RÓLUNK

Zsidó Kornél, fodrász, Wings Beauty szalon, Budapest

Laura

Sziasztok, Laura vagyok, 2017 óta dolgozom kozmetikusként.

Mindig is szerettem volna segíteni az embereknek, mert kamasz koromban én is átéltem milyen önbizalom romboló lehet, ha problémás a bőrünk. Kiskoromtól kezdve vonzottak a szépészeti termékek, sminkek ezért választottam végül a kozmetikus szakmát.
Már tanulmányai során is külsős helyszínen voltam gyakornok és folyamatos tréningekre jártam, ahol megtanulhattam a szakma alapjait, valamint sok professzionális kozmetikai termékcsaláddal ismerkedtem meg és számos arckezelési technikát sajátítottam el

Szívesen segítek a vendégeknek, amikor pattanásos, gyulladt bőrrel fordulnak hozzám, vagy amikor más problémákkal pl.: megereszkedett, ráncos bőrrel, mert amikor javul a bőr állapota látom vendégeim arcán az örömöt és hogy elégedettek.

Jelentkezz az ingyenes konzultációra!

7. kerület fodrászat Budapest

Kedvenc kezeléseim

Személy szerint rengeteg embernek tudtam segíteni a Carbon peeling és a Dermapen kezelésekkel. Nagyon látványos eredmények születnek, ha ezeket kúra-szerűen 2 hetente végezzük és 5 alkalom után már szemmel látható változást érhetünk el.

A Carbon peeling egy nagyon erős gyulladáscsökkentő lézeres kezelés. Ami által a pattanások száma csökken, a gyulladás enyhül és a zsírosabb területek kezelését is elősegíti. Ami a legjobb, hogy ezt egész évben igénybe lehet venni.

A Dermapen egy tűs kezelés ami mikrosérülések által, nagyon intenzív kollagén termelődést indít be, ezért: pórus és heg összehúzó, pigmentfolt halványító, ránctalanító és feszesítő, bőrmegújító hatású. Minden problémára megoldást nyújt. Ez a kezelés csak a téli időszakban végezhető.

Mivel ezzel a fenti két kezeléssel segítek a legjobban a vendégeim bőrén, ezért ezeket még nagyobb örömmel végzem.

KÉRDÉSED VAN?

Bővebb információért keress minket bátran!