Nehezen találsz olyan fodrászt, aki tökéletes frizurát tudna készíteni neked, vagy esetleg volt is már rossz tapasztalatod? Folyton száraz, nehezen kezelhető és töredezett a göndör hajad? Szeretnél kipróbálni egy új  formát szint, esetleg szőkítenél, de göndör hajad mostani állapota ezt nem teszi lehetővé? A göndör, hullámos haj sokszor okoz fejtörést a fodrászoknak, de mi tudjuk hogyan kell bánni vele.

Mivel a göndör haj alapvetően száraz, vízhiányos, ezért különleges ápolást igényel. Ismerni kell azokat a speciális igényeket és vágás technikákat ami egy göndör frizura elkészítéséhez szükségesek és egy átlag fodrásziskolában nem tanítják…   Nagyon fontos a megfelelő hidratálás, és a kifejezetten göndör hajra való termékek használata, mert ezek már eleve olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek képesek intenzíven ápolni, védeni és hidratálni a hullámos tincseket. A speciális göndör vágási és szárítási technikáról nem is beszélve… 
 
Wings Beauty Szalon Budapest - A göndör haj specialistája -3

A göndör haj egyedi igényei

Fodrászaink kiemelt figyelmet fordítanak a haj egészségének és szépségének megőrzésére, éppen ezért minden egyes vendégünk haját alaposan megvizsgálják, és ennek megfelelően választják ki a kezeléseket és a későbbiekben használt termékeket, a vágási és festési technikákat.  Ahogy már korábban is említettük, a göndör haj alapvetően száraz, vízhiányos, így sok esetben alkalmazunk mélyhidratáló, illetve szerkezet helyreállító kezeléseket. Ezek segítenek visszaállítani a haj természetes hidratáltsági szintjét, valamint szerkezetének egészségét, így biztonsággal el tudjuk végezni akár a hajszínváltoztató kezeléseket is. A szőkítés, és hajfestés során használt termékek védik és ápolják a hajat, göndör hajúként sem kell lemondanod álmaid hajszínéről.

Mi a helyzet a göndör haj vágásával?

A göndör haj vágása speciális technikát és tudást igényel, és sajnos az a tapasztalatunk, sokan mégis úgy kezelik, mint az egyenes hajat. Nem mindegy, hogyan állunk neki a göndör haj vágásának, hiszen az elkészült frizura teljesen máshogy fog viselkedni, mint egy hagyományos, egyenes haj esetében. Fontos tudni, hogy hol és mennyit szabad vágni, szabad-e ritkítani, de legalább ennyire fontos a szárítás is. Szakembereink göndör haj speciálisták, tudásuknak és tapasztalatuknak köszönhetően igazán egyedi frizurát tudnak készíteni göndör hajú vendégeinknek is.

Miért fontos az előzetes konzultáció?

Minden fodrászati szolgáltatásunkat megelőzi egy ingyenes konzultáció, ahol vendégeink egyedi igényei szerint választjuk ki a színt és a fazont annak megfelelően, hogy mit szeretne, és mi az, ami teljes mértékben illeszkedik a saját stílusához, és kiemeli a természetes szépségét.

Ha úgy látjuk, hogy a hajszerkezet állapota miatt szükség van kiegészítő szalonkezelésre is, akkor először azt fogjuk elvégezni, hiszen nekünk a haj egészsége a legfontosabb. A konzultáció a garancia arra, hogy elégedetten fog távozni tőlünk.

Wings Beauty Szalon – CMG göndör szerviz 

Kiemelkedő szaktudású fodrászaink egy új, kifejezetten göndör hajú vendégeknek kínált szolgáltatással várnak. Ennek a komplex, új szolgáltatásnak köszönhetően vendégeink mindenre kiterjedő segítséget kapnak, legyen szó a göndör haj vágásáról, festésről, vagy otthoni ápolásáról. Nem kell többet attól tartanod, hogy elégedetlenül távozol a fodrásztól, hiszen szakembereink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a göndör hajak világában. Kifejezetten a göndör haj igényeinek megfelelő termékeket választunk, és olyan vágás technikát alkalmazunk, amelyen az elkészült frizura otthon is könnyen elkészíthető lesz.

Az általunk használt festékek és szőkítők különleges és valóban hatékony hidratáló és ápoló összetevőket tartalmaznak, nem roncsolják a hajszerkezetet, segítségükkel el tudjuk készíteni azt a hajszínt, amire mindig vágytál. Gazdag, vibráló színek, melyek a megfelelő ápolás mellett sokáig megőrzik színük intenzitását. Egyedi, és stílusos frizurát készítünk, amelyek kiemelik arcod szépségét, és egyedi stílusod. Nálunk nem kell attól tartanod, hogy a futószalagon készült frizura egyszer csak szembejön veled az utcán.

Wings Beauty Szalon Budapest - A göndör haj specialistája 2

Számunkra fontos, hogy hajad ne csak akkor legyen tökéletes, amikor kilépsz tőlünk a szalonból, hanem otthon is el tud készíteni, saját magadnak is. Ehhez a megfelelő termékeket is biztosítjuk, egy speciális göndör hajápolási tanácsadás keretein belül olyan professzionális termékeket ajánlunk otthonra, amelyekkel könnyedén tudod védeni és ápolni frizurádat.

Ha szeretnéd, hogy göndör tincseid a megfelelő gondolkodást kapják, látogass el hozzánk a Wings Beauty Szalonba, és elkészítjük neked álmaid frizuráját.
7. kerület fodrászat Hair Aid kríziskezelés a hajnak

Szép kártya elfogadóhely

– OTP / MKB / K&H –
minden alszámla (zseb)
Ha nem áll rendelkezésre a teljes fedezet a kártyán, a fizetés megbontható SZÉP kártyára és készpénzre vagy az alszámlák/zsebek között.

Egy göndörhajas továbbképzés keretein belül sikerült eljutnom a szalonba modellként. A fodrászok kedvesek precízek, és profik vágás technikát illetően?? hálás vagyok, hogy azon szerencsések közé tartozom akik részt vehettek a továbbképzésen modellként. szuper frizurával és nagy mosollyal az arcomon távoztam tőlük, nem kizárt, hogy visszajáró vendég leszek vidékről?

Halász Viktória

Jelentkezz be

és fedezd fel szolgáltatásainkat!

Tudj meg többet a
+36 30 753 9404 telefonszámon!

 

7. kerület fodrászat szépségszalon Budapest

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK

Elégedett vendégek száma

PROFI SZAKÉRTŐ

8 éve működő szépségszalon

ÉVE A PIACON

Elégedett vendégek száma

ELÉGEDETT ÜGYFÉL