Ha unod, hogy minden reggel hosszú perceket kell a tükör előtt töltened, hogy a tökéletes sminket elkészítsd, és az is zavar, hogy napközben többször is korrigálni kell az elkenődött sminket, akkor ajánljuk figyelmedbe a szemhéj tetoválást, amelyen mindig tökéletes lehet a megjelenésed.

Manapság rengeteg professzionális termék kapható, amelyek egészen tartós eredményeket garantálnak, viszont ezeket sem árt napközben megigazítani, vagy kijavítani. A tartós smink tetoválás lényege, hogy az így elkészített szemhéj smink nemcsak tartós marad, hanem mindig tökéletes is.

Kinek ajánlott a szemhéj tetoválás?

Ha szeretnéd kihangsúlyozni szemeidet, akkor a lehető legjobb választás a szemhéj tetoválás. Ezután elfelejtheted a tusvonal készítésének minden nehézségét, mint például az elkenődés vagy a nem túl precíz, nem szimmetrikus vonalak megrajzolása. Emellett a szempillák kihangsúlyozására is kiválóan alkalmas, hiszen optikailag dúsabbá és kifejezőbbé varázsolja a pillákat.

A tartós smink tetoválás tökéletes alternatívája a különböző smink termékek használatának, így azoknak is bátran ajánljuk, akik allergiásak ezekre a kozmetikai termékekre.

A szemhéj tetoválás típusai

A szemhéj tetoválásnak három féle típusát különböztetjük meg, létezik a szempilla sűrítés, a tusvonal, valamint a füstös szemhéj tetoválás. 

A szempilla sűrítés során a pillák közötti részt pigmentáljuk, ezáltal sokkal dúsabb, kifejezőbb hatást érhetünk el. Ez a módszer kiválóan alkalmas a mindig igéző tekintet elérésére, leginkább azoknak ajánljuk, akik műszempilla használata nélkül szeretnének igéző tekintet maguknak.

A tusvonal tetoválásának legnagyobb előnye, hogy sokkal precízebb vonalat tudunk így megalkotni, mintha hagyományos tus t használnánk. Az elkészített tetoválás nemcsak tökéletes ívű, és színű, de teljesen szimmetrikus mindkét személy esetében.

A füstös szemhéj tetoválás esetében nem húzunk határozott, erős vonalakat, csupán lágy satír technikát alkalmazunk. A füstös szem az egyik legkedveltebb szemhéj smink, és a tetoválásnak köszönhetően mindig tökéletes marad, a hétköznapokra is remek választás.

Hogyan zajlik a szemhéj tetoválás?

A szemhéj tetoválás előtt mindenképp szükséges egy konzultáció, amikor is megbeszéljük az elképzeléseidet, és segítünk kiválasztani, hogy mi állna jól neked. A konzultáció alkalmával előzetes látványtervet készítünk, hogy lásd, hogyan is fog kinézni az elkészült tetoválás. A sminkelési szokásaid megismerése fontos ahhoz, hogy egy tökéletes szemhéj tetoválást tudjuk javasolni. Sminktetoválóként tudjuk, hogy mi illik az archoz, a bőrszínhez és a szemszínhez. Ezután a szemeket előkészítjük, és még a tetoválás előtt (igény esetén alatt is) érzéstelenítünk. A felrajzolás után jöhet is a szemhéj tetoválás. Mindig csukott szemmel történik a tetoválás, így nem kell a szemhéj remegéstől vagy könnyezéstől tartanod. Egy speciális technikával meg lehet fogni a szemhéjat úgy, hogy nem tudod kinyitni a szemed, így a folyamat garantáltan biztonságos.

És mi a helyzet a fájdalommal?

A régi technikákkal ellentétben egy smink tetoválás elkészítése ma már szinte teljesen fájdalommentes. A speciális, biztonságos érzéstelenítőnek köszönhetően alig fogsz bármit is érezni, és még a tetoválás után keletkező duzzanat is jóval enyhébb lesz, és hamarabb fel is szvódik. Szinte észrevehetetlen, csupán csak egy szokatlan érzést fogsz tapasztalni. A legfontosabb pedig, hogy nem sérti a szemeket, hiszen a tetoválás csak 1 mm-re hatol a bőrbe.

Mégis mennyire tartós a szemhéj tetoválás?

A szemhéj tetoválás rendkívül tartós, hiszen akár 3-5 évig is szép maradhat. Idővel ezután fokozatosan kikopik, ezért 3-5 év elteltével érdemes frissíteni. Az ajaktetoválás hasonlóan tartós, míg a szemöldök tetoválásnál 1-3 éven belül szükség van a frissítésre. Amit még fontos megemlíteni, hogy a sminktetoválás elkészülte után 1 hónappal korrekcióra van szükség.

Lenne még kérdésed felénk? Akár a szemhéj tetoválással vagy más szolgáltatásunkkal kapcsolatban szeretnél bővebben informálódni, akkor keress fel minket elérhetőségeinken. Ha pedig belevágnál a szemhéj tetoválás készítésébe, nincs más dolgot, mint időpontot foglalni INGYENES konzultációra!

Időpont foglalásért keresd recepciókat!