A megereszkedett, lógó has talán az egyik leglátványosabb és legzavaróbb velejárója a szülésnek. De van rá hatékony megoldás! 

A várandóság ideje és a kis jövevény megszületése egy csodás időszak egy anyuka életében. De egyben talán ez az időszak az, ami a legnagyobb nyomot hagyja testünkön is.

Nagyon jól tudod, hogy bár a terhesség időszaka alatt tested rengeteg változáson megy keresztül, ezek nagyrésze csak ideiglenes, de sajnos a terhességnek van olyan velejárója is, mely hosszú időn keresztül, akár örökre nyomot hagyhat a testeden. A megereszkedett, lógó hasbőr pontosan egy ilyen kellemetlen velejárója, melyről kevesen tudják, hogy nagyon könnyen lehet kezelni. 

De hogyan lehet eltüntetni a felesleges bőrt, ha nem szeretnél kés alá feküdni?

Striák bőrön

Milyen módszerek léteznek a petyhüdt, lógó has kezelésére?

 
A kezelésnek több módja is van, ezek közül szinte mindet kipróbáltuk és teszteltük szalonunkban. Mi a Wings Beauty Szalonban sok éves tapasztalatunk alapján, a rádiófrekvenciás kezelést találtuk a leghatásosabbnak. Mely kezelést minden esetben VAGHEGGI olasz prémium hatóanyagokkal egészítünk ki. 

RF – rádiófrekvenciás bőrtömörítés

A rédiófrekvenciát számtalan területen alkalmazza a szépségipar, nem véletlen. Az egyik leghatásosabb bőrszépítő, fiatalító, feszesítő (esetünkben ezt a tulajdonságát használjuk ki) kozmetikai eljárás. A kezelés során egy erre kifejlesztett hexapoláros rádiófrekvenciás kezelőfejjel (fotó) felmelegítjük a problémás bőrterületet. Pontosan addig hevítjük az érintett laza, lógó has területét, amíg az el nem ér egy olyan hőmérsékletet, mely vendégünknek még nem okoz kellemetlenséget, de a bőr már „hő-sokként” éli meg. Ezáltal elindulnak a bőr gyógyító folyamatai, mely során önmagát javítja ki a bőr, a kollagén termelés beindul és megfeszül, újra tömörödik a bőr.

 

 

Has feszesítő kezelés áraink

Rádifrekvenciás has feszesítő kezelés programunkat
minden esetben VAGHEGGI SIKELIA feszesítő 
hatóanyagokkal végezzük

A kezeléseket minden esetben egy ingyenes konzultáció előzi meg.

EGY ALKALOM
10 600 forint / alkalom

6 ALKALMAS BÉRELT
9 800 forint / alkalom

 

 

Zavarnak a striák is?

Sajnos sokszor ez a két probléma kéz a kézben jár.

De ne aggódj, ebbe is tudunk Neked segíteni! 

Olvasd el blog bejegyzésünket a striákról

Rádiófrekvenciás kezelés striák ellen
7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szép kártya elfogadóhely

– OTP / MKB / K&H –
minden alszámla (zseb)
Ha nem áll rendelkezésre a teljes fedezet a kártyán, a fizetés megbontható SZÉP kártyára és készpénzre vagy az alszámlák/zsebek között.

Jelentkezz be

és fedezd fel szolgáltatásainkat!

Tudj meg többet a
+36 30 753 9404 telefonszámon!

 

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL