GALLERY

 

Our professionals

Become more beautiful with our professional team in exclusive conditions

Check out our work

PERMANENT MAKEUP

Eyebrow tattoos

Dragán-Nagy Rékánál voltam microblading szemöldök tetováláson. Gyönyörű természetes hatású szemöldököt varázsolt nekem! Ügyes, segítőkész és kedves, ajánlom mindenkinek! 

Mezővári Edina

Tanuló tetováló által rontott szemöldök, szemhéj és ajak javítása 

Gyönyörű, természetes microblading szemöldök tetoválás boldog tulajdonosa lettem! Köszönöm Nóri! Végre nem kell folyton festenem... És végre egyforma a két szemöldököm! 

Dúró Szabina

Dragán-Nagy Rékánál jártam sminktetováláson, az eredmény pedig maga a csoda. Microblading típusú szemöldököt kaptam, alapvetően én csak meg szerettem volna picit erősíttetni, mert elég világos volt, de amit kaptam haaaat szavakkal nehéz leírni! Elképesztően szép lett, teljesen megváltozott tőle az arcom, de a természetesség keretein belül 😍🙈🎀 Hálás köszönet Rékának a profizmusáért, kedvességért és a Wings Beauty Salonnak a gyönyörű, barátságos, tökéletes helyszínért 🤗🎀

Katona Renáta

Szemhéj tetováláson voltam Nóránál, füstős szemet varázsolt. Rugalmas, türelmes, egy nagyon aranyos lányt ismertem meg benne és ami nagyon fontos szuper szépen dolgozik. 😊 Meg is beszéltem vele, hogy megyek szemöldök tetoválásra is hozzá. Már két barátnőm akar menni hozzá. 

Bernátné Böde Tünde

Nagyon szépen köszönöm a profi és csodás munkádat Nóri. Hónapokon át dolgoztál az arcomon és helyrehoztad a helyrehozhatatlant. Ezután csak hozzád fogok menni. Ja és nagyon jó a hangulat nálad. Köszönöm hogy a kiváló munkád szebbé tett és még hatalmasat is lehet nevetni veled.

Szincsák Klaudia

Eyelids TATTOO

Imádom a szemhéj tetoválásom, amit Nóra készített nekem. Évekkel ezelőtt máshol már megcsináltattam ezt a területet, ami hatalmas fájdalommal járt, ezért úgy gondoltam, hogy soha többet szemhéj tetoválást! Aztán végül úgy döntöttem, hogy miután ebben a szalonban korábban már helyrehozták a máshol elrontott szemöldöktetoválásomat is, így mégis belevágok. Nem csalódtam, sőt! Gyakorlatilag semmilyen fájdalmat nem éreztem. A legapróbb csikiző érzés jelentkezésénél Nóra megállt, és kaptam újra érzéstelenítőt.Az eredmény pedig tökéletesen olyan lett, amit szerettem volna. Nóra egyébként nagyon kedves lány, és nagyon megnyugtató a művelet közben is

Tomor-Libor Zsani

LIP TATTOO

MAKEUP TATTOO REMOVAL

HAIRDRESSING

BEAUTY TREATMENTS

Make an appointment!

 

DO YOU HAVE ANY QUESTION? 

For more information feel free to contact us!

 

PROFESSIONAL PRODUCT

PROFESSIONAL EXPERT

YEARS IN THE MARKET

SATISFIED CUSTOMER

Wings Beauty

 

In our salon you can become more beautiful in an exclusive environment - in the heart of the city centre - with premium active ingredients and high level expertise we make sure that you will always be satisfied and leave the salon in a wonderful mood.

 

BOOK AN APPOINTMENT

 

+36 30 7539404

Mo - Fri 9:00 AM - 5:00 PM

 

Opening hours

 

Mo - Fri 7:00 AM - 9:00 PM