Kicsit elvesztél sminktetoválások világában? Nem vagy elégedett szemöldököd színével, formájával, mégis inkább valami természetes, kevésbé drasztikus tetoválásra vágysz? Válaszd púderes szemöldök tetoválás szolgáltatásunkat, amivel mindez egyszerre lehetséges.

Manapság sminktetoválást készíttetni teljesen hétköznapinak számít, a rengeteg technika között mindenki megtalálja azt, ami neki leginkább megfelel. Sokan törekednek a természetességre, de mégis szeretnének finom, lágy sminkelt hatást. Éppen ezt adja a púderes szemöldök tetoválás, nem véletlen, hogy ez vendégeink egyik legnagyobb kedvence.

Wings Beauty Szalon Budapest - Púderes szemöldök tetoválás -3

Mit is jelent pontosan a púderes szemöldök tetoválás?

Soft powder néven is megtalálod a sminktetoválók szolgáltatásai között ezt a technikát, ami jóval finomabb és lágyabb, összességében sokkal természetesebb hatású, mint a szemöldök satírozás. A gyógyulási folyamat végeztével olyan finom színátmenetet tudunk alkotni, mintha sminket viselnél. Semmi kontúr, erőteljes szín vagy mesterségesnek ható átmenet.

Kinek ajánljuk a púderes szemöldök tetoválást?

Ebben a technikában az az egyik legcsodálatosabb, hogy szinte kivétel nélkül bárkinek elkészíthető. Minden bőrtípus esetében kiváló választás lehet ez a technika, legyen szó akár zsíros, vagy vízhiányos bőrről. A zsíros bőr jellemzően nehezebben veszi be a pigmenteket, így a púderes technika kifejezetten ajánlott erre a bőrtípusra. Ugyanez a helyzet a vízhiányos bőrtípusnál is, hiszen ott a dehidratáltság miatt a bőr kevésbé rugalmas, így a púderes szemöldök tetoválás kifejezetten jól mutat az ilyen típusú bőrön.

Ha nem szeretnél többet reggel a tükör előtt állva szemöldököt rajzolni, napközben meg igazítani, korrigálni, akkor a púderes szemöldök tetoválást mindenképpen neked ajánljuk.

Szeretnéd látni korábbi munkáinkat?

Honnan tudod, hogy a púderes szemöldök tetoválás neked való?

Mi a Wings Beauty Szalonban minden szolgáltatásunk tekintetében a tökéletességre törekszünk, hogy pontosan azt adjuk vendégeinknek, amiért ellátogattak hozzánk, hogy a vágyaikat és ez elképzeléseiket teljesítsük. Éppen ezért minden sminktetoválás előtt egy konzultációt tartunk, ahol részletesen megbeszéljük az elképzeléseiket, valamint látványtervet készítünk a leendő tetoválásról. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy vendégünk megismerje szakembereinket, mi pedig pontosan felmérhessük vendégünk egyedi igényeit.

Vendégünk arcformájához, természetes szemöldökéhez, bőrének tónusához igazítjuk a látványtervet, amelynek alapján majd a leendő tetoválást is elkészítjük. Kiválasztjuk vendégünk számára a legmegfelelőbb technikát, ami leginkább kiemeli természetes szépségét és egyedi stílusát.

Wings Beauty Szalon Budapest - Púderes szemöldök tetoválás -2

Miért minket válassz?

A szakértelem és precizitás számunkra kiemelten fontos, hiszen az általunk készített smink tetoválásokat vendégeink évekig viselni fogják. Az ő elégedettségük mellett nagyon fontos az egészségük és a biztonságuk, ezért pigmentjeink megfelelnek a legszigorúbb REACH rendeletnek. A rendkívül gazdag színpalettának köszönhetően szinte bármilyen árnyalatú tetoválást el tudunk készíteni, amelyek hosszú éveken át fognak örömet adni viselőjüknek, kiemelik természetes szépségünket, és nem utolsósorban megkönnyítik a reggeli készülődést.

Ha úgy érzed szemöldököd nem olyan, mint amilyennek szeretnéd, és unod, hogy folyamatosan sminkelned kell, akkor látogass el hozzánk, és szakembereink olyan púderes szemöldök tetoválást készítenek, amilyenre mindig is vágytál.
7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szép kártya elfogadóhely

– OTP / MKB / K&H –
minden alszámla (zseb)
Ha nem áll rendelkezésre a teljes fedezet a kártyán, a fizetés megbontható SZÉP kártyára és készpénzre vagy az alszámlák/zsebek között.

Jelentkezz be

és fedezd fel szolgáltatásainkat!

Tudj meg többet a
+36 30 753 9404 telefonszámon!

 

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL