SMINKTETOVÁLÁS

professzionális csapat

Sminktetováló szakembereink folyamatosan képzik és fejlesztik magukat, és kiemelt figyelmet fordítanak az archoz legjobban illő technika, szín és forma kiválasztására. 

A Wings Beauty Szalonban olyan tetoválásokat készítünk, amelyek kiemelik viselőik szépségét, tökéletesen illeszkedve az egyedi vonásokhoz. Célunk egy olyan végeredmény, melyet büszkén viselhetsz nap-mint-nap.

Papp Diána

Bemutatkozás

Papp Diána vagyok, sminktetoválóként dolgozom a Wings Beauty Szalonban.

Mindig is nagyon vonzott a szépség és a szépségipari szolgáltatások. Emiatt választottam a kozmetikus szakmát. Először a szempilla-hosszabbítás és sminkelés világa felé nyitottam, majd magával ragadott a sminktetoválás művészete.

Örömömre szolgál látni, hogy milyen pozitív változásokat tudok eszközölni egy arc hangulatán egy jól megtervezett sminktetoválással.
Hivatásomban tökéletesen megélhetem a kreativitást, az alkotást és a számomra nagyon fontos precízitást.

A sminktetoválásban fontosnak tartom a harmóniát, a személyre szabott, egyéniséghez illő végeredményt.

Azt gondolom kivétel nélkül, minden Nő számára megalkotható az előnyös sminktetoválás, amely kiemeli szépségét és báját, és hozzájárul a nőiességéhez, az önbizalomához és nem utolsó sorban a praktikumot is szolgálja

 

Szeretettel várlak a Wings Beauty Szalonban!

Papp Diána

 

Kovács Anett

Bemutatkozás
Kovács Anett vagyok a Wings Beauty Szalon sminktetoválója.
Mindig nagy érdeklődéssel figyeltem a szépségipart, teljesen magával ragadott a rohamos fejlődése, ezért is döntöttem a kozmetikus szakma mellett, ezen belül is a sminktetoválást érzem igazán magaménak.
2018 tavaszán végeztem első sminktetováló képzésemet és azóta is folyamatosan fejlesztem magam.
Nagyon nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy mindenkinek az egyéniségéhez illő, személyre szabott sminktetoválást készítsem el, ezért is szimpatikus számomra a Wings Beauty Szalon előzetes konzultációs protokollja, mely során vendégeimmel elbeszélgetve, megismerhetem stílusukat, igényeiket és elvárásaikat újonnan készülő tetoválásaikkal kapcsolatban.
Örömmel tölt el amikor mosolyt, elégedettséget látok a vendégeim arcán.
Azt gondolom, hogy ebben a rohanó világban egy “tartós sminkkel” megkönnyíthetjük a mindennapjainkat.
Szeretettel várlak a Wings Beauty Szalonban! “

SOKKaL TÖBB EGY tetoválásnál

 

30 perc egyéni sminktanácsadás

Szalonunkban minden sminktetoválást megelőz egy 30 perces konzultáció és sminktanácsadás. Profi sminkes és sminktetováló szekembereink hasznos sminktippekkel és tanácsokkal látnak el, miközben bemutatják hogy a sminktetoválás területei, +szemöldök +szem +ajak, hogyan illeszthető bele saját stílusodba és hogyan könnyíti meg sminked elkészítését, ezáltal hétköznapjaidat. Ez eredményről saját telefonoddal is fotót készítünk, hogy otthon az elkészült terveket nyugodt körülmények között átgondolhasd akár párod, barátnőd véleményét is kikérhesd. 

Speciális gyógyulást segítő krém

A tetoválást követő néhány nap kritikus a pigmentek megtapadása szempontjából. Így egy speciális svájci gyártmányú SwissColor ápoló kérmet adunk Neked, mely segíti a tetoválásod gyógyulását. 

Ajándék TATTOO CARE szérum

A tetoválás legnagyobb ellensége az UV. Így ajándékba adunk Neked speciálisan tetoválásokra kifejlesztett  Vagheggi Tattoo Care ápolót, melyet napozás, síelés és szoláriumozás során tudsz használni, hogy minél hosszabb ideig viselhesd sminktetoválásodat. 

15 000 Ft kedvezmény

Ha egyszer megtapasztalod milyen sokban segíti életedet egy sminktetoválás, biztosak vagyunk benne, hogy újabb terület tetoválásra is szeretnél majd visszatérni hozzánk. Így újabb terület tetoválása esetén 15 000 Ft kedvezményt bizotsítunk Neked! 

50% kedvezmény

Ha sminktetoválásod az idő előrehaladtával halványoda és firssítésre lenne szükséged, 15 hónapon belül a mindenkori ár feléért fogjuk frissíteni tetoválásodat

Sminktetoválás Folyamata

VENDÉG NYILATKOZAT


A sminktetoválás folyamata egy vendégnyilatkozat kitöltésével kezdődik. A nyilatkozat által szakembereink tájékozódnak vendégeink betegségeiről esetlegesen felmerülő kockázatokról, illetve a nyilatkozat tartalmaz minden olyan információt a tetoválással kapcsolatban, amelyet vendégeinknek feltétlenül szükséges ismernie.

A FORMA ÉS A TECHNIKA KIVÁLASZTÁSA - ELŐRAJZOLÁS

A tetoválás minden esetben a tervezéssel kezdődik. A tervezés során miután szakemberünk tájékozódott vendégünk kívánságáról, stílusáról, sminkelési szokásairól, közösen tükör előtt felrajzolják a leendőbeli tetoválás tervét. Átbeszélik a lehetséges technikákat, kiválasztják az arc karakteréhez legjobban illő technikát és színt. A tervezés folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink a lehető legjobban el tudják képzelni milyen lesz a kész tetoválás. A tervezés végeredménye egy pontos rajz, melyet vendégeinkkel együtt, tükör előtt rajzolunk fel. 

Minden esetben bátorítjuk vendégeinket, amennyiben találtak olyan képet az interneten amin az elkészült tetoválás stílusa tetszik, bátran hozzák magukkal, mutassák meg. Ha sminkelni szokták magukat, érkezzenek hozzánk sminkben. Ez sokat segít szakemberünknek, vendégeink stílusának feltérképezésében.

SZÍN KIVÁLASZTÁSA

Természetesen szín kiválasztására is nagyon hangsúlyt fektetünk. Vendégeinknek stílusukhoz, sminklési szokásaikhoz, haj és szemszínükhöz illő színeket és színárnyalatokat mutatunk, melyek közül kolléganőnkkel közösen választják ki a legmegfelelőbbet. 

ÉRZÉSTELENÍTÉS

A tervezést követően lidokain és tetrakacin tartalmú krémmel érzéstelenítjük a területet, hogy a tetoválás a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon.

garanciák

TERVEZÉS GARANCIA

Garantáljuk, hogy sminktetoválásod pontosan az előzetes látványtervnek megfelelően fog elkészülni.

MINŐSÉGI GARANCIA

Svájci pigmentjeink és tetováló eszközeink a legmagasabb szakmai elvárásoknak felelnek meg.

PIGMENT GARANCIA

Garantáljuk, hogy pigmentjeink egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak.

ÉRZÉSTELENÍTÉS

Garantáljuk, hogy az érzéstelenítés során, mindent megteszünk, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon az eljárás.

TERMÉSZETESSÉGI GARANCIA

Csak természetes, igényes és elegáns tetoválásokat készítünk el.

IGÉNYESSÉGI GARANCIA

Garantáljuk, hogy tiszta és elegáns környezetben fogadunk, hogy mindig elégedetten távozz tőlünk.

SMINKTETOVÁLÁS 2018-ban

FACEBOOK KÖVETŐ

TETOVÁLÓ PIGMENTEK

Sminktetoválásaink elkészítése során a Swiss Color cég által fejlesztett pigmenteket használjuk, melyek svájci laboratóriumokban, nagy gonddal előállított, széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékek, ezek a prémium minőségű pigmentek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetünk el.

SZABADULJ MEG ELRONTOTT,
MEGUNT TETOVÁLÁSODTÓL!

+ Elégedetlen vagy a tetoválásoddal?

+ Régi, kékre vagy vörösre kopott sminktetoválásod van?

+ Elrontották, vagy már aktualitását vesztette?

Szalonunkban Q-kapcsolt NdYag lézer segítségével test- és sminktetoválás eltávolítást is végzünk. Sminktetoválás esetében vállaljuk az adott terület eltávolítás utáni korrekcióját, újratetoválását is!

Bővebb információért, tekintsd meg tetoválás eltávolítás szolgáltatásunkat,
és varázsoljuk együtt széppé az elrontott, vagy megunt tetoválásod.

Eleged van már a hiányos szemöldöködből?

Minden reggel egy küzdelem a szemöldököddel, és úgy érzed a semmiből kell csodát teremtened?

Hiányos szemöldök pótlása szolgáltatásunkat
Neked találtuk ki!

Megjelenésünk fontos része a szemöldökünk, hiszen ez ad keretet az arcnak, azonban sokunknak vagy eleve nem adatott meg a dús szemöldök, vagy a szőrzet túl világos, vagy bármilyen külső okból hiányossá vált. Pedig egy szép szemöldök kiemelheti előnyös vonásainkat. Ezért találtuk ki ezt a szolgáltatást, hogy
Te is újra elégedett lehess a szemöldököddel!

REFERENCIÁNK

SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSOK

Soft powder szemöldök - Papp Dia

Soft powder szemöldök - Papp Dia

Soft powder szemöldök - Papp Dia

Hiányos szemöldök pótlása
- hibrid technika -

Soft powder szemöldök,
ajak látványterv - Papp Dia

Soft powder szemöldök - Papp Dia

Gyógyult soft powder szemöldök - Papp Dia

Soft powder szemöldök - Papp Dia

Tetoválás előtt

Tetoválás után

Kedves figyelmes fogadtatásban részesül minden vendég. Dia szakértelme és vendégközpontúsága kiemelkedő, rendkívül igényes a munkájára. Gyönyörű szemöldök tetoválást készített nekem, alapos tervezéssel, nem sajnálva az időt, energiát. Szerintem a fodrászatot is ki fogom próbálni 🙂
Paszicsnyek Emőke

facebook értékelés

Microblading szemöldök - Papp Dia

Microblading szemöldök - Papp Dia

Nagyon szépen köszönöm a profi és csodás munkádat Nóri. Hónapokon át dolgoztál az arcomon és helyrehoztad a helyrehozhatatlant. Ezután csak hozzád fogok menni. Ja és nagyon jó a hangulat nálad. Köszönöm hogy a kiváló munkád szebbé tett és még hatalmasat is lehet nevetni veled.

Szincsák Klaudia

Tanuló tetováló által rontott szemöldök, szemhéj és ajak javítása 

Hibrid technika - Papp Dia

Gyönyörű, természetes microblading szemöldök tetoválás boldog tulajdonosa lettem! Köszönöm Nóri! Végre nem kell folyton festenem... És végre egyforma a két szemöldököm! 

Dúró Szabina

SZEMHÉJTOVÁLÁS

Füstös szemhéj - Papp Dia

Felső tusvonal - Papp Dia

Füstös szemhéj, átmenet nélkül - Papp Dia

Imádom a szemhéj tetoválásom, amit Nóra készített nekem. Évekkel ezelőtt máshol már megcsináltattam ezt a területet, ami hatalmas fájdalommal járt, ezért úgy gondoltam, hogy soha többet szemhéj tetoválást! Aztán végül úgy döntöttem, hogy miután ebben a szalonban korábban már helyrehozták a máshol elrontott szemöldöktetoválásomat is, így mégis belevágok. Nem csalódtam, sőt! Gyakorlatilag semmilyen fájdalmat nem éreztem. A legapróbb csikiző érzés jelentkezésénél Nóra megállt, és kaptam újra érzéstelenítőt.Az eredmény pedig tökéletesen olyan lett, amit szerettem volna. Nóra egyébként nagyon kedves lány, és nagyon megnyugtató a művelet közben is

Tomor-Libor Zsani

AJAKTETOVÁLÁS

*ÁTALÁNY DÍJ:

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, amennyiben időpontjukon megjelennek, de a tetoválás szalonunkon kívülálló okból meghiúsul, például “meggondolják magukat” átalánydíjat számítunk fel.
Átalány díj: 10 000 forint területenként

Jelentkezz be hozzánk, vagy kérj bővebb tájékoztatást tőlünk!

 

 

KÉRDÉSED VAN?

 

Bővebb információért keress minket bátran!

 

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

ÉVE A PIACON

PROFI SZAKÉRTŐ

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

4 + 14 =

 

Szalonunkban exkluzív környezetben szépülhetsz – a belváros szívében – prémium hatóanyagokkal és magas szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz a szalonból.

 

IDŐPONT FOGLALÁS

 

+36 30 7539404

H – P 9:00 – 17:00

 

Nyitvatartás

 

H – P 7:00 – 21:00