Száraz, fénytelen haj? Töredezett hajvégek? Hamar fakul a frizurád?

A rendszeres tőfestés amellett, hogy elengedhetetlen, sajnos roncsolja is a haj TEJLES HOSSZÁT. Hogyan lehetséges ez? Hogyan tudsz tenni ellene? Hogyan lehet ragyogó hajszíned és egészséges frizurád egyetlen terméknek köszönhetően?


Bemutatjuk a Schwarzkopf forradalmi hajfestékét, az Igora Vibrance-t, mellyel mindez lehetséges!

Sok fodrászatban előfordul, hogy úgy oldják meg a tőfestést, és a hajszín frissítését, hogy egyszerűen „ráhúzzák” a festéket a haj teljes hosszára, vagy 2-3 tőfestés után újra teljes festést készítenek. Ez egyfelől jó dolog, mert így a haj hosszának mindig szép, friss és csillogó színe lesz (elméletben), van azonban egy hatalmas hátránya is, mégpedig az, hogy jelentősen károsodhat a haj szerkezete

Egy hátközépig érő frizura esetében például, akár 4-5 év is eltelhet, mire eljutunk odáig, hogy egy egészségügyi vágások alkalmával levágjuk. 

Ezalatt az idő alatt legalább 15-ször érte már hajfesték, valamint oxidáló emulzió a hajszálakat!
Hogy ez miért rossz? 

A legtöbb oxidálószer úgy fejti ki hatását, hogy megnyitja a hajszálak szerkezetét, vagyis a kutikulát. Minél többször nyitjuk meg a haj szerkezetét, az annál nehezebben tartja meg a kívánt színt, egyre szárazabbá, egyre nehezebben kezelhetővé válik. A hajvégek töredezetté válnak, ezáltal jelentősen lelassul a haj növekedési sebessége is. 

 

Most jöttél a fodrásztól, a hajszíned mégis fakó és élettelen? Vagy úgy érzed nem nő egy centit sem a hajad?

Gyakran hiába a frissen festett haj, a hajszín mégsem fényes, nem él eléggé a hajszín. Olyan is előfordulhat, hogy az első hajmosásig még szép az eredmény, utána azonban újra fakóvá válik. Ennek általában az az oka, hogy túl sok kémiai hatás érte már a haj szerkezetét élete során, túl sokszor nyitottuk meg kutikulát.
A megfelelő termékeket a megfelelő módon alkalmazva elkerülhetjük a hajszerkezet károsodását, a friss és élénk hajszín mellett biztonsággal megőrizhető a haj egészsége is.


Rendszeres tőfestés, egészséges haj és vibráló színek? Mindezt egyszerre! 

A Schwarzkopf Professional legújabb innovációjának köszönhetően ez nem álom többé!
Ismerd meg az Igora Vibrance hajfestékeket és próbáld ki most szuper kedvezményes csomagjainkban!

Továbbfejlesztett, innovatív formulájának köszönhetően:

  • nem nyitja meg a haj szerkezetét
  • folyamatosan hidratálja a hajszálakat
  • stabilizálja a hajrostok belső szerkezetét
  • B3 és B5 vitaminokkal gazdagított összetevőinek köszönhetően megóvja a hajszálak felszínét, így használatával egyenletes és fényes színeredmény érhető el
  • Nem tartalmaz ammóniát, hosszú távon sem szárítja, vagy károsítja a hajszálakat.

Az Igora Vibrance hajfesték még a vékonyszálú haj festésére is tökéletes, hiszen védi, táplálja azt, miközben gyönyörű, élénk színeivel garantáltan elkápráztat!

Többé nem kell a rendszeres tő- vagy teljes hajhossz festés miatt aggódnod! Hajszíned mindig ragyogó és fényes lesz, de ami a legfontosabb, teljes mértékben megőrizheted hajad egészségét. 

Az Igora Vibrance hajfesték összesen 68 árnyalatban áll a fodrászok, valamint vendégeik rendelkezésére, a színárnyalatok között megtalálhatóak a pasztellszínek, valamint az élénk vibráló árnyalatok is, így minden színt megtalálsz benne, amit csak szeretnél kipróbálni a hajadon.

Száraz, töredezett hajon is alkalmazható?

Köszönhetően az alkohol, valamint ammónia mentes összetevőinek, az Igora Vibrance hajfesték ápolja is a haj szerkezetét, amely ezáltal visszanyeri egészségét, hidratáltságát. Rendszeres használat mellett is minden hajmosás után pontosan olyan lesz a frizurád, mintha éppen most léptél volna ki a fodrásztól. Búcsút mondhatsz a száraz, fénytelen, könnyedén kócolódó hajnak, hiszen az AQUAXYL™ technológiával előállított Moisture Protecting Complexnek köszönhetően az Igora Vibrance tökéletes védelmet nyújt hajadnak, amely kitart egészen a következő tőfestés időpontjáig, sőt, még jóval azon is túl!

Válaszd a minőséget, válaszd a tökéletességet, válaszd az egészséget!

Próbáld ki az Igora Vibrance hajfestéket, valamint az ezzel járó végtelen lehetőségeket most extra kedvezményes árakon, meglepetés ajándékokkal. Válaszd ki a számodra leginkább megfelelő szolgáltatásunkat, és használd ki a soha nem látott kedvezményeket!

Tőfestés + VIBRANCE színkezelés a teljes hajhosszon  + ajándék hajvágás
Félhosszú : 16.600 + ajándék hajvágás (3800 forint értékben)
Hosszú: 19.800 + ajándék hajvágás (3800 forint értékben)

www.wingsbeauty.hu/arak

Időpont foglalásért keresd recepciókat a +36307539404-es telefonszámon.
Exkluzív környezetben, a belváros szívében várunk a Wings Beauty Szalonban.