel végezzük, mely segíti az érfalak „edzését” így megelőzve az arc pirosas, rosaceas bőrképét, a hideg-meleg hatás felváltva edzi az érfalakat. Ezt a kezelést arctisztítás közben is tudjuk végezni hidrodermabráziós hámlasztással kombinálva.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A VAGHEGGI Emozioni Plus arckezelést neked ajánljuk, ha

✔ egészséges a bőröd, de érzékenyen reagál különféle hatásokra (szmog, környezeti hatások, hőingadozás, kozmetikumok, stressz, élelmiszerek)

✔ vékony, világos a bőröd

✔ a bőröd nem tolerálja a külső ingereket, néhány kozmetikumot

✔ a bőröd dehidratált

✔ aknés, érzékeny a bőröd

VAGHEGGI EMOZIONI PLUS kezelés hatásai

Gyengéden tisztítja és megújítja a bőrt

Megerősíti és helyreállítja a bőr saját védekező képességét

Védi a hajszálereket és védelmet ad az UV fény ellen

Megelőzi és kontrollálja a bőrpírt, irritációt, érzékenységet

Kontrollálja az oxidatív folyamatokat, nyugtat

Hozzájárul a bőr jó közérzetének visszaállításához, megszüntetve a diszkomfort érzetet

Jelentkezz be hozzánk VAGHEGGI EMOZIONI PLUS arckezelésre!

 

KÉRDÉSED VAN?

 

Bővebb információért keress minket bátran!

 

ÉVE A PIACON

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

PROFI SZAKÉRTŐ

 

Szalonunkban exkluzív környezetben szépülhetsz – a belváros szívében – prémium hatóanyagokkal és magas szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz a szalonból.

 

IDŐPONT FOGLALÁS

 

+36 30 7539404

H - P 9:00 - 17:00

 

Nyitvatartás

 

H - P 7:00 - 21:00