Szemhéjtetoválás

Bosszant, hogy nem sikerül precíz tusvonalat készítened? Esetleg a füstös szemhéj vagy a dúsabb szempillák szerepelnek kívánságlistádon?

Egyik sem lehetetlen a tartós szemhéjtetoválással!

Talán egy kicsit ijesztőnek tűnhet első hallásra, ám egyáltalán nem kell a szemhéjtetoválástól tartani. Semmilyen fájdalommal vagy kellemetlenséggel nem jár, cserébe pedig egy gyönyörű sminktetoválást kapsz.

Meggyőztünk? Gyere, és készíttesd el budapesti szalonunkban szemhéjtetoválásod!

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Professzionális csapat

Sminktetováló szakembereink folyamatosan képzik és fejlesztik magukat, és kiemelt figyelmet fordítanak az archoz legjobban illő sminktetoválás technika, szín és forma kiválasztására. A budapesti Wings Beauty Szalonban olyan szemhéjtetoválásokat készítünk, amelyek kiemelik viselőik szépségét, tökéletesen illeszkedve az egyedi vonásokhoz.

Te is tartós szemhéjtetoválást szeretnél?

Várunk szeretettel Budapesten a Wings Beauty Szalonban!

biztonságos, orvosi pigmentek

tartós, személyre szabott sminktetoválás

tapasztalt szakemberek

természetes hatás

Pipa

ingyenes konzultáció

Neked ajánljuk a szemhéjtetoválást, ha…

Pipa

beleuntál a mindennapos sminkelésbe, és a smink elkenődésébe.

Pipa

kihangsúlyoznád szemeidet.

Pipa

tartós sminkhatást szeretnél nap, mint nap.

Pipa

allergiás vagy a sminkkészítményekre.

Mit kell tudni az alkalmazott technikákról?

Tusvonal:

A klasszikus tusvonal igen népszerű szemhéjtetoválás, mivel szinte mindenkinek jól áll. Remekül korrigálhatóak a tusvonallal a szemek formai eltérései, mint a lelógó szemhéj vagy a kicsi, kerek szemek. Felső és alsó szemhéj esetén egyaránt elkészíthető a tusvonal.

Füstös szemhéj:

A füstös szemhéj szintén egy közkedvelt szemhéjtetoválás, ami tulajdonképpen egy lágy púderezést, árnyalást takar. A füstös szemhéjtetoválás bárkinek tökéletes megoldás, de kiváltképp azoknak, akik kis szeműek, esetleg idősebbek.

Szempillasűrítés:

Ha optikailag dúsabb pillákra vágysz anélkül, hogy műszempillát rakatnál fel, akkor ideális választás lehet a szempillasűrítés. Tulajdonképpen a felső szemhéj szempillái közötti terület beszínezése történik. A szempillasűrítés kifejezőbbé teszi a tekintet hasonlóan, mint a műszempilla, viszont sokkal, de sokkal tartósabban és természetesebb módon.

Szemhéjtetoválás folyamata

Ingyenes konzultáció

Elkötelezett hívei vagyunk a pontos és precíz munkavégzésnek. Felelősségünk óriási, hiszen vendégeink arcán dolgozunk. Így a szalonunkban minden új vendégünket személyes konzultáció után fogadjuk tetoválásra.

A konzultáció lehetéséget biztosít:

– vendégünknek hogy megismerje szakembereinket

– számunkara, hogy megismerjük vendégünk stílusát, igényeit

– bemutathasuk a különböző technikákat

– precíz látványtervet készíthessünk vendégünknek

Így biztosíthatjuk, hogy Vendégeink nyugodt és megfontolt döntést hozhassanak.

#értő figyelem    #kedvesség    #precizitás

Vendég nyilatkozat

A sminktetoválás folyamata egy vendégnyilatkozat kitöltésével kezdődik. A nyilatkozat által szakembereink tájékozódnak vendégeink betegségeiről esetlegesen felmerülő kockázatokról, illetve a nyilatkozat tartalmaz minden olyan információt a tetoválással kapcsolatban, amelyet vendégeinknek feltétlenül szükséges ismernie.

A forma és a technika kiválasztása - előrajzolás

A tetoválás minden esetben a tervezéssel kezdődik. A tervezés során miután szakemberünk tájékozódott vendégünk kívánságáról, stílusáról, sminkelési szokásairól, közösen tükör előtt felrajzolják a leendőbeli tetoválás pontos tervét. Átbeszélik a lehetséges technikákat, kiválasztják az arc karakteréhez legjobban illő technikát és színt. A tervezés folyamatát úgy alakítottuk ki, hogy vendégeink a lehető legjobban el tudják képzelni milyen lesz a kész tetoválás. A tervezés végeredménye egy pontos rajz, melyet vendégeinkkel együtt, tükör előtt rajzolunk fel.

 

Minden esetben bátorítjuk vendégeinket, amennyiben találtak olyan képet az interneten amin az elkészült tetoválás stílusa tetszik, bátran hozzák magukkal, mutassák meg. Ha sminkelni szokták magukat, érkezzenek hozzánk sminkben. Ez sokat segít szakemberünknek, vendégeink stílusának feltérképezésében.

Szín kiválasztása

Természetesen szín kiválasztására is nagyon hangsúlyt fektetünk. Vendégeinknek stílusukhoz, sminklési szokásaikhoz, haj és szemszínükhöz illő színeket és színárnyalatokat mutatunk, melyek közül kolléganőnkkel közösen választják ki a legmegfelelőbbet.

Érzéstelenítés

A tervezést megelőzően is alkalmazunk már előérzéstelenítést, majd a terveztést követően lidokain és tetrakacin tartalmú krémmel érzéstelenítjük a területet, hogy a tetoválás a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon.

Garanciák

Szárítás, frizura készítés

Tervezés garancia

Garantáljuk, hogy sminktetoválásod pontosan az előzetes látványtervnek megfelelően fog elkészülni.

Szárítás, frizura készítés

Minőségi garancia

Svájci pigmentjeink és tetováló eszközeink a legmagasabb szakmai elvárásoknak felelnek meg.

Szárítás, frizura készítés

Pigment garancia

Garantáljuk, hogy pigmentjeink egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak.

Szárítás, frizura készítés

Érzéstelenítés

Garantáljuk, hogy az érzéstelenítés során, mindent megteszünk, hogy a lehető legkisebb kellemetlenséggel járjon az eljárás.

Szárítás, frizura készítés

Természetességi garancia

Csak természetes, igényes és elegáns tetoválásokat készítünk el.

Szárítás, frizura készítés

Igényességi garancia

Garantáljuk, hogy tiszta és elegáns környezetben fogadunk, hogy mindig elégedetten távozz tőlünk.

Sminktetoválás az elmúlt évben

Facebook követő

Tetováló pigmentek

Szemhéjtetoválás elkészítése során a Swiss Color és Permablend cég által fejlesztett pigmenteket használjuk, melyek svájci és amerikai laboratóriumokban, nagy gonddal előállított, széles színválasztékban elérhető, bőrbarát festékek, ezek a prémium minőségű pigmentek segítségével igazán természetes és egyénre szabott színeket érhetünk el.

7. kerület fodrászat Budapest

Segítség, elrontották a sminktetoválásom! Mit tehetnék?

Szerencsére ma már lehetőség van az elrontott sminktetoválás korrigálására és eltávolítására is. Ha nem vagy megelégedve a jelenlegi színével vagy formájával, vagy nem azt kaptad, amit vártál, akkor neked ajánljuk a sminktetoválás eltávolítás szolgáltatásunkat.

Nem vállalunk kevesebbet, minthogy: VISSZAADJUK AZ ÖNBIZALMADAT!

Jól hangzik? Jelentkezz be Budapesten a Wings Beauty Szalonba, és együtt széppé varázsoljuk az elrontott vagy megunt sminktetoválást.

Jelentkezz be hozzánk szemhéjtetoválásra budapesten található szalonunkba!

+36 30 7539404