Ha már viseltél korábban szőke frizurát vagy éppen most is szőke vagy biztosan tudod, hogy ez a hajszín igazán sok ápolást igényel. Mára már mindenki tudja, hogy a szürkének ötven árnyalat van, de azt kevesen, hogy a szőkének is legalább harminc.  De mind közül van egy ami minden fodrász rémálma…! A divat világa sok mintát és színt vett át az természetből: a tigristől, a párductól, a leopárdtól… de egy szín biztosan nem kapott helyet a fodrászatban, kifejezetten a szőkék között nem: a csibesárga.

Ahhoz, hogy ezt elkerüld, összegyűjtöttük TOP javaslatainkat, hogyan védheted meg hajad egészségét és finom szőke árnyalatát a hétköznapokban.

 

1. Fodrász készítse el a frizurádat

Azt gondolhatnánk, hogy ez egy triviális kijelentés. De sajnos nap mint nap találkozunk #KRÍZISKEZELÉS szolgáltatásunk során, olyan esetekkel, mikor vendégeink bedőltek a dobozos hajfestékek reklámjainak.

Mi a Wings Beautyban egy szőke színt 3-4-5 féle színből keverünk ki és fodrászaink évekig tanultak és gyakoroltak, hogy profi szőke színt tudjanak festeni. Nem gondolnánk, hogy egy dobozos festés három soros leírása, meghozhatja az áhított eredményt…

2. Légy türelmes

Ha egy sötétebb színből szeretnél szőkét, szánd rá azt a néhány hónapot ami ehhez a világosítási folyamathoz szükséges. Ne dőlj be az instagram csodás feketéből – platina videóinak, mert ezek a videók nem mutatják még, hogy egy ilyen átalakítás után kettő hét múlva, hogyan néz ki az a haj…. (sehogy, mert letört)

Lépésről lépésre fel lehet világosítani egy frizurát úgy, hogy annak szerkezete ne károsodjon, de ehhez a Te türelmedre van szükség elsősorban.

3. Használj otthon profi ápolókat

Fogadd meg a tanácsainkat és a hajadnak megfelelő PRO terméket használj. Ha igazán szép világos szőke hajat szeretnél szükséged lesz egy samponra, pakolásra, hajban maradó ápolóra és ezen felül még egy styling termékre.

Fogadd meg a fodrászod tanácsait és NE te válassz az internetről ápolót!
(A professzionális termékek amúgy is többnyire olcsóbbak a szalonokban, hiszen közvetlen szerződésben állnak a márkával)

4. Használj UV védőt

Ha strandolni mész, használj UV védőt! Az árnyaláshoz használt pigmenteknek –amik a finom árnyalatát adják a frizurádnak– egyik ellensége az UV. A sós tengervíz + napozás; igaz egy természetes hajon szép napszítta hatást adhat, de egy már festett haj igazi ellensége!

5. Ne vasald a hajad
Tudjuk, hogy a legegyszerűbb módja, hogy egyenes frizurát viselj, ha kivasalod. De a rendszeres vasalás tönkreteszi a hajad. Ha szereted az egyenes frizurát, tanuld meg kefével „kihúzni” a hajad.
Kérd meg fodrászodat, hogy segítsen ebben.

6. Rendszeresen járj hajszerkezet javító kezelésre

Az otthoni ápolás mellett szükséged lesz egy profi szalonkezelésre is. Ennek során egy különleges eljárással felnyitjuk a hajszál külső szerkezettét és a hajszál belső szerkezetét, a belső kémiai kötéseket tudjuk újraépíteni.

7. Nem használj minden áron hamvasitó sampont

A hamvasító sampon ötlete jó, de tudni kell, hogy ezek a samponok előfordulhat hogy szárítják a hajat. Egy szalonban, porfin elkészített szőkítést nem szükséges otthon hamvasítóval kezelni.

8. Bízz a fodrászodban!

Ha az interneten olvasol utána, hogy mi lenne a legjobb Neked és a hajadnak, garantáljuk hogy a #KRÍZISKEZELÉS szolgáltatásunkon fog a frizurád kikötni.

Az internet orákuluma mindent(is) tud, főleg főzni! Mert sem a tojásnak, sem az ecetnek sem a C-vitaminos pakolásnak
SEMMI KERESNIVALÓJA nincs a hajadon!!!

Ha kérdésed van, bátran hívd fel fodrászodat!

Ha tanácstalan vagy, kérj tőlünk konzultációs időpontot!

+36307539404

Nézd meg #KRÍZISKEZELÉS eredményeinket
www.wingsbeaut.hu/hair-aid