Sokszor halljuk, hogy az első alkalmat egy személyes konzultáció előzi meg. De mit is jelent ez pontosan? Miért jó ez a vendégnek, és miért fontos a szakembernek? Következő cikkünkből kiderül.

Mi a Wings Beauty szalonban kiemelten fontosnak tartjuk, hogy vendégünk akármelyik szolgáltatásunkat is veszi igénybe, mindig azt nyújthassunk számára, amit valóban szeretne, illetve amire leginkább szüksége van. Legyen szó akár fodrászati, akár bármilyen kozmetikai szolgáltatásról vagy kezelésről, fontos, hogy tudjuk mire is vágyik vendégünk pontosan. Éppen ezért minden vendégünk számára lehetőséget biztosítunk egy ingyenes személyes konzultációra.

Miért jó a személyes konzultáció a Vendégnek?

Elsősorban azért, mert így lehetőség van megismerni a szakembert, még mielőtt igénybe vennénk egy adott szolgáltatást. A mi szakmánkban a szimpátia rendkívül fontos, hiszen vendégeink ránk bízzák hajuk szépségét, bőrünk egészségét, valamint a tökéletes megjelenésük kulcsát is. Ha egy adott szakember valamiért mégsem szimpatikus, még lehetőség van máshoz időpontot foglalni, Te, mint Vendég nem vagy köteles olyan szakember kezeire bíznod magad, akiben nem bízol meg maximálisan.

A személyes konzultációs időpont alkalmával nemcsak a szakember megismerésére van lehetősége a vendégnek, hanem itt szerzi meg első benyomását szalonunkról is. Fontos az első benyomás, a kellemes, és barátságos légkör.

Mi nem futószalagon szolgáljuk ki vendégeinket

Éppen ezért, ami vendégeinknek mindig megvan a lehetősége a változtatásra, illetve arra, hogy ők maguk válasszák ki a nekik leginkább szimpatikus, és megfelelő szakembert. Mi nem úgy működünk, hogy odakerül, akinél éppen van szabad hely. Mi a minőségre törekszünk, nem pedig a mennyiségre.

Adunk időt, hogy átgondolod

Minden egyes személyes konzultáció alkalmával elmondjuk vendégeinknek javaslatainkat, tanácsainkat, hogy azokat aztán nyugodt, otthoni környezetben tudják átgondolni.

Segítünk kiválasztani a személyiségükhöz és a karakterükhöz leginkább megfelelő frizurát és hajszínt, segítünk megtalálni azt a kozmetikai kezelést, amire bőrüknek leginkább szüksége van, sminktetoválás esetén pedig látványtervet is készítünk, hogy vendégünk pontosan lássa, milyen is lesz majd az elkészült tetoválás.

Mindez mennyibe kerül?

A konzultáció minden esetben ingyenes, ezért külön a vendégnek nem kell fizetnie. Azt szeretnénk, hogy mikor az első időpontra érkezik hozzánk, teljes nyugalommal bízhassanak ránk hajának, illetve bőrének szépségét, fiatalságát.

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA!