Születésnapi meglepi

ÜNNEPELD VELÜNK A WINGS BEAUTY SZALON 6. SZÜLETÉSNAPJÁT!

Tarts velünk exkluzív születésnapi rendezvényünkön, és osztozzunk a felhőtlen ünnepi hangulatban! Izgalmas és a nálunk megszokott minőséget képviselő programokkal várunk!

 

KÜLÖNLEGES SZÜLETÉSNAPI PROGRAMOK


SMINKBEMUTATÓ és AJÁNDÉK SMINK

Elsőként Neked mutatjuk be  szalonunk olasz luxusmárkájának – a VAGHEGGI-nek – az új 2019-ben bemutatott sminktermékeit, az VAGHEGGI PHYTO MAKE UP-ot!

 Kipróbálhatod a VAGHEGGI – PHYTO MAKE UP növényi eredetű sminktermékeit, mi pedig elkészítünk számodra egy profi sminket, és exkluzív sminktanácsadást is tartunk Neked!

 

Hajformázás mini-tréning

 Részt vehetsz egy Hajformázás mini-tréningen, Kovács Gábor, fodrász kollégánk előadásában, ahol Gábor olyan egyszerű trükköket oszt meg Veled, melyekkel bármikor könnyedén elragadó frizurát tudsz magadnak készíteni.

 

MIVEL KÉSZÜLÜNK MÉG?

 Természetesen a születésnapi ünneplésről nem maradhatnak el a klasszikus kellékek sem, pezsgővel, tortával, és sok-sok más finomsággal várjuk a velünk ünneplőket!

 

IDŐPONT

  1. április 18.

18:00-tól

 

BELÉPŐ 

A belépési díj 10.000 Ft

Meghívott vendégeink számára a rendezvény ingyenes!

Meghívott Vendégeink az általunk küldött exkluzív meghívóval és előzetes regisztrációval tudnak belépni.

 

Tarts velünk az exkluzív születésnapi party-n, és ünnepeljük meg, hogy a Wings Beauty Szalon már 6. éve nyújt töretlen lelkesedéssel prémium szolgáltatásokat, az igényes Vendégek számára!

 

Szeretettel vár Téged a Wings Beauty Szalon csapata!

Regisztráció

6 + 4 =