A vörös hajszínt mindig is egyfajta misztérium övezte. Az ókorban olyannyira féltek ettől a hajszíntől, hogy viselőjét gyakran feláldozták. Szerencsére ez ma már teljesen másképp van, és a legkedveltebb hajszínek egyike lett, ami azonban különleges törődést igényel. Legújabb írásunkban a vörös hajszín rejtelmeibe vezetünk be.

A természetes vörös hajszín nagyon ritka, csupán az emberek 2%-a születik természetes vörös árnyalatú hajjal. A modern fodrászati eljárásoknak köszönhetően ma már könnyedén meg tudjuk alkotni Vendégeink álmainak vörös frizuráját.

Ahogy a szőke színnek, a vörösnek is sokféle árnyalata van, amit mindig az alapján választunk ki, hogy melyik illene leginkább Vendégünk bőrtónusához. Mert ahogy a többi hajszín esetében sem, a vörös szín sem áll jól mindenkinek.

A szőkés vörös árnyalat például nagyon jól állhat a melegebb bőrtónusú Vendégeknek, akiknek kicsit sötétebb a szemszínük is. Ezzel az árnyalattal remekül ki lehet emelni a természetes szépséget, hiszen nem sápasztja majd az arcot.

A klasszikus vörös árnyalat leginkább a sápadtabb bőrszínű embereken mutat igazán jól, ez emeli ki a legjobban a bőr természetes világos színét.

Gondolj csak Nicole Kidman porcelán bőrére és klasszikus, természetes hatású vörös tincseire.

A gyömbérvörös árnyalat már élénkebb, mint a szőkés vörös, vagy a természetes vörös árnyalat.

Ennél az árnyalatnál a benne található barnás tónus miatt igazán ragyogó frizurákat tudunk varázsolni Vendégeinknek. Kiváló választás lehet a kreolosabb, sötétebb bőrtónusú Vendégeknek.

Nem elég azonban csak megfesteni a tökéletes vörös hajat, ugyanúgy, mint a szőke hajszín esetében ez az árnyalat is különleges ápolást igényel. Ahhoz, hogy a hajszín sokáig megőrizze intenzív ragyogását, a szalonból kilépve, otthon is a megfelelő termékek használatát javasoljuk.

Ezek a különleges, kifejezetten a festett haj ápolására szolgáló samponok és kondicionálók segítenek megőrizni a hajszín intenzitását, és hosszantartó ragyogását. Az egyik kedvenc termékünk a Schwarzkopf Chroma ID színező pakolás, melyet kifejezetten a festett haj ápolására és színének kiemelésére fejlesztettek ki. Tökéletes választás, ha a két hajfestés között szeretnéd otthon frissebbé varázsolni a hajszínt. Ápoló összetevői védik és táplálják a hajat, ami ezáltal nemcsak ragyogó, de puha és könnyen kezelhető is lesz.

A Wings Beauty szalonban kiemelt figyelmet fordítunk Vendégeink egyedi igényeire, ezért minden esetben egy ingyenes konzultáció előzi meg a frizurák elkészítését, ahol közösen álmodjuk meg Vendégeink egyedi stílusát és álmai frizuráját. Vörös haj specialistánk, Kornél határtalan kreativitással valósítja meg elképzeléseidet.

Időpont foglalásért keresd recepciókat!