Igazi önbizalom turbó Neked! Új testkezelés szolgáltatások a Wings Beauty Szalonban

Miben tudnak Neked segíteni egy testkezelés során?

természetes gyantázás

KARCSÚSÍTÁS

természetes gyantázás

FESZESÍTÉS

CELLULIT KEZELÉS

STRIÁK KEZELÉSE

LAZA BŐR KEZELÉSE

Laura, kozmetika, gyantázás

Kivel fogsz találkozni, testkezelés alkalmával?

Rácz Laura, kozmetikus

Laura, 2021 nyarán csatlakozott a csaptunkhoz és azóta töretlenül szépíti vendégeinket. Testkezelés során is vele fogsz találkozni. „Szeretem egységben látni a dolgokat. Hiszem azt, hogy a szalonban általam elvégzett kezelések, akkor lesznek igazán eredményesek és látványosak, ha a vendégek otthoni is odafigyelnek testükre. Ezért a kezelések során, én igyekszem a lehető legtöbb hasznos tudást átadni vendégeimnek” 

Kíváncsi vagy a kezelésekre?

testkezelés, centi

Karcsúsítás és alakformálás

 

A testkezelések egyik legnépszerűbb formája: a karcsúsító, alakformáló kezeléseink során két különböző eljárást is alkalmazunk, beépítve kezeléseinkbe, egyénre szabva területtől és problémától függően. Kavitációs kezelésünk során a makacs zsírpárnákat vesszük célba, mely során képesek vagyunk ezekről a terültekre elbontani a felesleget. Rádiófrekvenciás kezelésünk hatására pedig a kezelt területen a bőrt képesek vagyunk megveszesíeni, így az fittebbé és tónusosabbá válik.

Stria kezelés

A rédiófrekvenciát számtalan területen alkalmazza a szépségipar, nem véletlen. Testkezelés szolgáltatásaink közül egyik leghatásosabb bőrszépítő, fiatalító, bőrtömörítő (esetünkben ezt a tulajdonságát használjuk ki) kozmetikai eljárás. A kezelés során egy erre kifejlesztett hexapoláros rádiófrekvenciás kezelőfejjel felmelegítjük a problémás bőrterületet. Pontosan addig hevítjük a striákkal érintett területet, amíg az el nem ér egy olyan hőmérsékletet, mely vendégünknek még nem okoz kellemetlenséget, de a bőr már “hő-sokként” éli meg. Ezáltal elindulnak a bőr gyógyító folyamatai, mely során önmagát javítja ki a bőr; megfeszül, újra tömörödik és a striák feltöltődnek és elhalványodnak. 

testkezelés, stria
testkezelés, laza bőr

Petyhüdt, laza bőr kezelése

Sok anyuka küzd a problémával, hogy szülés után bár a felszedett kilók szépen lemennek és a test normál állapotba rendeződik, bizonyos területeken, kifejezetten a has terültén a bőr nem áll vissza eredeti állapotába. Ebben az esetben testkezelés szolgáltatásaink közül hatásos kezelés a rádiófrekvenciás feszesítés. A kezelés során a bőr saját regeneráló, öngyógyító folyamatait serkentve képesek vagyunk a bőrnek visszaadni eredeti tónusát. 

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szép kártya elfogadóhely
– testkezelés-

– OTP / MKB / K&H –
minden alszámla (zseb)
Ha nem áll rendelkezésre a teljes fedezet a kártyán, a fizetés megbontható SZÉP kártyára és készpénzre vagy az alszámlák/zsebek között.

Kozmetikánk további szolgáltatásai

rosacea kezelés

Rosaceás bőr kezelése

Carbon peeling kezelés

Lézeres arckezelések

MESOTICA peptid kezelés

Feltöltő kezelések

Anti-aging kezelés Mesotica peptidekkel

Anti-aging kezelések

Szalonunkban felismertük hogy, minden kozmetikai márka egy egy területen és egy egy bőrproblémában igazán erős. Ezért a Wings Beauty koncepcióját úgy alakítottuk ki, hogy nem egy partnerrel dolgozunk együtt, hanem hosszas kutatómunka és tesztelés eredményeképp minden bőrproblémához és bőrállapothoz egyesével felkutattuk és megtaláltuk a legmegfelelőbb partnereket, márkákat. Ez az innovatív szemléletmód teszi olyan eredményessé és látvánoyssá kezeléseinket.

Nézd meg kozmetikánk oldalát!

Nem tudod melyik kezelésünk lenne a legmegfelelőbb számodra? Kérj időpontot, ingyenes konzultációra.

Jelentkezz be

és fedezd fel szolgáltatásainkat!

Tudj meg többet a
+36 30 753 9404 telefonszámon!

 

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL