Szarkalábak? Ráncok? Fakó bőr?

A mezoterápia a legmodernebb non-invazív eljárás az öregedés jelei ellen!

HOGY ALAKULNAK KI A RÁNCOK??

A bőrünket, a „dermisz” rétegben (a bőr középső rétege) található kollagén és elasztin építi fel. Az idő előrehaladtával, a kollagén rostok által megkötött víz mennyisége csökken, így a bőr összeesik és ráncok alakulnak ki, ráadásul a vér keringése is romlik, így bőrünk fakulni kezd. Ezért fontos az oly sokszor emlegetett hidratálás. A hidratálás során ezt az elvesztett vizet szeretnénk visszapótolni.

EZ A FOLYAMAT HATÉKONYAN KEZELHETŐ!

A bér mélyebb rétegeiban, ahol a ráncok valójában kialakulnak, egy egyszerű hidratáló krémmel nem érhető el. Ahhoz, hogy ebbe a rétegbe hatóanyagokat, vitaminokat juttassunk, professzionális kozmetikai kezelésre van szükség. Ilyen eljárás a MEZOTERÁPIA.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A mezoterápia az elektroporáció elvén működik. Az eljárás során egy elektrokozmetikai eszközzel ideiglenesen megváltoztatjuk a bőr elektromos töltését, áteresztő képességét, ennek hatására apró ideiglenes csatornák nyílnak a sejtek között és a sejtek külső sejthártyáján is, amiken keresztül haladva a hatóanyagok akadálytalanul elérik a problémás területeket, sejteket.

Az eljárás lényege, azok a színező és illatanyag mentes orvosi tisztaságú szérumok, melyeket minden esetben a vendégünk bőrtípusának választunk meg. Ezek az orvosi kozmetikában használt széromuk azok melyek regenerálják a sejteket, hidrtálnak, vitamnokkal töltenek fel és szabályozzák a bőr öregedését.

A kezelés minden esetben, a bőr alapos letisztítása után, hidroabáziós vagy mikrodermabráziós (gyáméntfejes) bőrcsiszolással kezdődik, mely során eltávolítjuk, lecsiszoljuk az elhalt hámsejtet, hogy a hatóanyagok könnyedén felszívódhassanak, továbbá a csiszolással is szépítjük, frissítjük a bőrt.

  • Látványos és hosszantartó feszesítő hatást biztosít az arc, áll, nyak és dekoltázs területeken
    Csökkenti a ráncok mélységét
  • Visszaadja a bőr fiatalos arcpírját
  • Hidratálja a bőrt, ezzel elősegíti az otthon használt krémek hatóanyagainak jobb felszívódását

 

MILYEN GYAKRAN KELL ISMÉTELNI A KEZELÉST?

 A kezelések száma és gyakorisága a bőr állapotától függ. A kezeléseket lehet kúraszerűen alkalmazni, rövid idő alatt több kezelést végezve, vagy állandó jelleggel az elért eredmény megtartása képpen.
Kezelés sorozatként 3-4 alkalmat javaslunk.

Fenntartó jelleggel havonta egy kezelés biztosítja a látványos eredmény tartósságát.

FÁJDALMAS A KEZELÉS?

Nem, a kezelés egyáltalán nem fájdalmas. Szépülni vágyó vendégeinknek ez a kényeztető kezelés alkalmat nyújt a pihenésre, relaxálásra.

További részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!