SMINKTETOVÁLÁS

professzionális csapat

Sminktetováló szakembereink folyamatosan képzik és fejlesztik magukat, és kiemelt figyelmet fordítanak az archoz legjobban illő technika, szín és forma kiválasztására. 

A Wings Beauty Szalonban olyan tetoválásokat készítünk, amelyek kiemelik viselőik szépségét, tökéletesen illeszkedve az egyedi vonásokhoz. Célunk egy olyan végeredmény, melyet büszkén viselhetsz nap-mint-nap.

Torma Lilla

Bemutatkozás

Torma Lilla vagyok, sminktetoválóként dolgozom a Wings Beauty Szalonban.

2016-ban végeztem kozmetikusként és nagy lelkesedéssel vetettem bele magam a szépségipar világába. Mindig bujkált bennem valahol egy művészi vonal, így már az iskola éveim alatt is nagyon érdeklődtem a sminktetoválás iránt. Egy álom vált valóra, amikor 2018-ban lehetőségem nyílt a  svájci – osztrák Swiss Color Academy képzéseit elvégezni, és elkezdeni tetoválni. Igazi szerelem lett az évek során, amelyből sosem lehet elég tudást megszerezni, elegendő képzésen részt venni. Mindig törekszem személyreszabottan dolgozni, teljesíteni a vendégek kîvánságait, és az adott egyén karakteréhez, stílusához igazítani a tetoválást, hogy tökéletes harmóniában legyen az arccal, megjelenéssel. Hatalmas öröm a számomra, amikor vendégem elégedetten távozik és boldogan viseli az arcán a munkámat.

 

Szeretettel várlak a Wings Beauty Szalonban!

Torma Lilla

 

Banok Kamilla

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Banok Kamilla vagyok sminktetováló szakember.  2018-ban sajátítottam el a sminktetoválás alapjait, majd azután Czupek Nóra sminktetováló mester melett tökéletesítettem tudásomat.

Munkám során a soft-powder technika kerület hozzám a legközelebb. Ez a technika egy nagyon szép természetes eredményt biztosít, mely elkészíthető lágy vagy akár karakteresseb fomában is.  

Ha egy szóval jellemezhetném a munkám, az a lelkiismeretesség lenne! Csakis a 100% az elég jó, hiszen a vendégeim arcáról van szó 

Célom az arc természetes harmóniájának megteremtése! A kevesebb néha több! 

Várlak Szeretettel! 🙂

Sminktetoválás Folyamata

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Elkötelezett hívei vagyunk a pontos és precíz munkavégzésnek. Felelősségünk óriási, hiszen vendégeink arcán dolgozunk. Így a szalonunkban minden új vendégünket személyes konzultáció után fogadjuk tetoválásra. 

A konzultáció lehetéséget biztosít:
– vendégünknek hogy megismerje szakembereinket
– számunkara, hogy megismerjük vendégünk stílusát, igényeit
– bemutathasuk a különböző technikákat
– precíz látványtervet készíthessünk vendégünknek

Így biztosíthatjuk, hogy Vendégeink nyugodt és megfontolt döntést hozhassanak.

#értő figyelem    #kedvesség    #precizitás 

VENDÉG NYILATKOZAT


A sminktetoválás folyamata egy vendégnyilatkozat kitöltésével kezdődik. A nyilatkozat által szakembereink tájékozódnak vendégeink betegségeiről esetlegesen felmerülő kockázatokról, illetve a nyilatkozat tartalmaz minden olyan információt a tetoválással kapcsolatban, amelyet vendégeinknek feltétlenül szükséges ismernie.

A FORMA ÉS A TECHNIKA KIVÁLASZTÁSA - ELŐRAJZOLÁS

A tetoválás minden esetben a tervezéssel kezdődik. A tervezés során miután szakemberünk tájékozódott vendégünk kívánságáról, stílusáról, sminkelési szokásairól, közösen tükör előtt felrajzolják a leendőbeli tetoválás pontos tervét. Átbeszélik a lehetséges technikákat, kiválasztják az arc karakteréhez legjobban illő technikát és színt. A tervezés folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink a lehető legjobban el tudják képzelni milyen lesz a kész tetoválás. A tervezés végeredménye egy pontos rajz, melyet vendégeinkkel együtt, tükör előtt rajzolunk fel. 

Minden esetben bátorítjuk vendégeinket, amennyiben találtak olyan képet az interneten amin az elkészült tetoválás stílusa tetszik, bátran hozzák magukkal, mutassák meg. Ha sminkelni szokták magukat, érkezzenek hozzánk sminkben. Ez sokat segít szakemberünknek, vendégeink stílusának feltérképezésében.

SZÍN KIVÁLASZTÁSA

Természetesen szín kiválasztására is nagyon hangsúlyt fektetünk. Vendégeinknek stílusukhoz, sminklési szokásaikhoz, haj és szemszínükhöz illő színeket és színárnyalatokat mutatunk, melyek közül kolléganőnkkel közösen választják ki a legmegfelelőbbet. 

ÉRZÉSTELENÍTÉS

A tervezést megelőzően is alkalmazunk már előérzéstelenítést, majd a terveztést követően lidokain és tetrakacin tartalmú krémmel érzéstelenítjük a területet, hogy a tetoválás a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon.

garanciák

TERVEZÉS GARANCIA

Garantáljuk, hogy sminktetoválásod pontosan az előzetes látványtervnek megfelelően fog elkészülni.

MINŐSÉGI GARANCIA

Svájci pigmentjeink és tetováló eszközeink a legmagasabb szakmai elvárásoknak felelnek meg.

PIGMENT GARANCIA

Garantáljuk, hogy pigmentjeink egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak.

ÉRZÉSTELENÍTÉS

Garantáljuk, hogy az érzéstelenítés során, mindent megteszünk, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon az eljárás.

TERMÉSZETESSÉGI GARANCIA

Csak természetes, igényes és elegáns tetoválásokat készítünk el.

IGÉNYESSÉGI GARANCIA

Garantáljuk, hogy tiszta és elegáns környezetben fogadunk, hogy mindig elégedetten távozz tőlünk.

SMINKTETOVÁLÁS AZ ELMÚLT ÉVEBN

FACEBOOK KÖVETŐ

TETOVÁLÓ PIGMENTEK

Sminktetoválásaink elkészítése során a Swiss Color és Permablend cég által fejlesztett pigmenteket használjuk, melyek svájci és amerikai laboratóriumokban, nagy gonddal előállított, széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékek, ezek a prémium minőségű pigmentek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetünk el.

SEGÍTÜNK HA BAJ VAN!  

+ nem azt kaptad amit vártál?

+ elrontották a tetoválásodat?

+ régi sok éves tetoválásod előnytelen? szürke? vörös? 

Látogass el kifejezetten szemöldök javításokra specializálodott oldalunkra! A BAKOS Szemöldök Klinika téged is vár! 
Nem vállalunk kevesebet, minthogy:

VISSZAADJUK AZ ÖNBIZALMADAT! 

Bővebb információért, tekintsd meg tetoválás eltávolítás szolgáltatásunkat,
és varázsoljuk együtt széppé az elrontott, vagy megunt tetoválásod.

Eleged van már a hiányos szemöldöködből?

Minden reggel egy küzdelem a szemöldököddel, és úgy érzed a semmiből kell csodát teremtened?

Hiányos szemöldök pótlása szolgáltatásunkat
Neked találtuk ki!

Megjelenésünk fontos része a szemöldökünk, hiszen ez ad keretet az arcnak, azonban sokunknak vagy eleve nem adatott meg a dús szemöldök, vagy a szőrzet túl világos, vagy bármilyen külső okból hiányossá vált. Pedig egy szép szemöldök kiemelheti előnyös vonásainkat. Ezért találtuk ki ezt a szolgáltatást, hogy
Te is újra elégedett lehess a szemöldököddel!

REFERENCIÁNK

KAMILLA MUNKÁI

LILLA MUNKÁI

Jelentkezz be hozzánk, vagy kérj bővebb tájékoztatást tőlünk!

 

 

KÉRDÉSED VAN?

 

Bővebb információért keress minket bátran!

 

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

ÉVE A PIACON

PROFI SZAKÉRTŐ

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

12 + 9 =

 

Szalonunkban exkluzív környezetben szépülhetsz – a belváros szívében – prémium hatóanyagokkal és magas szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz a szalonból.

 

IDŐPONT FOGLALÁS

 

+36 30 7539404

H – P 9:00 – 17:00

 

Nyitvatartás

 

H – P 7:00 – 21:00