Rólunk mondták

Kamillánál voltam microblading-en. Az elejétől nagyon kedves, odafigyelő, professzionális volt.
Ez volt az első alkalom számomra, és az elején eléggé izgultam, de nála sikeresen eloszlottak a félelmeim. A végeredményt látva pedig teljesen elégedett voltam, és nagyon nagyon tetszik az átalakulás. Tippeket, tanácsokat is adott, mindenképpen ajánlanám őt!! Vele tuti mindenki csak jól jár és eléri az elvárt elképzelést, eredményt!?
Köszönöm Neki újra!?
Nem először jártam a szalonban, minden alkalommal nagyon elégedetten távoztam, azonban most legutóbb Lilla kezei alá feküdhettem be, és azt kell hogy mondjam, ennyire elégedett még sosem voltam a szemöldökömmel! ? Mindenki nagyon kedves, segítőkész, és vérbeli profi, az árak nagyon korrektek, a szalon pedig tiszta, rendezett, és nagyon igényes. Csak ajánlani tudom tiszta szívvel mindenkinek! ☺️❤️
Hosszas keresgélés és dilemma után találtam rá a szalonra, illetve Kamillára aki gyönyörű szép szemöldököt készített nekem.Minden pontját az elsőtől az utolsóig 100%os precízitással tervezett meg,ami minden elképzelésemnek megfelelt.Teljes biztonságban érezhettem magam a kezei között! ?
A profizmus mellett pedig végtelen kedves, figyelmes volt ,nagy mosollyal távoztam,Köszönöm mégegyszer! ❤? ⭐⭐⭐⭐⭐

Kamillánál voltam, szemöldök tetoválást készített nekem,ami tökéletes lett. Kamilla nagyon precíz,közvetlen,minden kérdésemre válaszolt,mindent előre elmondott,teljesen elégedett vagyok ?

Hálásan köszönöm az új szemöldököm, egyszerűen imádom!!!! Kamillát mindenkinek ajánlom, nemcsak hogy profi,hanem nagyon kedves és figyelmes!!

Lillánál voltam ajaktetováláson és nagyon elégedett voltam. A végeredmény gyönyörű lett, Lilla szakértelmének köszönhetően. A szalon mindemellett nagyon igényes. ?

Lillánál voltam szemöldöktetováláson, és csodálatos munkát végzett! ? Amellett, hogy kedves és vidám személyiség, gyors és precíz szakember, így kellemesen és abszolút fájdalommentesen telt az idő. Köszönöm szépen a profizmusát! A szalon meg gyönyörű. ❤

A Lillánál voltam smink tetováláson, már az első alkalommal is gyönyörűen megmaradtak a pigmentek. Profi szakember kezébe kerültem! Köszönöm szépen a szakértelmét, a kedvességét és a sok érzéstelenítőt a számra ?!
Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ♥️!

Lillánál voltam szemöldöktetováláson és nagyon ajánlom! Alapos, kedves és figyelmes, a tervezéskor is abszolút mindent próbált az igényeimhez alakítani, amennyire a lehetőségek engedték. Nagyon tetszik a munkája, sokkal szebb lett a szemöldököm. A szalon igényes, mindenki kedves, nem egy futószalag. Köszönöm szépen! ?

Hosszú kutatómunka eredményeként bukkantam a szalonra ☺️, ahol szemöldök tetoválást vettem igénybe Lillánál és nem bántam meg…sőt!
Már az első telefonos egyeztetés után tudtam, hogy jól döntöttem, de a kezelés végeztével méginkább megbizonyosodtam róla, hogy ez egy szuper klassz hely. ✌️
Kedves, segítőkész munkatársak; kitűnő hangulat egy kifinomult, letisztult enteriőrrel rendelkező szalonban.
Lilla pedig nagyon alapos, minden apró részletre kiterjedő odafigyeléssel készítette el a szemöldökömet. Nagyon hálás vagyok neki a csodás munkájáért! Akiben csak egy kicsi kétely is felmerül, hogy belevágjon-e, az oszlassa el, mert itt aztán jó kezekbe kerül, főleg Lillánál! ?
Lillánál voltam szemöldök tetováláson,és nagyon elégedett vagyok a munkájával. A szalon igényes, olyan,ahova bármikor szívesen visszatérek, Lilla pedig precíz,maximalista,vagány és nagyon kedves lány.
Meglévő,régi,halvány és vékony szemöldöktetoválással érkeztem,így nálam nem volt szükség lézeres eltávolításra.
Az új szemöldököm álomszép lett, egyszerűen imádom!
Szívből ajánlom mindenkinek a szalont!

Lillánál voltam szemöldök tetováláson, mivel még soha nem volt semmilyen kozmetikai tetoválás az arcomon ezért érthető módon tartottam kicsit a dologtól. Persze végül kiderült semmi okom nem volt aggódni, mert Lilla nagyon kedves volt , érthetően elmagyarázott mindent, bármi kérdesem volt kielégitő választ kaptam rá. Emellett természetesen nagyon precízen vitte végig az egész folymatot és ennek köszönhető csodás szemöldököt varázsolt nekem, amit itt is nagyon köszönök neki. És nem elhanyagolható az sem, hogy szépkártyás fizetésre is van lehetőség, ami számomra plusz érv volt, hogy őket válasszam. Köszönöm a lehetőséget. ?

Dragán-Nagy Réka a legjobb kozmetikus, akivel valaha találkoztam.
Szakmailag profi, emberileg pedig rendkívül segítőkész és kedves.
Csak ajánlani tudom!

A legszebb szemöldök és szemhéjtetoválást kaptam. ?

Mindig kedves fogadtatás és rugalmas időpont kezelés.? – nagyon elégedett vagyok Kamilla alkotásával a tervezéstől a kivitelezésig. ❤

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

+36 30 7539404