Sajnos előfordul, hogy nem tökéletes szemöldökkel születünk. Sőt. Legyünk őszinték, ez elég gyakran megtörténik. De mit lehet tenni akkor, ha már eleged van a hiányos szemöldökből? Nem akarsz minden reggel hosszú-hosszú perceket eltölteni a tükör előtt a korrekcióval?  Olvass tovább, és kiderül.

A szemöldök ad keretet az arcnak. Fontos része megjelenésünknek, azonban sajnos nem mindenkinek adatott meg a dús, arányos vagy éppen megfelelő színű szemöldök. Rengeteg otthoni megoldás létezik a hiányos szemöldök pótlására, kezdve a különböző szemöldök ceruzákon át egészen a festésig. Egy azonban közös ezekben a módszerekben, mégpedig az, hogy reggelente elég sok időt elvesznek az életünkből és valljuk be őszintén nem minde rajz sikerül egyformán jól
. Az eredmény nem tartós, hiszen még a festést is időről-időre meg kell ismételni. 

 

Nem így születtem, mégis hiányos lett a szemöldököm. Miért?

Ennek akár több oka is lehet. Ilyen például, ha túlzott mértékben szeded a szemöldököd, de okozhatja betegség is, vagy akár a kor előrehaladtával jelentkező kopás. Ilyenkor tökéletes, és hosszú távú megoldást jelenthet a természetes szálas vagy hibrid szemöldök tetoválás.

 

Olyan sokféle lehetőség van, melyiket válasszam?

A tetoválás elkészítését minden esetben egy konzultáció és látványtervezés előzi meg. Ekkor választjuk ki az alkalmazandó technikát is, amely lehet akár a soft-powder, vagy a microblading technika is. A soft-powder egy olyan satír technika, amellyel lágy, természetes, enyhén sminkelt hatású szemöldököt készíthetünk. Nem túl karakteres, kevésbé hangsúlyos technika, amely a gyógyulást követően púderes hatást kelt.

A microblading technika segítségével olyan realisztikus szemöldök tetoválást tudunk készíteni, amely úgy fog kinézni, mintha csak a sajátod lenne. Ez a fajta tetoválás azoknak ajánlott, akiknek már elhalványodott, alig észrevehető a sminktetoválásuk, vagy eredeti szemöldökük hiányos.


Létezik azonban egy olyan technika, amely tökéletes megoldást jelent a hiányos szemöldök problémájára, ez pedig nem más, mint a hibrid technika. Ennél a technikánál először egy világosabb hátteret hozunk létre, melynek köszönhetően létrejön egy finom, mégis karakteres szemöldök lágy, sminkelt hatással. Ezt követően, ebbe a világosabb háttérbe helyezzük el a szálakat. Az eredmény nemcsak természetes hatású lesz, ha nem látványos is.

Nem lesz túlzó, túlságosan erős a sminktetoválás?

Egyértelműen nem. A mai technológiának köszönhetően már olyan tetoválásokat tudunk készíteni, amelyek nemcsak természetesek, hanem hiperrealisztikusak is. Végeredmény sokkal természetesebb hatást kelt, mint a smink vagy a festés. A különböző színárnyalatú pigmenteknek köszönhetően a megrajzolt szőrszálak pont olyanok lesznek, mint a sajátjaid. 

 

Szeretnéd tudni, hogyan zajlik egy sminktetoválás, és még azelőtt szeretnéd látni az eredményt, hogy az valójában elkészülne?

Nálunk a Wings Beauty szalonban erre is van lehetőséged. Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra, ahol nemcsak lépésről lépésre átbeszéljük sminktetoválásod elkészítését, de látványtervet is készítünk leendő szemöldöktetoválásodról. Szakembereink több éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött, a legmodernebb sminktetováló technikák birtokában várják szépülni vágyó vendégeinket. Időpont egyeztetésért keress minket a 06307539404-es telefonszámon.