GALLERY

 

Our professionals

Become more beautiful with our professional team in exclusive conditions

Szabó Nóra

permanent makeup artist

Töreky Eszter

beautician, eyelash extensions artist

Dragán-Nagy Réka

permanent makeup artist

Sipeki Réka

beautician, eyelash extensions artist

Kovács Gábor

Master hairstylist, color expert

Holdasi János

Hairstylist, color expert

Check out our work

PERMANENT MAKEUP

Dragán-Nagy Rékánál voltam microblading szemöldök tetováláson. Gyönyörű természetes hatású szemöldököt varázsolt nekem! Ügyes, segítőkész és kedves, ajánlom mindenkinek!

Mezővári Edina

Imádom a szemhéj tetoválásom, amit Nóra készített nekem. Évekkel ezelőtt máshol már megcsináltattam ezt a területet, ami hatalmas fájdalommal járt, ezért úgy gondoltam, hogy soha többet szemhéj tetoválást! Aztán végül úgy döntöttem, hogy miután ebben a szalonban korábban már helyrehozták a máshol elrontott szemöldöktetoválásomat is, így mégis belevágok. Nem csalódtam, sőt! Gyakorlatilag semmilyen fájdalmat nem éreztem. A legapróbb csikiző érzés jelentkezésénél Nóra megállt, és kaptam újra érzéstelenítőt.Az eredmény pedig tökéletesen olyan lett, amit szerettem volna. Nóra egyébként nagyon kedves lány, és nagyon megnyugtató a művelet közben is

Tomor-Libor Zsani

Gyönyörű, természetes microblading szemöldök tetoválás boldog tulajdonosa lettem! Köszönöm Nóri! Végre nem kell folyton festenem… És végre egyforma a két szemöldököm! 

Dúró Szabina

Dragán-Nagy Rékánál jártam sminktetováláson, az eredmény pedig maga a csoda. Microblading típusú szemöldököt kaptam, alapvetően én csak meg szerettem volna picit erősíttetni, mert elég világos volt, de amit kaptam haaaat szavakkal nehéz leírni! Elképesztően szép lett, teljesen megváltozott tőle az arcom, de a természetesség keretein belül 😍🙈🎀 Hálás köszönet Rékának a profizmusáért, kedvességért és a Wings Beauty Salonnak a gyönyörű, barátságos, tökéletes helyszínért 🤗🎀

Katona Renáta

Szemhéj tetováláson voltam Nóránál, füstős szemet varázsolt. Rugalmas, türelmes, egy nagyon aranyos lányt ismertem meg benne és ami nagyon fontos szuper szépen dolgozik. 😊 Meg is beszéltem vele, hogy megyek szemöldök tetoválásra is hozzá. Már két barátnőm akar menni hozzá.

Bernátné Böde Tünde

HAIRDRESSING

BEAUTY TREATMENTS

Make an appointment!

 

DO YOU HAVE ANY QUESTION? 

For more information feel free to contact us!

 

PROFESSIONAL PRODUCTS

YEARS IN THE MARKET

PROFESSIONAL EXPERT

SATISFIED CUSTOMER

9 + 8 =

Wings Beauty

 

In our salon you can become more beautiful in an exclusive environment - in the heart of the city centre - with premium active ingredients and high level expertise we make sure that you will always be satisfied and leave the salon in a wonderful mood.

 

BOOK AN APPOINTMENT

 

+36 30 7539404

Mo - Fri 9:00 AM - 5:00 PM

 

Opening hours

 

Mo - Fri 7:00 AM - 9:00 PM