HAIR-AID KRÍZISKEZELÉS

Hair Aid

– Kríziskezelés a hajadnak

Nem úgy sikerült, ahogy elképzelted? Hajad letört, sárga, foltos lett vagy nem azt a színt kaptad, amit elképzeltél?

 

Gyere el hozzánk és visszaadjuk az ÖNBIZALMADAT!

ElőtteUtána

Az otthoni fodrászkodás, legyen az akár festés vagy vágás, nem mindig úgy sül el, ahogy azt szeretnénk

A baj viszont akkor is megeshet, ha nem megfelelő szakember kezeire bízzuk magunkat. Persze minden fodrásznak lehet rossz napja, de az is előfordulhat, hogy az önbizalom nagyobb, mint maga a tudás. A konzultáció emiatt is nagyon fontos, hiszen egy profi fodrász szán arra időt, hogy beszélgessen veled és tökéletesen felmérje az igényeidet.

Kérj időpontot ingyenes konzultációra!

Mit lehet tenni, ha már megtörtént a baj?

Nem érdemes otthoni praktikákhoz folyamodni, még több terméket a hajadra kenni, mert valószínűleg többet ártasz vele, mint amennyire jót teszel a hajadnak. Ne ronts tehát tovább a helyzeten, bízd profi kezekre a munkát!

Ha egy vendégünk elrontott frizurával érkezik hozzánk, a legfontosabb, hogy nemcsak a látványt kell ilyenkor helyrehozni, hanem a haj szerkezetét is helyre kell állítani. Az elsődleges célunk, hogy megmentsük a hajat, és csak utána változtassuk meg a színét. Az esetek többségében garantáljuk, hogy vágás nélkül tudjuk megmenteni az elrontott frizurát.

Milyen problémára nyújt megoldást
Hair Aid Krziskezelés szolgáltatásunk?

Pipa

Letört, leégett haj

Pipa

Foltos, csíkos haj

Pipa

Zöldes kisárgult árnyalatok

Pipa

Száraz gubancolódó haj

A mi három csodafegyverünk:

JOICO / OLAPLEX / STEAM POD hajszerkezet újraépítő kezelések

Az ezekben található egyedülálló hatóanyag-kombinációknak köszönhetően a hajszerkezet újraépítő kezelések során vissza pótoljuk a hajszálakba a hiányzó aminosavakat, méghozzá a hajszálaknak megfelelő molekula méretben. Ezek a kezelések tartalmaznak mindent, amire a sérült hajszerkezetnek szüksége van. Keratin és Protein tartalmuknak köszönhetően mélyen táplálják a hajszálakat, helyreállítják a hajban található kötéseket, ezáltal a frizura nemcsak gyönyörű, de újra egészséges lesz.

HAIR-AID

KRÍZISKEZELÉS A HAJADNAK

Tudom milyen fontos, hogy elégedetten nézhess bele a tükörbe, és úgy léphess ki az utcára, hogy büszke legyél a frizurádra, ezért a csapatommal minden tudásunkkal azon leszek, hogy segítsek Neked, ha már megtörtént a baj. Szalonomnak óriási tapasztalata van ilyen téren, sok vendégem egy-egy ilyen “haj-baleset” kapcsán került hozzám, így jó kezekben leszel! 🙂

A szalon vezetése során igyekszem olyan légkört kialakítani a vendégeim számára ahol korábbi máshol szerzett tapasztalataikat félretehetik, megbízhatnak bennem és szakembereimben és egy izgalmas közös munka eredményeképp együtt megálmodhatjuk az új frizurádat, stílusodat. 

7. kerület fodrászat Budapest

Vendégsztorik

„Vendégünk Evelin, Fanni ajánlására keresett fel minket. Evelin egy gyönyörű balayage fotót mutatott a fodrászának, hogy milyen frizurát szeretne, de sajnos a frizura finoman szólva: nem sikerült. Először a hajszerkezetet építettük újra egy speciális kezeléssel, hogy biztonsággal festhető legyen, illetve hogy ne kelljen vágni belőle. Ezután pigmentekkel töltöttük fel a hajat, végig ügyelve arra, hogy ne károsodjon.”

„Vendégünk szerette volna natúr barna haját picit feldobni lágy, visszafogott barna tincsekkel. Kifejezett kérése volt, hogy NE legyen vörös, mert azt nagyon nem szeretni. Festés után jelezte fodrászának, hogy ez pedig vörös. Válaszként azt kapta, hogy neki az nagyon jól áll. Így hát kért hozzánk egy konzultációs időpontot, ami során pontosan megbeszéltük milyen árnyalatot is szeretne. Elvégeztünk egy hajszerkezet javító kezelést, majd színkorrekciót hajtottunk végre.”

„Hajni eddigi összes fodrásznál tett látogatása balul sült el. Volt, hogy nem fogta meg az ősz hajszálakat a festék, volt, hogy sárga vagy foltos lett a haja… Annyira elvesztette bizalmát a fodrászokban, hogy egy éve (!) már nem is mert elmenni fodrászhoz. Végül összeszedte bátorságát, és konzultációs időpontot kért tőlünk. A konzultáció során Hajnival közösen megálmodtuk új frizuráját: egy igazán letisztult és elegáns frizurát. „

„Azt hittük, már mindenre fel vagyunk készülve, de tévedtünk! Vendégünk teljesen önhibáján kívül került abba a helyzetbe amivel hozzánk fordult. Este hat óra felé betoppant a szalonunkba (sapkában), majd mikor levette elakadt a szavunk. Egy kék fizikai színezőt használt a haján, melyre az volt írva, hogy tíz hajmosás után kijön a hajból. Nem így lett. Ezért ugyanennek a márkának egy a színek „radírozásra” alkalmas anyagát használta, mely pontosan arra hivatott, hogy ezeket a színezőket leradírozza. Ennek hatására minden szín távozott a hajból csak a sárga és a kék nem. Két másik szalont is felkeresett, ahol nyilatkozatot szerettek volna aláírattatni, hogy ők nem garantálnak semmit és nem vállalnak semmilyen felelősséget, majd hetekkel későbbre szerettek volna időpontot adni Neki. Figyelembe véve, hogy ezzel a hajjal nemigen mehet még utcára sem, mi visszahívtuk aznap este 21:00-ra. A művelet éjszaka fél 1-ig tartott. De megérte! Úgy terveztük meg a vörös színt, hogy ha az idővel kopik, ne a zöld árnyalat domináljon, hanem a vendégünk saját hajszíne felé változzon az árnyalat.”

„Amikor először találkoztunk Viki hajával, egy otthoni szőkítés tragédiájának nyomait viselte. Az utolsó pillanatban fordult hozzánk segítségért. A haj szerkezete annyira roncsolt, gyenge és élettelen volt, hogy egy JOICO kezelés után csak egy nagyon gyenge árnyalást tettünk rá, ami egy picit segítette a hajszálak tömegét visszanyerni. Tudván, hogy haja több kémiát nem bírt volna el, ezért nem a legelőnyösebb hajszíne lett (bézses-narancsos állapot)… Majd 2 hét után mikor a JOICO kezelés pihent picit a hajszálakban, akkor a haj felszínéről egy speciális kímélő eljárással eltávolítottuk az árnyalást, és végre megkapta azt a hajszínt, amit a konzultációs során megálmodtunk.”

Kérj időpontot ingyenes Hair Aid konzultációra!

+36 30 7539404