Hajgyógyászat

Hajgyógyászat, Budapest belvárosában

Egy nő koronája a haja, és ha valamilyen oknál fogva ez sérül, azt komolyan kell venni. Sajnos egyre több vendégünk panaszkodik az alábbi tünetek valamelyikére: hajhullás, a hajszálak elvékonyodása, esetleg viszketés, érzékeny fejbőr, korpásodás vagy  zsírosodás. Pedig ezek a tünetek az esetek többségében könnyen és gyorsan kezelhetőek. Hajgyógyászat konzultációnk erre nyújt megoldást. 

 

Kérj egyórás hajgyógyászati konzultációs időpontot, ahol mikro-kamerás hajvizsgálatot is végzünk. 

Wings Beauty Holdosi János fodrász

Zsidó Kornél

fodrász, hajgyógyász

7. kerület fodrászat Budapest, hajgyógyászat

Mit tartalmaz a hajgyógyászati konzultáció? 

A hajgyógyászati konzultáció időtartama egy óra. Ennek során részletesen feltérképezzük a jelentkező tüneteket, összegyűjtünk minden információt a tünetekkel, esetleges okokkal és egészségügyi állapottal kapcsolatban. Natúr fehér és UV fényes mikro-kamerás fejbőr és hajhagyma vizsgálatot végzünk és ezek eredményétől függően kezelési javaslatot teszünk. A kezelések szerteágazóak lehetnek: közülük sok otthon is elvégezhető, de ha szükséges, szalonkezeléseket végzünk vagy hydropeel és mezoterápiás kezeléseinkhez kozmetikus szakembert is bevonunk. 

HAJGYÓGYÁSZAT
Mikor tudunk segíteni?

hajgyógyászat, hajhullás

HAJHULLÁS

hajgyógyászat korpásodás

KORPÁSODÁS

zsíros haj, zsíros fejbőr, hajgyógyászat

ZSÍROSODÁS

VISZKETÉS

hajgyógyászat, hajhullás

ELVÉKONYODÁS

seborrhea hajgyógyászat

SEBORRHEA

7. kerület fodrászat Budapest

HOGYAN TUD SEGÍTENI A FEJBŐR ÉS HAJVIZSGÁLAT?

A hajgyógyászati konzultációt követően az esetek döntő többségében a fejbőr és a haj kóros állapota egyszerű szalon vagy otthoni kezelésekkel megszüntethető.

Azokban a ritka esetekben, ha vendégünknek további segítségre van szüksége, segítünk a megfelelő szakorvost megtalálni, legyen az nőgyógyász, endokrinológus, belgyógyász…

Nem vagyunk orvosok. Nem dolgozhatunk olyan egészségügyi adatokkal és állapotokkal, aminek az elemzésére nem vagyunk felkészítve. Amennyiben a mi lehetőségeink kimerültek, arról nyíltan és őszintén tájékoztatjuk vendégeinket és segítünk nekik a további lépésekben.

Mi a titka a sikeres hajanalízisnek és kezeléseinknek?

Aktív hatóanyagok

Szalon és otthoni kezeléseinket kizárólag hajgyógyászoknak fejlesztett professzionális termékekkel végezzük. Melyek hatóanyagtartalmuk miatt kizárólag hajgyógyászati konzultáció után vásárolhatóak meg, kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak. Fő partnerünk a Bio Capellin

Hydropeel

A HYDROPEEL terápia egy speciális kozmetológiai eljárás, mely során egy erre a célra fejlesztett géppel, a fejbőr elhalt hámsejtjeit porlasztott vízzel (innen a név: hydropeel) el tudjuk távolítani, le tudjuk hámlasztani, ezáltal a fejbőr felfrissül, a hajhagymák új erőre kapnak. 

Micro-kamera

Hajgyógyászati konzultációi során segítségünkre van egy speciális erre a célra kifejlesztett micro-kamera. Ennek segítségével a hajhagymákat és a fejbőrt 50 vagy akár 200-szoros nagyításban HD felbontású képen vizsgálhatjuk, természetese fehér és UV fény alatt. A fejbőr állapotát dokumentálni tudjuk fotókon, ami későbbi összehasonlítást tesz lehetővé. 

Mezoterápia

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hajgyógyászati árak

Hajgyógyászati konzultáció 60′
mikro-kamerás vizsgálattal

12 000

Kontroll konzultáció
90 napon belül

8 000

Hydropeel kezelés
mosással, szárítással, formázással

11 400

Ismerd meg fodrászatunkat is! 

JELENTKEZZ BE HOZZÁNK

VAGY KÉRJ BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁST TŐLÜNK!

+36 30 7539404