Ajaktetoválás

Tartós, természetes hatású sminktetoválásra vágysz, de tartasz a kellemetlenségektől?

Ne aggódj emiatt, hiszen a profi kezek által készített sminktetoválás nem fájdalmas és nem művi hatású.

Ugye így már nem olyan félelmetes? Akkor gyere, és készíttesd el budapesti szalonunkban ajaktetoválásod!

Wings Beauty Holdosi János fodrász
Wings Beauty Holdosi János fodrász

Torma Lilla

Bemutatkozás

Torma Lilla vagyok,
kozmetikus, sminktetováló.

2021 óta erősítem a Wings Beauty csapatát, és foglalkozom napi szinten sminktetoválással, melyet 2018-ban, a Swiss Color Academy-n sajátíthattam el, majd Méhn Tünde sminktetováló iskolájában tökéletesítettem. Fontosnak tartom, hogy tudásom naprakész legyen, így folyamatosan továbbképzéseken veszek részt, hogy vendégeim számára a lehető legjobbat nyújthassam önmagamból, az aktuális trendeknek megfelelően. Számomra a munkám a szenvedélyem, hobbim, melyet minden esetben precízen, maximalistán végzek. A harmóniára és természetességre törekszem, legyen szó bármelyik területről, vagy technikáról. Elengedhetetlennek tartom a személyes konzultáció során a bőrtípus, és a sminkelési szokások részletes, alapos elemzését, mert az én célom az, hogy a vendégeim tetoválásai az idő múlásával is tökéletesen mutassanak arcukon, és ők boldogan nézzenek tükörbe. Minden sminktetoválást személyre szabva, vendégem igényeinek megfelelően készítek.

Fordulj hozzám bizalommal!

Lilla

 

Képzéseim:
– Corvin köz Oktatási Központ – kozmetikus

– Swiss Color sminktetováló alapképzés

– Swiss Color – microblading alap képzés

– Swiss Color – microblading haladó képzés

– Swiss color – színelmélet

– Méhn Tünde – Ombre brows szemöldök mesterképzés

– Méhn Tünde – szálas technika

– Méhn Tünde – Misty eyeshadow

– Méhn Tünde – Pearly Lips

Wings Beauty Zsido Kornél fodrász

Banok Kamilla

Bemutatkozás

Üdvözöllek! Banok Kamilla vagyok sminktetováló szakember.  2018-ban sajátítottam el a sminktetoválás alapjait, majd azután Czupek Nóra sminktetováló mester melett tökéletesítettem tudásomat.

Munkám során a soft-powder technika kerület hozzám a legközelebb. Ez a technika egy nagyon szép természetes eredményt biztosít, mely elkészíthető lágy vagy akár karakteresseb fomában is.  

Ha egy szóval jellemezhetném a munkám, az a lelkiismeretesség lenne! Csakis a 100% az elég jó, hiszen a vendégeim arcáról van szó .

Célom az arc természetes harmóniájának megteremtése! A kevesebb néha több! 

Várlak Szeretettel! 

Professzionális csapat

Sminktetováló szakembereink folyamatosan képzik és fejlesztik magukat, és kiemelt figyelmet fordítanak az archoz legjobban illő sminktetoválás technika, szín és forma kiválasztására. A budapesti Wings Beauty Szalonban olyan ajaktetoválásokat készítünk, amelyek kiemelik viselőik szépségét, tökéletesen illeszkedve az egyedi vonásokhoz.

Te is tartós ajaktetoválást szeretnél?

Várunk szeretettel Budapesten a Wings Beauty Szalonban!

biztonságos, orvosi pigmentek

tartós, személyre szabott sminktetoválás

tapasztalt szakemberek

természetes hatású ajaksatír

Pipa

ingyenes konzultáció

Neked ajánljuk az ajaktetoválást, ha…

Pipa

ajkaid vékonyak, és dúsabbá szeretnéd őket varázsolni.

Pipa

tartasz a szájfeltöltéstől és egyéb radikális beavatkozásoktól.

Pipa

nem vagy megelégedve a száj színével vagy formájával.

Pipa

a rúzst egy tartósabb megoldással pótolnád.

Mit kell tudni az alkalmazott technikáról?

A tartós ajaktetoválás az ajaksatír technikával történik, ezzel egy természetes hatást adva ajkaidnak. A félsatír technikával egy picit élénkebbé tesszük az ajkakat, ezért kitűnően alkalmazható optikai dúsításra és a természetes ajakszín kiemelésére. A teljes ajaksatírnál hasonló a helyzet, ám ott inkább rúzshatást tudunk elérni. Míg a félsatír esetében az ajkak befelé haladva fokozatosan világosodnak, addig a teljes ajaksatírnál egyenletesen színezzük a száj teljes területét.

Ajaktetoválás folyamata

Ingyenes konzultáció

Elkötelezett hívei vagyunk a pontos és precíz munkavégzésnek. Felelősségünk óriási, hiszen vendégeink arcán dolgozunk. Így a szalonunkban minden új vendégünket személyes konzultáció után fogadjuk tetoválásra.

A konzultáció lehetéséget biztosít:

– vendégünknek hogy megismerje szakembereinket

– számunkara, hogy megismerjük vendégünk stílusát, igényeit

– bemutathasuk a különböző technikákat

– precíz látványtervet készíthessünk vendégünknek

Így biztosíthatjuk, hogy Vendégeink nyugodt és megfontolt döntést hozhassanak.

#értő figyelem    #kedvesség    #precizitás

Vendég nyilatkozat

A sminktetoválás folyamata egy vendégnyilatkozat kitöltésével kezdődik. A nyilatkozat által szakembereink tájékozódnak vendégeink betegségeiről esetlegesen felmerülő kockázatokról, illetve a nyilatkozat tartalmaz minden olyan információt a tetoválással kapcsolatban, amelyet vendégeinknek feltétlenül szükséges ismernie.

A forma és a technika kiválasztása - előrajzolás

A tetoválás minden esetben a tervezéssel kezdődik. A tervezés során miután szakemberünk tájékozódott vendégünk kívánságáról, stílusáról, sminkelési szokásairól, közösen tükör előtt felrajzolják a leendőbeli tetoválás pontos tervét. Átbeszélik a lehetséges technikákat, kiválasztják az arc karakteréhez legjobban illő technikát és színt. A tervezés folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink a lehető legjobban el tudják képzelni milyen lesz a kész tetoválás. A tervezés végeredménye egy pontos rajz, melyet vendégeinkkel együtt, tükör előtt rajzolunk fel.

 

Minden esetben bátorítjuk vendégeinket, amennyiben találtak olyan képet az interneten amin az elkészült tetoválás stílusa tetszik, bátran hozzák magukkal, mutassák meg. Ha sminkelni szokták magukat, érkezzenek hozzánk sminkben. Ez sokat segít szakemberünknek, vendégeink stílusának feltérképezésében.

Szín kiválasztása

Természetesen szín kiválasztására is nagyon hangsúlyt fektetünk. Vendégeinknek stílusukhoz, sminklési szokásaikhoz, haj és szemszínükhöz illő színeket és színárnyalatokat mutatunk, melyek közül kolléganőnkkel közösen választják ki a legmegfelelőbbet.

Érzéstelenítés

A tervezést megelőzően is alkalmazunk már előérzéstelenítést, majd a terveztést követően lidokain és tetrakacin tartalmú krémmel érzéstelenítjük a területet, hogy a tetoválás a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon.

Garanciák

Szárítás, frizura készítés

Tervezés garancia

Garantáljuk, hogy sminktetoválásod pontosan az előzetes látványtervnek megfelelően fog elkészülni.

Szárítás, frizura készítés

Minőségi garancia

Svájci pigmentjeink és tetováló eszközeink a legmagasabb szakmai elvárásoknak felelnek meg.

Szárítás, frizura készítés

Pigment garancia

Garantáljuk, hogy pigmentjeink egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak.

Szárítás, frizura készítés

Érzéstelenítés

Garantáljuk, hogy az érzéstelenítés során, mindent megteszünk, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon az eljárás.

Szárítás, frizura készítés

Természetességi garancia

Csak természetes, igényes és elegáns tetoválásokat készítünk el.

Szárítás, frizura készítés

Igényességi garancia

Garantáljuk, hogy tiszta és elegáns környezetben fogadunk, hogy mindig elégedetten távozz tőlünk.

Sminktetoválás az elmúlt évben

Facebook követő

Kíváncsi vagy hogyan állna a sminktetoválás?

Elkészítünk Neked egy élethű látványtervet.

Szalonunkban lehetőséged van egy félórás ingyenes konzultációs időpontot kérni.

Nagyon fontosnak tartjuk a szimpátia meglétét, ezért a konzultáció során lehetőséged adódik személyesen megismerni a szakembert, aki a sminktetoválásod fogja készíteni. Minden kérdésedre részletes választ adunk, bemutatjuk neked a különböző sminktetoválási technikákat, színeket, gyógyult eredményeket mutatunk Neked. Ami a legfontosabb, elkészítünk Neked egy élethű tárványtervet. A látványterv egy smink, így nem is kell letörölni, tehát nyugodtan megmutathatod otthon a párodnak, barátnődnek...

Tetováló pigmentek

A száj tetoválás elkészítése során a Swiss Color és Permablend cég által fejlesztett pigmenteket használjuk, melyek svájci és amerikai laboratóriumokban nagy gonddal előállított, széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékek. A prémium minőségű pigmentek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetünk el.

7. kerület fodrászat Budapest

Segítség, elrontották a sminktetoválásom! Mit tehetnék?

Szerencsére ma már lehetőség van az elrontott sminktetoválás korrigálására és eltávolítására is. Ha nem vagy megelégedve a jelenlegi színével vagy formájával, vagy nem azt kaptad, amit vártál, akkor neked ajánljuk a sminktetoválás eltávolítás szolgáltatásunkat.

Nem vállalunk kevesebbet, minthogy: VISSZAADJUK AZ ÖNBIZALMADAT!

Jól hangzik? Jelentkezz be Budapesten a Wings Beauty Szalonba, és együtt széppé varázsoljuk az elrontott vagy megunt sminktetoválást.

Jelentkezz be hozzánk ajaktetoválásra budapesten található szalonunkba!

+36 30 7539404