A balayage igazi üstökösként robbant be a divatba, és a népszerűsége máig töretlen. Rengeteg féle variáció létezik belőle, egyedi, divatos és stílusos., éppen ezért vendégeink egyik legnagyobb kedvence. De milyen a jó balayage frizura? Hogyan készül, és mik a buktatói? Következő cikkünkből minden kérdésedre választ kapsz.

Wings Beauty Szalon - Balayage frizura -3
A balayage egy különleges melír technika, amikor a fodrász a leválasztott tincset ráhelyezi egy fóliára, és sepregető mozdulatok segítségével felviszi a szőkítőt a tincsre, majd bezárja a fóliát. A hatóidő letelte után következik a mosás, majd a hajfestékkel történő árnyalás. Ezzel a technikával rendkívül lágy átmenetet tudunk létrehozni, az elkészült frizura természetes hatást kelt. Bármilyen hajhosszan és színben elkészíthető, lehet akár szőke, barna, vagy akár egy trendi divatszín, hamvas vagy meleg árnyalat, a lehetőségek száma szinte végtelen.

Hogyan készül a balayage frizura a Wings Beauty Szalonban?

Mint minden fodrászati szolgáltatásunk esetében, itt is egy előzetes konzultációt végzünk. Nálunk kiemelten fontos az egyediség, ezért kizárólag olyan frizurát készítünk, amely kiemeli a szépséged, és egyéni stílusod. A konzultáción megbeszéljük, mik az elképzeléseid, és mi hogyan tudjuk ezt a lehető legjobban megvalósítani. Felmérjük hajad egészségét, és csak abban az esetben készítjük el a két frizurát, ha ez nem veszélyezteti a hajszerkezet épségét.

Nem fogjuk mindenáron elkészíteni neked a kért frizurát, ha úgy látjuk, hogy a balayage technika nem végezhető el biztonságosan, akkor előtte hajszerkezetépítő kezelést fogunk javasolni.
Mivel a balayage frizurához az esetek többségében szőkítést kell végezni, kiemelten fontos, hogy ne veszélyeztessük a haj épségét.
Wings Beauty Szalon - Balayage frizura -Előtte utána

Tudtad, hogy a balayage mellett más melírtechnikák közül is választhatsz?

Annak érdekében, hogy valóban egyedi, és az elképzeléseidnek leginkább megfelelő frizurát tudjuk elkészíteni, a Wings Beauty Szalonban többféle melírtechnika közül is választhatsz.

» A már említett balayage technikával készített frizurák kétségkívül vendégeink legnagyobb kedvencei, hétről hétre elképesztő frizurák születnek fodrászaink keze alatt.

» Az ombre technikával készített frizurák esetében sokkal látványosabb az átmenet, kevésbé természetes hatású, mint a balayage technika. Az ombre esetében a hajtő jellemzően sötétebb, a hajvégek pedig több árnyalattal világosabbak.

» A babylights technika segítségével elképesztően természetes, napszítta hatást tudunk elérni a hajon. A melírozott tincsek szinte észrevehetetlenül olvadnak bele a hajtömegbe, elképesztően természetes hatást keltve.

» A hagyományos melír remek lehetőséget biztosít arra, hogy feldobjuk a már megunt hajszínt. Tehetünk akár világosabb vagy sötétebb melírcsíkokat is a hajba attól függően, hogy mi a vendégünk kérése, és természetesen attól, hogy mi állna neki a legjobban.

Első a haj egészsége

Az egészséges haj nemcsak szép, hanem elengedhetetlen alap bármilyen fodrászati szolgáltatáshoz. Ahhoz, hogy biztonsággal tudjunk akár szőkíteni, akár festeni, vagy bármilyen más kémiai változtatást végezni a hajon, először a hajszerkezetet kell helyreállítanunk. Ezért álmodtuk meg a Hair Aid Kríziskezelés szolgáltatásunkat, ahol olyan különleges mélyszerkezetépítő kezelésekkel állítjuk vissza a haj egészségét, mint a Joico, Olaplex és Steam Pod kezelések. Nem futószalagon készítjük a frizurákat, ezért, ha úgy látjuk, hogy a hajadnak szüksége van rá, akkor mielőtt bármilyen hajszín változtatást végeznénk, először visszaadjuk hajad egészségét és szépségét.

Wings Beauty Szalon - Balayage frizura -4

Szőkítés, amely ápolja és védi is a hajat

A tökéletes balayage alapja a megfelelő szőkítés, sokan mégis megijednek a szőkítőpor láttán. Mi a Wings Beauty Szalonban kizárólag olyan termékekkel dolgozunk, amelyek ápolják és védik a hajat, így biztos lehetsz benne, hogy a szőkítés nem fogja roncsolni a hajszerkezetet. Éppen azért döntöttünk úgy, hogy egyik márkával sem kötünk kizárólagos szerződést, hogy vendégeinknek a lehető legjobb termékeket adhassuk. Olyan márkákkal dolgozunk, mint a Schwarzkopf, Kevin Murphy, Fanola, Olaplex és Joico, és mindenből egyesével válogattuk össze a legjobb termékeket. Nálunk a szőke haj nem sárga, nem foltos, nincsenek benne csíkok, vagy bármilyen más elváltozás. Ápoló és kímélő termékekkel dolgozunk, hogy egészséges hajat, és egységet alapot tudjunk létrehozni a balayage frizurának.

Letelt a szőkítő hatóideje, kész is vagyunk?

Egy balayage frizura elkészítése akár 3-4 óra is lehet hajhossztól és vágástól függően. Miután a már említett sepregető technikával felvittük a szőkítőt a hajra, és letelt a hatóidő, van még hátra néhány lépés. Először is lemossuk a szőkítőt a hajról, majd ezt követően árnyaljuk a hajat. Az árnyalás azt jelenti, hogy a konzultáció alkalmával kiválasztott színnek megfelelő hajfestékkel befestjük a hajat, így kapjuk meg a végleges hajszínt. Ahhoz, hogy egyedi hajszínt készítsünk vendégeinknek, nem csupán a színskálából kiválasztott egyetlen árnyalatot használjuk, hanem több festék keverékéből állítjuk össze a végleges színt.

Miután végeztünk az árnyalással, utolsó lépésként a hajvágás következik. A tökéletes forma fogja megadni a végleges frizurát, amit természetesen úgy fogunk elkészíteni, hogy kiemelje arcod szépségét, és tökéletesen illeszkedjen saját, egyedi stílusodhoz. Természetesen az ingyenes konzultáció alkalmával ezt is részletesen átbeszéljük, közösen álmodjuk meg álmaid frizuráját.

Wings Beauty Szalon - Balayage frizura -2

Mit jelent a színfrissítés?

A balayage vendégeink szempontjából egy kifejezetten hálás technika, hiszen nincsen szükség 3-4 hetente új időpontot foglalni tőfestésre. Ahhoz, hogy az elkészült frizura a lehető legtovább megőrizze a színét és a ragyogását, bizonyos időközönként színfrissítést kell végezni. Ilyenkor nem szőkítjük a hajat, csak a már korábban szőkített részeket árnyaljuk újra, hogy ugyanazt a szín eredményt kapjuk, amit az eredeti balayage frizura elkészítésekor. Szőkíteni abban az esetben kell újra, ha úgy érzed már túl nagy a lenövés, és szeretnéd a világosabb részt közelebb hozni a hajtövedhez.

Mitől lesz igazán szép a hamvas árnyalat?

Vendégeink többsége hamvas árnyalatot szeretne, amit sajnos könnyű elrontani. Nagyon sok olyan elrontott hamvas balayage frizurát javítunk, ahol az elkészült árnyalat inkább sárgás hatást kelt. Ez akkor szokott előfordulni, amikor a fodrász nem fordít kellő figyelmet a szőkítésre, haladni akar, és gyorsan túl akar esni rajta. A Wings Beauty Szalon fodrászai kiemelt figyelmet fordítanak a különböző folyamatok helyes elvégzésére, így biztos lehetsz benne, hogy pontosan azt kapott tőlünk, amire vágytál. Nem használunk erős anyagokat, inkább a lassú szőkítésben hiszünk, türelmesen készítjük el a frizurádat. Az erős anyagok roncsolják a hajszerkezetet, és hirtelen képesek meg sárgítani a hajat. Ahogy a mondás is tartja, a jó munkához idő kell! És persze a megfelelő anyagok használata.

Ha számodra is fontos az egyediség, a tökéletesség és a maximális odafigyelés, akkor várunk szeretettel a Wings Beauty Szalonban, ahol exkluzív környezetben, kiemelkedő szaktudású fodrászok készítik el álmaid balayage frizuráját.

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szép kártya elfogadóhely

– OTP / MKB / K&H –
minden alszámla (zseb)
Ha nem áll rendelkezésre a teljes fedezet a kártyán, a fizetés megbontható SZÉP kártyára és készpénzre vagy az alszámlák/zsebek között.

Jelentkezz be

és fedezd fel szolgáltatásainkat!

Tudj meg többet a
+36 30 753 9404 telefonszámon!

 

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL