Ha nem vagy elégedett a természetes szemöldököddel, hiányosnak, aszimmetrikusnak, vagy túl világosnak találod, a szálas szemöldök tetoválás segíthet neked, hogy olyan szemöldököd lehessen, amiért mindig szerettél volna viszont látni a tükörben.

Az állandó szemöldök festés, a folyamatos smink nagyon sok időt elvesz a reggeli készülődésben, nem is beszélve arról, hogy napközben figyelni kell arra, hogy ne csússzon vagy kenődjön el, ha szükséges, ki kell igazítani. Egy jól megtervezett és gyönyörűen kivitelezett sminktetoválással mindezt örökre elfelejtheted.

Wings Beauty Szalon Budapest - Szálas szemöldök tetoválás -2

Mit jelent a szálas szemöldök tetoválás?

A szálas szemöldök tetoválás, másnéven microblading egy olyan különleges technika, ahol egy kis kézi eszköz segítségével készíti el a szálakat a sminktetováló szakember. Ezek a szálak rendkívül jól kiegészítik a természetes szemöldök szálait, így kiválóan alkalmas a szemöldök sűrítésére. Természetes hatást kelt, szinte nem lehet megkülönböztetni a tetovált és a természetes szálakat egymástól.

Miben különbözik a szálas szemöldök tetoválás a többi technikától?

A hagyományos technikákkal szemben a szálas szemöldök tetoválást nem tetováló géppel, hanem apró pengék segítségével készítjük, tulajdonképpen belekarcoljunk a pigmenteket a bőrbe. Ennek köszönhető, hogy rendkívül vékony, természetes hatású szálakat tudunk készíteni. Ezzel a technikával a pigmentek csak a bőr felszíne alá juttathatók be, így kb. 1,5 – 2 évente szükséges frissíteni a tetoválást.

Kinek ajánljuk a szálas szemöldök tetoválást?

Minden vendégünknek, aki természetes hatású szemöldökre vágyik, nem elégedett saját szemöldökének formájával, színével, sűrűségével. Azoknak, akik visszafogott, természetes változásra vágynak.

A szálas szemöldök sminktetoválás az egyik legtermészetesebb hatású tetoválás, hiszen még a gyógyulási idő alatt is nehéz megkülönböztetni a természetes és a tetovált szálakat egymástól.

Szeretnéd látni?

Nem vagy biztos abban, hogy mit szeretnél, mi az, ami jól állna neked?

A Wings Beauty Szalon szakemberei minden vendégünket először egy konzultációra várják, ahol azon túl, hogy részletesen megbeszélik vendégeinkkel, hogy mit is szeretnének, meg is tervezik a leendő tetoválást. Ez a látványterv segít, hogy lásd, milyen is lesz majd a tetoválásod, amikor elkészül. A technikát, a felhasznált pigmenteket minden esetben vendégeink egyedi igényeinek megfelelően választjuk ki, hogy kiemelje természetes szépségüket, egyedi stílusukat.

Profizmus, és minőség

Sminktetováló szakembereink maximális odafigyeléssel, és precizitással készítik el a tetoválásokat, melyekhez a legmodernebb eszközöket és pigmenteket használják. Garanciát vállalunk arra, hogy az elkészült tetoválás pontosan olyan lesz, amilyet mindig is szerettél volna. Lilla és Kamilla igazi profik a szakmájukban, kedvességük, szakértelmük és precizitásuk minden munkájukat jellemzi.

Wings Beauty Szalon Budapest - Szálas szemöldök tetoválás -3

Akik már minket választottak

Évek óta ide járok, nagyon meg vagyok elégedve mindenkivel. Először 4 éve csináltattam itt szemöldöktetoválást, azóta 1.5-2 évenként a lányokhoz jövök frissíteni is, még sosem csalódtam – ráadásul nem is lehet érezni, annyira finoman dolgoznak. Aztán 3-4 éve egy elrontott haj után is őket választottam: WINGS BEAUTY módra mentették meg a menthetetlent. 🙂 Én nem vagyok egy műszempillás, de kétszer azért kipróbáltam, senki nem vette észre, hogy nem igazi, szóval teljesen elégedett voltam ezzel a szolgáltatással is. 🙂

Komor Dorina

Ismerős ajánlása alapján kerestem meg őket, és nagyon kellemes csalódás volt!
A problémás korábbi elrontott szemöldök tetoválásomból Lilla olyan természeteset varázsolt, hogy reggel bármilyen nyúzott vagyok már van 1 jó pont a kezdéshez. Korábban érkeztem, így a kényelmes várakozás közben volt időm nézelődni. A kozmetikából elégedetten távozó vendégeket látva oda is kértem időpontot. Laura rögtön megértette, hogy mire van szükségem, nyugodtan rábízhatom magam, a kezelések után feltöltődve megyek haza.
Kornél is rengeteg pozitívumot adott, a család, a barátaim szerint ez igen, ez jó, ez olyan én.-Ami még nagyon fontos, hogy az általa használt termékektől már nem hullik a hajam

Agnecz Angéla

Szemöldök tetoválás készült nekem a szalonban. Kamilla végtelenül kedves, odafigyelő, precíz, profi munkát végez. A hely exkluzív, mindenki nagyon aranyos. 10-10. Ajánlom szívvel!

Juhász Henrietta

Kamilla készítette el a szemöldök-tetoválásomat, aki amellett, hogy szuper szakember, rendkívül kedves is. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy hozzá fordultam, mert tökéletes lett a szemöldököm és sokkal jobban érzem magam vele.

Lakatos Melinda

Ha te sem vagy elégedett szemöldököd természetes formájával, színével vagy sűrűségével, látogass el hozzánk a Wings Beauty Szalonba, és mi elkészítjük neked álmaid szálas szemöldök tetoválását.
7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szép kártya elfogadóhely

– OTP / MKB / K&H –
minden alszámla (zseb)
Ha nem áll rendelkezésre a teljes fedezet a kártyán, a fizetés megbontható SZÉP kártyára és készpénzre vagy az alszámlák/zsebek között.

Jelentkezz be

és fedezd fel szolgáltatásainkat!

Tudj meg többet a
+36 30 753 9404 telefonszámon!

 

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL