RÓLUNK

Bakos Attila

a Wings Beauty Szalon alapítója, tulajdonosa

Alapítás: 2013. március

Wings Beauty Bakos Attila üzletvezető

Vízióm

Célom egy olyan szalon megalkotása, ahol vendégeink különleges bizalmát élvezzük; mi figyelünk rájuk, ők hallgatnak tanácsainkra. Szeretném, hogy vendégeink azon túl, hogy velünk együtt követik a legújabb divatot, az életüket körülvevő online social media zajban mernek önmaguk lenni. Segítségünkkel, tanácsaink által önmagukhoz, saját egyedi stílusukhoz kerülhetnek közelebb. Olyan szakmai színvonalat kívánok szalonomban elérni, mely lehetőséget biztosít akár olyan elrontott vagy megbánt szépségipari beavatkozások javítására, melye vendégeink számára előnytelen módon valósultak meg.

Bakos Attila

a Wings Beauty Szalon alapítója, tulajdonosa

Alapítás: 2013. március

Vízióm

Célom egy olyan szalon megalkotása, ahol vendégeink különleges bizalmát élvezzük; mi figyelünk rájuk, ők hallgatnak tanácsainkra. Szeretném, hogy vendégeink amellett, hogy velünk együtt követik a legújabb divatot, az életüket körülvevő online social media zaj ellenére; mernek önmaguk lenni. Segítségünkkel, tanácsaink által önmagukhoz, saját egyedi stílusukhoz kerülhetnek közelebb.

Olyan szakmai színvonalat kívánok szalonomban képviselni, mely lehetőséget biztosít, akár olyan korábban elrontott vagy megbánt szépségipari beavatkozások javítására is, melyek vendégeink számára előnytelen módon valósultak meg.

Wings Beauty Bakos Attila üzletvezető

Filozófiánk

Üzleti filozófiám szerint; gondolkodni kizárólag a lehető legjobb minőségben szabad és érdemes. A profi, kifogástalan szolgáltatáson túl, hiszek abban, hogy vendegeinkkel való együttműködésünk akkor lesz igazán sikeres, ha arra összpontosítunk, hogy vendégeink segítségünkkel megtalálják saját egyedi stílusukat. Ha sikerül megértenünk vendégünk vágyát, problémáját; segíthetünk megtalálni számára a legjobb szolgáltatást, megoldást.

Értékrendünk

Számomra érték a profizmus és a kiegyensúlyozottság. Hiszek benne és csapatom tagjait is e szerint választottam ki, hogy az őszinte, belsővel harmóniában lévő külsőnél, az önbizalomnál nincs lenyűgözőbb. Ezért vendégeinkkel együtt követjük a legújabb trendet, divatot, de eközben nem felejtünk el önmagunk maradunk és ebben vendégeinknek is segítségére kívánunk lenni munkánk során.

  • kiegyensúlyozottság
  • őszinteség
  • precizitás
  • maximális odafigyelés

Csapatunk

7. kerület fodrászat, sminktetoválás Budapest csapat

KÉRDÉSED VAN?

Bővebb információért keress minket bátran!

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL