Lézeres tetoválás eltávolítás – minden, amit tudnod kell

Neked is van olyan tetoválásod, amelyet megbántál? Esetleg már kissé megkopott, nem olyan, mint régen? Nálunk a Wings Beauty szalonban nemcsak lehetőség van ezeknek a tetoválásoknak az eltávolítására, de sminktetoválás esetén vállaljuk az eltávolítás utáni korrekciót, vagy akár újratetoválást is.

Hogyan működik a lézeres tetoválás eltávolítás?

A tetoválások eltávolítását, legyen szó akár hagyományos, akár sminktetoválásról, minden esetben orvosi CE minősítéssel rendelkező, hivatalos orvostechnikai eszközzel végezzük. Ez egy olyan lézeres eszköz, amely a bőrben lévő pigmenteket célzottan, két különböző hullámhosszon működő lézersugár segítségével bontja apró részecskékre, melyek így könnyen távoznak a sejtek közül. Az egyik ilyen lézersugár a vörös, illetve narancs pigmenteket, a másik pedig a kék és fekete pigmenteket célozza meg, ennek köszönhetően nemcsak a fekete, hanem a színes tetoválásokat is nyom nélkül el tudjuk távolítani. 

A tetoválás eltávolítását minden esetben egy alapos konzultáció előzi meg, ahol nemcsak részletesen átbeszéljük, hogyan és meddig tart majd a kezelés, hanem megbeszéljük az esetleges új sminktetoválás részleteit is. 

Miután a régi sminktetoválás eltávolítása megtörtént, ha szeretnéd, újat készítünk neked.

A konzultáció során megtervezzük az új szemöldököt, hogy a régit csak annyira távolítsuk el, vagy halványítsuk, amennyire feltétlenül szükséges. Profi, magasan képzett szakembereink szinte minden mai modern sminktetováló technikát ismernek, kiváló minőségű pigmentekkel dolgoznak, így garantáltan csodaszép új tetoválást készítenek neked! 

Nézd meg korábbi munkáinkat! ITT

Meddig tart a kezelés?

Általában egy kezelés 20-30 percet vesz igénybe. Először a kezelendő felületet előkészítését végezzük el (fertőtlenítünk, és érzéstelenítünk), ezután veszi kezdetét maga a kezelés. Attól függően, hogy milyen típusú tetoválásról van szó, hogy mennyi idős a tetoválás, illetve milyen mennyiségű pigmentet tartalmaz, már 1-2 kezelés is elegendő lehet ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Mennyit kell várni a kezelések között?

A kezelések után általában enyhe duzzanat, kis pirosság keletkezik, amely egy napon belül el is tűnik. Néhány napig kerülni kell azonban a szaunát, a forró fürdőt, és az erős izzadással járó tevékenységeket. A két alkalom közötti teljes gyógyulási, illetve regenerálódási idő 4-6 hét.

Másnap más sminkelheted is a kezelt területet!

Jelentkezz be ingyenes konzultációra, és viseld büszkén tökéletes sminktetoválásod!

Időpont konzultációra: +36307539404