Lézeres tetoválás eltávolítás

Szabadulj meg elrontott, megunt tetoválásodtól!

Szalonunkban Q-kapcsolt NdYag lézer segítségével test- és sminktetoválás eltávolítást is végzünk. Sminktetoválás esetében vállaljuk az adott terület eltávolítás utáni korrekcióját, újratetoválását is!

 

Wings Beauty Holdosi János fodrász

A lézeres tetoválás eltávolítás

hivatalos orvostechnikai eszközzel készül

gyors

nem károsítja a bőrt

nem jár hegesedéssel

teljesen biztonságos és kockázatmentes

Hogyan működik a lézeres tetoválás eltávolítás?

A bőrben lévő pigmenteket célzottan, két különböző hullámhosszú lézersugár segítségével, egészen apró részecskékre “robbantjuk”, melyek így könnyedén távoznak a sejtek közül.
Az 532 NM hullámhosszú lézersugár a vörös és narancs, még az 1064 NM-es sugár a kék és fekete pigmentek eltávolításában vesz részt. A legmodernebb technológiáknak köszönhetően ezért fekete és színes tetoválásokat is maradéktalanul el tudunk távolítani. A nanosecundumos (ultrarövid) lézer villanások eredményeképpen, a tetoválás körülötti bőr szinte alig sérül.

A szalonunkban használt Q-kapcsolt NdYag lézer gép orvosi CE minősítéssel rendelkezik!

Miután eltávolítottuk régi sminktetoválásodat, kollégáink a legmodernebb technikákkal újat varázsolnak Neked, ha szeretnéd!

Mikor válaszd a lézeres tetoválás eltávolítást?

Pipa

ha elégedetlen vagy a tetoválásod színével vagy formájával

Pipa

régi, kékre vagy vörösre kopott sminktetoválásod van és szeretnéd az új, korszerű technikák valamelyikét viselni magadon

Pipa

testtetoválásod már aktualitását vesztette vagy eleve rosszul sikerült

A lézeres tetoválás eltávolítás lépései

Kollégáink alapos konzultáció során megvizsgálják az adott tetoválást és átbeszélik Veled az eltávolítás részleteit, illetve a szükséges beavatkozások számát.

A kezelendő felületet fertőtlenítjük és érzéstelenítjük.

A lézerrel célzott “lövéseket” adunk le az eltávolítandó pigmentált területre. A lézer fénye az egészséges bőrt nem károsítja, de enyhe szúró érzet kialakulhat közben.

Egy kezelés teljes ideje előkészítéssel és utóápoással általában 20-30 percet vesz igénybe, a lézeres kezelés maga kevesebb mint 2 perc. A tetoválás típusától, korától, a pigmentek mennyiségétől függően általában 1-2 kezelés elégnek szokott bizonyulni.

Kezelés után enyhe duzzanat, pirosság keletkezik, mely 24 órán belül csillapodik. Néhány napig kerülni kell a szaunát, forró fürdőt és az erős izzadással járó tevékenységeket.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz az ingyenes konzultációra!

7. kerület fodrászat Budapest

Sminktetoválás javítás

Mi nem engedjük el a kezedet! Kollégáink magasan képzett sminktetováló szakemberek, akik eltávolítás után, elkészítik számodra a tökéletes színű és formájú új sminktetoválásodat!

A legmodernebb technológiákkal, svájci Swiss Color pigmentekkel biztosítjuk, hogy soha többé ne legyen szükséged lézeres kezelésre!

Nézd meg sminktetoválás referencia munkáinkat:

Lézeres tetoválás eltávolítás árak

Az első ingyenes konzultáció alkalmával felmérjük a szemöldököd alapján, a szükséges kezelések számát, és közösen megbeszéljük, hogy melyik csomag a legideálisabb a számodra. Ha több alkalomra lenne szükség, mint ahogy azt előre megterveztük, akkor ezeket a plusz alkalmakat kedvezményesen biztosítjuk neked!

1 ALKALOM
15 000Ft / alkalom

 

Milyen esetekben nem
ajánlott a lézeres tetoválás eltávolítás?

Terhesség és szoptatás

Keloid hajlam

Autoimmun betegség

Herpesz a kezelt területen

Epilepszia

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

+36 30 7539404