Microblading szemöldök tetoválás

Microblading szemöldök tetoválás kapcsán az interneten rengetek információt lehet találni, egy részük igaz más részük viszont sajnos félrevezető is lehet. Ebben a cikkünkben összeszedtünk minden fontos információt számodra amit tudnod kell, a saját sokéves tapasztalataink alapján.

GYÚGYULT
Hibrid szemöldök tetoválás

microblading és soft-powder technika keverésével létrehozott élethű szemöldök

Mi az a microblading szemöldök tetoválás?

A microblading tetoválás valójában nem is egy klasszikus értelemben vett tetoválás, hiszen nem tetováló géppel készül. A micro-pengékkel (blade – angolul penge) bőrbe karcolt motívumok technikája már az ősidőkben ismert volt. Ezt a technikát megújítva, jött létre a szemöldök tetoválások terén a ma ismert legtermészetesebb eredményt adó technika, a MICROBLADING.

 

Ennek az új modern technikának köszönhetően, olyan vékony szálak hozhatóak létre a bőrben, melyek szemmel alig megkülönböztethetőek a természetes szemöldök szálaktól. A tetoválás során egy nagyon apró pengével, finoman megkarcolják a bőr felszínét, így juttatva be a pigmentet a bőrbe.

A MICROBLADING szemöldök elkészítése során a pigmentek csak sekélyen kerülnek a bőrbe, ezzel biztosítva, hogy az elkészült szemöldök a lehető legtermészetesebb, légies hatást nyújtsa. Ebből következik az is.

Friss hibrid szemöldök tetoválás
A gyógyulási folyamat során a pigmentek
25-30%-kal világosabbra gyógyulnak

Hogyan válassz szemöldök tetoválás technikát? 

 

Vendégeinket mindiig arra bátorítjuk, hogy jelentkezzenek be hozzánk egy ingyenes sminktetoválás konzultációra. A konzultációs során részletes mbe tudju mutatni az összes szemöldök tetoválás technikát:

microblading

soft- powder

hibrid hiperrealisztikus technikák

A konzultáció során nem csak foókon mutatjuk be a lehetésges technikákat, de egy előztes látványtervet is készítünk vendégünknek. 

 

Hiányos szemöldök pótlása
A hibrid technika tökéletesen alkalmas hiányos szemöldökök pótlására

Ismerd meg kolléganőinket 

Lilla
sminktetováló

Kamilla
sminktetováló