Ha a te combodon, fenekeden vagy hasadon is ott vannak a vöröses-lilás vonalak a striák, más néven terhességi csíkok, akkor tudod, hogy milyen bosszantóak tudnak lenni. Ne aggódj, létezik hatékony kezelés a striák, hegek ellen!

Nagyon jól tudjuk, hogy bár tehességi csíkoknak hívjuk őket, a striák nem csak a terhesség ideje alatt keletkezhetnek, hirtelen hízás vagy fiatalkori növekedés során is megjelenhetnek, kifejezetten: a csípő, comb, fenék, has és mell területén. Jelenjenek meg bárhol is, az eredmény nem más mint, csúnya lilás vöröses hegek a bőrön.

De hogyan tudod megelőzni őket? SŐT:

Ami ennél is fontosabb, hogyan lehet eltűntetni, ha már megjelentek?

A terhesség során vagy kamaszkori mellnövekedés időszakában érdemes odafigyelni már a kezdetektől, hogy megelőzzük a problémát, ehhez; megfelelő kollagén és folyadék bevitelre van szükség és remek krémek állnak rendelkezésre.   

De ha már kialakultak a striák, akkor sincs baj, a mai modern kozmetika számtalan megoldást nyújt

Striák bőrön

Milyen módszerek léteznek a stria kezelésére?

 
A kezelésnek több módja is van, mi a Wings Beauty Szalonban a striák tulajdonságaitól függően, két módszert is alkalmazunk, annak megfelelően, hogy melyik testtájon és milyen mélységben helyezkednek el.

RF – rádiófrekvenciás bőrtömörítés

A rédiófrekvenciát számtalan területen alkalmazza a szépségipar, nem véletlen. Az egyik leghatásosabb bőrszépítő, fiatalító, bőrtömörítő (esetünkben ezt a tulajdonságát használjuk ki) kozmetikai eljárás. A kezelés során egy erre kifejlesztett hexapoláros rádiófrekvenciás kezelőfejjel (fotó) felmelegítjük a problémás bőrterületet. Pontosan addig hevítjük a striákkal érintett területet, amíg az el nem ér egy olyan hőmérsékletet, mely vendégünknek még nem okoz kellemetlenséget, de a bőr már „hő-sokként” éli meg. Ezáltal elindulnak a bőr gyógyító folyamatai, mely során önmagát javítja ki a bőr; megfeszül, újra tömörödik és a striák feltöltődnek és elhalványodnak. (nyári időszakban is végezhető)

 

 

DermaPen kollagén indukció

A kezelés során alapos érzéstelenítés után, a DermapPen segítségével nagyon apró, 1-2mm-es tűszúrásokat ejtünk a bőrön. A tűszúrások annyira aprók, hogy látható sebet nem ejtenek e bőrön és fájdalmat nem okoznak. De bőrünk úgy érzékeli, hogy egy sérülés keletkezett a bőrön és beindítja saját öngyógyító mechanizmusát, kollagént kezd el termelni. A kollagén bőrünk alapvető építő eleme, a kezelés hatására gyakorlatilag a frissen termelődő kollagén feltölti azokat a területeket ahol a stiák megjelentek. A kezelés során speciális orvosi tisztaságú MESOTICA® szárumokat használunk, hogy a bőr regenerációját serkentsük.
(nyári időszakban nem végezhető a DermaPen kezelés)

 

 

Stria kezeléseink áraink

Rádifrekvenciés stria kezelés programunkat
minden esetben VAGHEGGI SIKELIA stria kezelő
hatóanyagokkal végezzük

A kezeléseket minden esetben egy ingyenes konzultáció előzi meg.

EGY ALKALOM
12 700 forint / alkalom

6 ALKALMAS BÉRELT
11 800 forint / alkalom

7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szép kártya elfogadóhely

– OTP / MKB / K&H –
minden alszámla (zseb)
Ha nem áll rendelkezésre a teljes fedezet a kártyán, a fizetés megbontható SZÉP kártyára és készpénzre vagy az alszámlák/zsebek között.

Jelentkezz be

és fedezd fel szolgáltatásainkat!

Tudj meg többet a
+36 30 753 9404 telefonszámon!

 

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL