Bőrünk állapota többet mond el rólunk, mint ahogy azt gondolnánk.  A pattanások, kiütések, foltok – nem csupán esztétikailag lehetnek zavaróak, hanem más problémákra is utalhatnak. 

Az egészségügyi problémákat bőrünk egyből jelzi. Az alábbi betegségek pedig tipikusan az arcon jelentkező tüneteket és komoly bőrproblémákat produkálnak: inzulinrezisztencia, hormonproblémák, emésztési problémák. 

 

carbon peeling
A nők esetében az aknék a serdülőkor elmúltával javulnak, azonban később újra jelentkezhetnek. Manapság egyre több olyan 20-30 év feletti nő van, akiknél komoly bőrproblémák alakulnak ki. Becslések szerint ebből a korosztályból minden negyedik magyar pattanásokkal küzd, ráadásul ezek a problémák az idősebb korosztályt roppant kellemetlenül érintik. Az egészséges és ragyogó bőrünk visszanyerése érdekében érdemes a kiterjedt, gyulladásos bőrpanaszokat minél előbb kezeltetnünk, melyre szakembereink egy  forradalmian új,lézeres Carbon Peeling kezelést ajánlanak. 

 

Mi is az a Carbon Peeling? 

A CARBON PEELING egy speciális kozmetikai kezelés, amely egy innovatív bőrmegújító módszer a szépségiparban.  Kiemelten hatékony az aknés és pattanásos bőr kezelésére, illetve az elhalt hámsejtek eltávolítására, nem csak az arc, hanem a test egész területén is. A kezelés pórusösszehúzó és gyulladáscsökkentő elven alapul, ennek köszönhetően pedig néhány alkalommal már látványos javulás érhető el: jól látható a kollagénrostok összehúzódása, a bőr sokkal feszesebbé válik, megszűnik a gyulladt, pattanásos arcbőr és elkezdődik a teljes újrastruktórálódás.

carbon peeling

Milyen bőrre gyakorolt hatásai vannak a Carbon peeling kezelésnek?

  • Csökken a bőr faggyútermelése
  • Pórusok összeszűkülnek
  • Csökken a gyulladt, hegesedéssel járó aknék száma
  • Pigmentfoltok halványodnak
  • Lézerfény eltávolítja az aknékat okozó baktériumokat, valamint az elhalt hámsejteket
  • A bőr egészséges és kisimult lesz
  • Javul a kollagén termelődés, a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik
  • A finom ráncok halványodnak

A kezelés teljesen fájdalom és kockázat mentes, valamint további előnye, hogy más beavatkozásokkal szemben nyáron és napsütésben is abszolút végezhető!

 

A kezelés lépései:

A bőr megtisztítása után finom szemcséjű szénport helyezünk fel, amely rövid idő alatt behatol a pórusokba. Ez egy speciális kezelés, mely során lézerfényt bocsátunk a bőrre, amit az előzőleg felvitt szén fekete részecskéi elnyelnek. Ezek a részecskék a bőrünkben felgyülemlett olajat magukba szívják, és a bőr felszínén elhelyezkedő elhalt hámsejtekkel együtt gyakorlatilag ‘kirobbannak’, kitisztítva ezzel a pórusainkat. A lézer rövid, nagy intenzitású fény impulzusokat hoz létre, a keletkezett hő pedig megöli az aknét okozó baktériumokat, javítva ezzel a gyulladt, pattanásos bőr állapotát. 

A tünetek erősségétől függően a kezeléseket egy-két hetente szoktuk javasolni, valamint a tartós eredmény érdekében egy 3 alkalomból álló kezelés sorozatot ajánlunk, amely után már látványos javulás érzékelhető. 

 

Áraink:

Egy alkalom: 20.000 Ft,-
Három alkalmas bérlet esetén 15.000 Ft,- /alkalom
Öt alkalmas bérlet esetén 12.000 Ft,- /alkalom

 

Ha úgy érzed bőröd segítségre szorul, fordulj hozzánk bizalommal, kérj ingyenes konzultációs időpontot!
Kérj időpontot konzultációra: +36307539404

A Wings Beauty Szalon ráadásul SZÉP kártya elfogadóhely!