RÓLUNK

 

Bakos Attila

a Wings Beauty Szalon alapítója, tulajdonosa

Alapítás: 2013. március

Bakos Attila vagyok, a Wings Beauty Szalon alapítója, tulajdonosa.

Üzleti filozófiám szerint, csakis a lehető legjobb minőségben érdemes és szabad gondolkodni. Ezért szalonomban,  kollégáimmal a lehető legtöbb szakmai képzésen részt veszünk és folyamatosan keressük az újdonságokat. A Wings Beauty Szalon megalapításakor az volt a célom, hogy egy olyan exkluzív környezetet teremtsek meg, ahol vendégeink az itt eltöltött idő minden pillanatát élvezhetik, mindezt olyan szakértő csapattal, prémium termékekkel és a legfrissebb trendekhez igazodó szolgáltatási körrel kiegészítve, mely kombináció teljes körű kiszolgálást biztosít a legigényesebb vendégeknek is.

Lelkes csapatommal Téged is várlak szeretettel a Wings Beauty Szalonban!

Szabó Nóra

sminktetováló szakember

Szakmai bizonyítvány: 2013
Kezdés a Wingsben: 2016 október

Szabó Nóra vagyok, kozmetikus, profi sminkes és sminktetováló. 2013-ban végeztem kozmetikusként, mára csak sminkkel és sminktetoválással foglalkozom.

Kezdő sminktetoválóként PUREBEAU cégnél tanultam, majd rálátást szerezve a sminktetoválás nyújtotta lehetőségekre, a SWISS COLOR svájci-osztrák cég prémium fokozatú partnere lettem.

Dragán-Nagy Réka

sminktetováló szakember

Szakmai bizonyítvány: 2013
Kezdés a Wingsben: 2018 augusztus

Nagy Réka vagyok, kozmetikus, sminktetováló. Szakmai bizonyítványomat hat éve 2013-ban szereztem. Néhány év hazai praktizálás után, szakmai munkámat Angliában, Brightonban folytattam. 2018 nyarán hazaérkezve kezdtem el a Wings Beauty Szalonban dolgozni, ahol folytattam már korábban megkezdett sminktetoválói tanulmányaimat és megkezdtem sminktetováló karrieremet.

Sipeki Réka

kozmetikus és szempilla stylist

Szakmai bizonyítvány: 2012
Kezdés a Wingsben: 2017 augusztus

Sipeki Réka vagyok, kozmetikus, szempilla stylist. Kozmetikus bizonyítványomat 2012-ben szereztem, azóta folyamatosan törekszem, hogy vendégeimet prémium termékekkel és kezelésekkel szolgálhassam ki. A Szalonban a kezeléskehez alkalmazott olasz VAGHEGGI termékek úgy gondolom; minden igényt kielégítenek ilyen téren. Bátorítok mindenkit, ezen szolgáltatások kipróbálására.

Kovács Gábor

fodrász mester color stylist

Szakmai bizonyítvány: 2009
Kezdés a Wingsben: 2017 április

Kovács Gábor vagyok, fodrász master color stylist. Az elmúlt tíz évben a fodrászat sok területébe belekóstoltam. A vendégekkel való folyamatos munkám mellett, mindig kerestem a különböző lehetőségeket. Így folyamatosan dolgozom esküvőkön, forgatásokon, továbbá dolgozom oktató fodrászként is. Oktatóként az elmúlt években sok festés, tűzés és kontykészítő oktatást tartottam fodrászok számára.

Munkám során igyekszem olyan légkört kialakítani a vendégeimmel, ahol korábban máshol szerzett tapasztalataikat félretehetik, megbízhatnak bennem és egy izglamas közös munka eredményeképp együtt megálmodhatjuk az új frizurájukat, stílusukat.

Töreky Eszter

kozmetikus tanuló

Kezdés a Wingsben: 2019 február

Töreky Eszter vagyok, kozmetikus tanuló. Velem fogsz először találkozni, ha ellátogatsz hozzánk, én foglak fogadni a recepción. Jómagam és csapatunk azon dolgozunk, hogy látogatásod szalonunkban igazi luxus élmény legyen számodra.

Szeretettel várunk a szalonban! 🙂

Wings Beauty csapata

Kérdésed van?

Bővebb információért keress minket bátran!

Professzionális termék

Éve a piacon

Profi szakértő

Elégedett vendég

Szalonunkban exkluzív környezetben szépülhetsz – a belváros szívében – prémium hatóanyagokkal és magas szakértelemmel gondoskodunk arról, hogy mindig elégedetten, és csodás hangulatban távozz a szalonból.

Időpont foglalás

+36 30 7539404

H – P 9:00 -17:00

Nyitvatartás

H – P 7:00 -21:00