Vagheggi emozioni plus arckezelés

Emozioni Plus az arckezelő termékcsalád, ami forradalmasította a bőr jólétét

Allergiás vendégeinknek is!

Egyre több és több ember bőre reagál érzékenyen az új környezeti és életvitelből fakadó hatásokra (szmog, légkondi, nagy hőmérséklet ingadozások, mesterséges kozmetikumok, stressz, étkezés, dohányzás).

A bőr nagyon érzékeny szervünk, a leginkább kitett a külső hatásoknak, de pszichés stressz következtében is megjelenhetnek fizikai tünetek a bőrön. Kutatásokkal alátamasztott, hogy a stressz nagymértékben növeli a kortizol mennyiségét, ami nagymértékben befolyásolja a sejtek állapotát. A stresszen kívül néhány bőrtípus genetikailag is hajlamos érzékennyé, intoleránsá válni.

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Ezért született meg az Emozioni Plus!

Az Emozioni Plus egy teljes termékcsalád érzékeny bőrökre, ami innovatív stratégiákkal küzd a problémák ellen. Kifejezetten az érzékeny bőrtípusokra lett kifejlesztve, megelőzi az irritáció és bőrszárazság okozta rosacea kialakulását. Modern technológiákkal a legjobbat nyerjük ki a természetből, speciális és ökológiailag fenntartható eljárás során egy innovatív molekulát állítanak elő a kurkumából, ami a bőrön alkalmazva képes megelőzni és helyreállítani a stressz okozta irritációt. Egy hatékony, de természetes kozmetikai megoldás bármilyen bőrérzékenység esetén.

A kezelést egy fagyasztott zselés eszközzel végezzük, mely segíti az érfalak „edzését” így megelőzve az arc pirosas, rosaceas bőrképét, a hideg-meleg hatás felváltva edzi az érfalakat. Ezt a kezelést arctisztítás közben is tudjuk végezni hidrodermabráziós hámlasztással kombinálva.

Kinek ajánljuk a kezelést?

A VAGHEGGI Emozioni Plus arckezelést neked ajánljuk, ha

Pipa

egészséges a bőröd, de érzékenyen reagál különféle hatásokra (szmog, környezeti hatások, hőingadozás, kozmetikumok, stressz, élelmiszerek)

Pipa

vékony, világos a bőröd

Pipa

a bőröd nem tolerálja a külső ingereket, néhány kozmetikumot

Pipa

a bőröd dehidratált

Pipa

aknés, érzékeny a bőröd

Vagheggi emozioni plus kezelés hatásai

5

Gyengéden tisztítja és megújítja a bőrt

5

Megerősíti és helyreállítja a bőr saját védekező képességét

5

Védi a hajszálereket és védelmet ad az UV fény ellen

5

Megelőzi és kontrollálja a bőrpírt, irritációt, érzékenységet

5

Kontrollálja az oxidatív folyamatokat, nyugtat

5

Hozzájárul a bőr jó közérzetének visszaállításához, megszüntetve a diszkomfort érzetet

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

Vagheggi emozioni plus arckezelésre!

+36 30 7539404