Sminktetoválás

Professzionális csapat

A sminktetoválás a szenvedélyünk! Sminktetováló szakembereink folyamatosan képzik és fejlesztik magukat, és kiemelt figyelmet fordítanak az archoz legjobban illő technika, szín és forma kiválasztására.

A Wings Beauty Szalonban olyan tetoválásokat készítünk, amelyek kiemelik viselőik szépségét, tökéletesen illeszkedve az egyedi vonásokhoz. Célunk egy olyan végeredmény, melyet büszkén viselhetsz nap-mint-nap.

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Torma Lilla

Bemutatkozás

Torma Lilla vagyok, sminktetoválóként dolgozom a Wings Beauty Szalonban.

2016-ban végeztem kozmetikusként és nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a szépségipar világába. Mindig bujkált bennem valahol egy művészi vonal, így már az iskola éveim alatt is nagyon érdeklődtem a sminktetoválás iránt. Egy álom vált valóra, amikor 2018-ban lehetőségem nyílt a svájci – osztrák Swiss Color Academy képzéseit elvégezni, és elkezdeni tetoválni. Igazi szerelem lett az évek során, amelyből sosem lehet elég tudást megszerezni, elegendő képzésen részt venni. Mindig törekszem személyreszabottan dolgozni, teljesíteni a vendégek kîvánságait, és az adott egyén karakteréhez, stílusához igazítani a tetoválást, hogy tökéletes harmóniában legyen az arccal, megjelenéssel. Hatalmas öröm a számomra, amikor vendégem elégedetten távozik és boldogan viseli az arcán a munkámat.

 

Szeretettel várlak a Wings Beauty Szalonban!

Torma Lilla

Wings Beauty Zsido Kornél fodrász

Banok Kamilla

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Banok Kamilla vagyok sminktetováló szakember.  2018-ban sajátítottam el a sminktetoválás alapjait, majd azután Czupek Nóra sminktetováló mester melett tökéletesítettem tudásomat.

Munkám során a soft-powder technika kerület hozzám a legközelebb. Ez a technika egy nagyon szép természetes eredményt biztosít, mely elkészíthető lágy vagy akár karakteresseb fomában is.  

Ha egy szóval jellemezhetném a munkám, az a lelkiismeretesség lenne! Csakis a 100% az elég jó, hiszen a vendégeim arcáról van szó .

Célom az arc természetes harmóniájának megteremtése! A kevesebb néha több! 

Várlak Szeretettel! 🙂

Sminktetoválás folyamata

Konzultáció és látványtervezés

Elkötelezett hívei vagyunk a pontos és precíz munkavégzésnek. Felelősségünk óriási, hiszen vendégeink arcán dolgozunk. Így a szalonunkban minden új vendégünket személyes konzultáció után fogadjuk tetoválásra.

A konzultáció lehetéséget biztosít:

– vendégünknek, hogy megismerje szakembereinket

– számunkra, hogy megismerjük vendégünk stílusát, igényeit

– bemutathassuk a különböző tetoválási technikákat

– precíz előzetes látványtervet készíthessünk vendégünknek

Így biztosíthatjuk, hogy Vendégeink nyugodt és megfontolt döntést hozhassanak.

#értő figyelem    #kedvesség    #precizitás

A forma és a technika kiválasztása - előrajzolás

A tetoválás minden esetben egy precíz tervezéssel kezdődik. A tervezés során, miután szakemberünk tájékozódott vendégünk kívánságáról, stílusáról, sminkelési szokásairól, közösen tükör előtt felrajzolja a leendőbeli tetoválás pontos tervét. Átbeszélik a lehetséges technikákat, kiválasztják az arc karakteréhez legjobban illő technikát és színt.

A tetoválás terve pontos, szigorú szakmai és esztétikai kritériumok alapján, de vendégünk egyéni kéréseink figyelembevételével készül el.

A tervezés folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink a lehető legjobban el tudják képzelni milyen lesz a kész tetoválás. A tervezés végeredménye egy milliméter-pontos rajz, mely nyomán a tetoválás csak abban az esetben készül el, ha vendégünk annak minden részletével elégedett.

Minden esetben bátorítjuk vendégeinket, amennyiben találtak olyan képet az interneten amin az elkészült tetoválás stílusa tetszik, bátran hozzák magukkal, mutassák meg. Ha sminkelni szokták magukat, érkezzenek hozzánk sminkben. Ez sokat segít szakemberünknek, vendégeink stílusának feltérképezésében.

Érzéstelenítés

Szalonunkban mindent megteszünk, hogy a tetoválás a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon vendégeink számára. A tetoválást megelőzően is és a tetoválás teljes folyamata során lidocain tartalmú érzéstelenítőt alkalmazunk.

Gyógyulás, utóápolás

A tetoválást során keletkező apró seb néhány nap alatt meggyógyul.

A tetoválást követő első két napban a tetoválást egyáltalán nem érheti víz. Az arcot csak nedves kendővel szabad megmosni, megtörölni.

Ezt követően, kettő hétig ügyelni kell rá, hogy a tetoválás területét hosszabb ideig ne érje víz, a terület ne ázzon fel. Arcot, hajat már nyugodtan lehet mosni, de kerülni kell a tetoválás áztatását, uszodát, szaunát. Az első két hétben gondoskodni kell a terület UV védelméről is.

Garanciák

Szárítás, frizura készítés

Tervezés garancia

Garantáljuk, hogy sminktetoválásod pontosan az előzetes látványtervnek megfelelően fog elkészülni.

Szárítás, frizura készítés

Minőségi garancia

Svájci és amerikai pigmentjeink, tetováló eszközeink a legmagasabb szakmai elvárásoknak felelnek meg.

Szárítás, frizura készítés

Pigment garancia

Garantáljuk, hogy pigmentjeink egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak.

Szárítás, frizura készítés

Érzéstelenítés

Garantáljuk, hogy az érzéstelenítés során, mindent megteszünk, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon az eljárás.

Szárítás, frizura készítés

Természetességi garancia

Csak természetes, igényes és elegáns tetoválásokat készítünk el.

Szárítás, frizura készítés

Igényességi garancia

Garantáljuk, hogy tiszta és elegáns környezetben fogadunk, hogy mindig elégedetten távozz tőlünk.

Sminktetoválás az elmúlt évben

Facebook követő

Tetováló pigmentek

Sminktetoválásaink elkészítése során a Swiss Color és Permablend cég által fejlesztett pigmenteket használjuk, melyek svájci és amerikai laboratóriumokban, nagy gonddal előállított, széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékek, ezek a prémium minőségű pigmentek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetünk el.

7. kerület fodrászat Budapest

Segítünk ha baj van!

Pipa

nem azt kaptad amit vártál?

Pipa

elrontották a tetoválásodat?

Pipa

régi sok éves tetoválásod előnytelen? szürke? vörös? 

Látogass el kifejezetten szemöldök javításokra specializálodott oldalunkra! A BAKOS Szemöldök Klinika téged is vár!
Nem vállalunk kevesebet, minthogy:

VISSZAADJUK AZ ÖNBIZALMADAT!

Bővebb információért, tekintsd meg tetoválás eltávolítás szolgáltatásunkat, és varázsoljuk együtt széppé az elrontott, vagy megunt tetoválásod.

Eleged van már a hiányos szemöldöködből?

Minden reggel egy küzdelem a szemöldököddel, és úgy érzed a semmiből kell csodát teremtened?

Hiányos szemöldök pótlása szolgáltatásunkat Neked találtuk ki!

Megjelenésünk fontos része a szemöldökünk, hiszen ez ad keretet az arcnak, azonban sokunknak vagy eleve nem adatott meg a dús szemöldök, vagy a szőrzet túl világos, vagy bármilyen külső okból hiányossá vált. Pedig egy szép szemöldök kiemelheti előnyös vonásainkat. Ezért találtuk ki ezt a szolgáltatást, hogy
Te is újra elégedett lehess a szemöldököddel!

Soft powder szemöldöktetoválás

Tekintsd meg árainkat!

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

+36 30 7539404