A környezettudatosság manapság az egyik legfontosabb téma, amiből a szépségipar sem maradhat ki. Egyre több olyan termékcsalád jelenik meg, melyek a környezet védelmét és a tudatos hajápolást helyezik előtérbe. De a vendégek körében is egyre nagyobb az igény a természetes alapanyagokra épülő termékek használatára. A Wings Beauty-nál mi hiszünk a természet erejében, ezért két környezettudatos, vegán márkát alkalmazunk szalonunkban: az Olaplex-et és az Authentic Beauty Concept-et.

A tudatos hajápolás ideje elérkezett! Lépj be Te is a vegán hajápolás világába!

Vegán hajápolás – Mit is jelent valójában?

Már őseink is minden téren a természet erejét használták, mivel a természet mindenre orvosságot jelent, és ez alól a hajápolás sem kivétel. Az elmúlt évtizedekben sok-sok új technológia jelent meg a fodrásziparban, ám sajnos ezek igen káros hatással voltak és vannak is a hajszerkezetre a mai napig. Szerencsére egyre több olyan technológia és termék jelent meg a piacon, amely a haj szerkezetének egészségét helyezi előtérbe. Idővel megjelentek a különféle „mentes” termékek, amelyek nem tartalmaznak szilikont, PPD és kőolajszármazék mentesek. Mint ahogy az élet többi területén, a fodrászati cikkek tekintetében is megjelent az igény a vegán termékekre.

Sok ismert hajápoló termék állati eredetű hatóanyagokat tartalmaz. Ilyen például a kitozán, ami tengeri állatok páncéljából nyerhető, de említhetnénk a jól ismert keratint is, ami az állatok karmának, patájának, szarvának az anyaga. A vegán termékek nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű összetevőt, így azok számára is kitűnő alternatívát jelentenek, akik számára kiemelten fontos a vegán életszemlélet. Nem kell attól tartani, hogy kevésbé lesznek hatásosak, mint hagyományos társaik. A mai technológiának köszönhetően a vegán termékek éppoly hatásosak és tartósak, mint az állati származékokat tartalmazó termékek.

A vegán termékek:

1. Mellőzik a szilikont, a parabéneket, a szulfátokat, az ásványi olajokat és a mesterséges színezékeket, helyettük a természetes, növényi eredetű összetevőkre alapoznak.

2. Teljes mértékben vegyszermentesek, nem ártanak a hajnak és a fejbőrnek.

3. A vegán hajápolás nem csak az összetevőkről szól. A tudatosság érdekében újrahasznosított csomagolás készül a termékekhez.

4. A termékek előállítása fenntartható módon történik.

5. Kevésbé terhelik a környezetet, és csökkentik az ökológiai lábnyomunkat.

Olaplex

Az Olaplex évek óta nagy népszerűségnek örvend a fodrászatokban, ami rendkívüli eredményességének köszönhető. De miből adódik ez az eredményesség? A válasz egyszerű: forradalmi, szabadalmaztatott összetevőiből. A termékek összetétele a természetes alapanyagokra épül, ezért nem tartalmaznak olyan káros összetevőket, mint a PPD, szilikon, kőolaj vagy szulfát. A hajba jutva újraépítik a sérült kötéseket, és megvédik őket a további roncsolódástól. Az Olaplex segítségével búcsút mondhatsz a festés és hajformázás okozta töredezett, száraz hajvégeknek. Az Olaplex vegán termékek rendszeres használatával az egészséges hajszerkezet visszaállítható, és hajad ismét ragyogó, és egészséges lesz.

Authentic Beauty Concept

Ahogy a márka mottója is szól: „Hiszünk az autentikus szépségben.” Nem csupán egy prémium hajápolási márkáról beszélünk, hanem egy hitvallásról. Ez abban nyilvánul meg, hogy a valódi szépség kiemelésére az alapokhoz, vagyis a természethez kell visszanyúlni. Az Authentic Beauty Concept úttörő a vegán hajápolás terén, hiszen a gondosan összeválogatott tiszta összetevők segítségével ér el varázslatos eredményeket. A termékek megalkotása során elsődleges szempont volt a természetből való merítés, és a káros anyagok mellőzése. Az Authentic Beauty Concept célja, hogy olyan természetes összetevőket alkossák termékeiket, melyek képesek a speciális hajigények orvoslására.
A márka egy innovatív technológiát alkalmaz az értékes hatóanyagok kinyerésére: az ultrahanghullámokat. Ezzel a módszerrel a kinyert koncentrátumok valódi értéke köszön vissza az Authentic Beauty Concept vegán termékeiben, anélkül, hogy veszítenének előnyeikből.
Te is a tudatos hajápolásra voksolsz? A Wings Beauty-nál az Olaplex és az Authentic Beauty Concept termékei nyújtanak segítséget abban, hogy hajad természetesen szép és ragyogó legyen. Jelentkezz be hozzánk, és tapasztald meg, hogy milyen csodákra képes a vegán hajápolás!

Időpont foglalásért keresd recepciókat!