Bőrünk állapota többet mond el rólunk, mint ahogy azt gondolnánk.  A pattanások, kiütések, foltok – nem csupán esztétikailag lehetnek zavaróak, hanem más problémákra is utalhatnak. 

Az egészségügyi problémákat bőrünk egyből jelzi. Az alábbi betegségek pedig tipikusan az arcon jelentkező tüneteket és komoly bőrproblémákat produkálnak: inzulinrezisztencia, hormonproblémák, emésztési problémák. 

KETTŐ KEZELÉST KÖVETŐEN

Vendégünk egy súlyos bőrállapottal keresett meg bennünket. Ezek okát fel kell deríteni, mert komoly betegség állhat a háttérben. Segítségünkre lehet bőrgyógyász, nőgyógyász, endokrinológus, etc… De emellett a tüneteket is szükséges enyhíteni, mert sokszor megkeseríthetik a hétköznapokat és tönkretehetik az önbizalmat. Ebben tudunk mi, gyógyszer nélkül, nagyon gyorsan, akár 2-3 hét alatt hatékony megoldást nyújtani.

carbon peeling
carbon peeling

CARBON PEELING VÉLEMÉNYEK

Nemrég jártam Krisztinél a kozmetikában carbon peeling kezelésen. A kezelés azonkívül, hogy nagyon jó hangulatban telt, amellett minimális kellemetlenséggel járt és a bőröm állapota már egy kezelés után is javult. Kriszti szakmaiságával teljes mértékben elégedett vagyok!

FACEBOOK: VÉLEMÉNY

Csatári-Bakos Anita

Igényes szalon, profi és kedves szakemberek 🙂
Olaplex kezelést, hajvágást és carbon peeling-et próbáltam eddig, nagyon elégedett voltam mindennel.

Szolgáltatások: Sampon és hajbalzsam, Pattanások – kezelések, Fodrászat

GOOGLE – VÉLEMÉNY

Sárközi Nóra

Mile Adrihoz járok Carbon Peeling kezelésre és nagyon szeretem! Mindenki nagyon kedves és profi a szalonban.

GOOGLE – VÉLEMÉNY

Sárközi Nóra

Carbon peeling kezelés miatt kerestem fel a szalont, Krisztihez kerültem konzultációra, nagyon elégedett vagyok, kedves, odafigyelő és szakmailag is nagyon felkészült. Az első arckezeléssel is nagyon sokat segített a bőröm állapotán, így alig várom a további kezeléseket nála.

FACEBOOK: VÉLEMÉNY

Sagi Nóra

Carbon peelingre járok több, mint egy éve. A hely kellemes, jól megközelíthető a kezelés pedig nagyon eredményes.
 
GOOGLE – VÉLEMÉNY
Boros Regina

Az esetek döntő döbbségében az aknék a serdülőkor elmúltával eltűnnek, azonban később újra jelentkezhetnek. Manapság egyre több olyan 20-30 év feletti nő és férfi van, akiknél komoly bőrproblémák alakulnak ki. Becslések szerint ebből a korosztályból minden negyedik pattanásokkal küzd, ráadásul ezek a problémák a harminc feletti korosztályt lelkileg roppant kellemetlenül érintik. Az egészséges és ragyogó bőrünk visszanyerése érdekében érdemes a kiterjedt, gyulladásos bőrpanaszokat minél előbb kezeltetnünk, melyre szakembereink egy  forradalmian új, lézeres Carbon Peeling kezelést ajánlanak. 

 

Mi is az a Carbon Peeling? 

A CARBON PEELING egy speciális kozmetikai kezelés, amely egy innovatív bőrmegújító módszer a szépségiparban. Kiemelten hatékony az aknés, gyulladt és pattanásos bőr kezelésére, illetve az elhalt hámsejtek eltávolítására, nem csak az arc, hanem a test egész területén is. A kezelés pórusösszehúzó és gyulladáscsökkentő elven alapul, ennek köszönhetően pedig néhány alkalommal már látványos javulás érhető el: jól észrevehető lesz a kollagén rostok összehúzódása, a bőr sokkal feszesebbé válik, megszűnik a gyulladás, a pattanásos arcbőr megtisztul és elkezdődik a teljes újrastrukturálódás.

Milyen bőrre gyakorolt hatásai vannak a Carbon peeling kezelésnek?

  • Csökken a bőr faggyútermelése
  • A pórusok összeszűkülnek
  • Csökken a gyulladt, hegesedéssel járó aknék száma
  • A pigmentfoltok elhalványodnak
  • Lézerfény eltávolítja az aknékat okozó baktériumokat, valamint az elhalt hámsejteket
  • A bőr egészséges és kisimult lesz
  • Javul a kollagén termelődés, a bőr tónusosabbá, feszesebbé válik
  • A finom ráncok halványodnak

A kezelés teljesen fájdalom és kockázat mentes, valamint további előnye, hogy más beavatkozásokkal szemben nyáron és napsütésben is abszolút végezhető!

Ha úgy érzed bőröd segítségre szorul, fordulj hozzánk bizalommal, kérj ingyenes konzultációs időpontot!

Kérj időpontot konzultációra: +36307539404

A Wings Beauty Szalon ráadásul SZÉP kártya elfogadóhely!