A heges arcbőr sok bosszúságot okozhat, pedig kezelése nem is bonyolult. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy tökéletes bőrrel szülessen, néhányunk fiatal kori pattanások nyomait is bőrén viseli. A nem megfelelő kozmetikumok, a rosszul kezelt pattanások, vagy a nem teljesen nyom nélkül gyógyuló gyulladások mind meglátszanak bőrünkön. Ezekre mind hatékony megoldást kínál a DermaPen kezelés, melynek hatása már egészen rövid idő alatt szemmel látható.

Mitől különleges egy DermaPen kezelés? Hogyan működik a heges arcbőr kezelése? 

A Mesotica® DermaPen kezelés során képesek vagyunk hatékonyan megújítani a bőrt, melynek köszönhetően a frissen termelődött kollagén könnyedén jut el oda, ahol a legnagyobb szükség van rá. Beindulnak a bőr saját gyógyító mechanizmusai, ezáltal láthatóan javulnak a bőrhibák, a gödröcskék feltöltődnek, az arcbőr pedig újra sima és fiatalos lesz.

Hogy a kezelés még hatékonyabb legyen, minden esetben Mesotica peptidekkel végezzük kezeléseinket.

Mik azok a peptidek?

A peptidek tulajdonképpen meghatározott sorrendben összekapcsolódott aminosavak. A szervezetünkben természetes formában is megtalálhatók ezek az aminosav láncok, ezek mintájára alkotta meg a kozmetikai ipar az úgynevezett kozmetikai peptideket.

Az általunk is használt Mesotica Peptidek segítik a kollagén, valamint az elasztin rostok regenerálódását, megvédik a bőrt a szabadgyököktől, és a környezet káros hatásaitól. Segítenek gyógyítani a sérült bőrfelszínt, képesek megszüntetni, vagy akár teljesen el is távolítani a demiszben lévő sérült hegszöveteket. Javítják az öregedő, a káros környezeti hatások által megviselt bőr állapotát, nyugtatják az érzékeny, irritációra hajlamos bőrt.

Joggal merül fel a kérdés, hogy ennyire sokoldalú és valóban hatásos kezelés jár e bármilyen fájdalommal…

A kezelést érzéstelenítés mellett végezzük, így vendégeink semmilyen fájdalmat nem éreznek az eljárás során. Ebben az esetben tehát nem igaz a mondás, hogy a szépségért meg kell szenvedni. A kezelés nemcsak fájdalommentes, de teljesen biztonságos és kockázatmentes is.

Teljes bőrmegújítás és bőrfiatalítás egyetlen kezelésben

A DermaPen kezelés nagyon hatásos az aknéra, gyulladásra hajlamos bőr esetében. Az eredmény szemmel látható, de ami a legfontosabb, hogy tartós is. Amellett, hogy esztétikailag javítja a bőr megjelenését, Anti aging hatással is rendelkezik. Mivel serkenti a kollagén és az elasztin termelődését, a bőr újra megtelik élettel, fiatalosabb, üdébb és élettel telibb lesz. Klinikai eredmények bizonyítják, hogy a bőr szerkezetében a második kezelés után 30 %-os, az ötödik kezelés után pedig már 70 %-os javulás érhető el.

Ha szeretnéd kipróbálni DermaPen kezelésünket, jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra, és kérj tőlünk egyedi, személyre szabott kezelési tervet. Addig is, DermaPen kezelésünkről bővebben ITT olvashatsz. 

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!